Én csak azt látom, hogy meccs után egy-két nappal ideklikkelek, baromi sok új hozzászólást látok, vissza kell olvasnom két-három oldalt és alig találok olyan hozzászólást, amire lehetne reagálni. Ezenkívül ma délután beírtam egy baromi hosszú hozzászólást egy olyan dologról, ami szerintem eléggé érint minden meccsre járó drukkert, kaptam rá egy reagálást és sokkal többet nem is kaphatok, mert már egy oldallal hátrébb került.
Hajrá MTK!
Viszont akkor már itt egy kis önreklám: Van egy oldal, aminek szerkesztője vagyok, az a cím, hogy http://amator.nws.hu és ide bárki bármit leírhat, beírhat. Az oldalt amatőr újságíróknak csináltuk, szóval, aki érez magában egy kis írói vénát az csak jöjjön bátran!
"Régen egy meccs után mindenki, aki ide írt, leírta a véleményét a meccsről és egyenként a játékosokról is."
Szerintem erről is több szó esik mostanában, mint régen. Ha megnézed, több mint 3 év alatt született annyi hozzászólás, mint most 1 hónap alatt. Szerintem ennek a nagy része nem off volt.
Ha tényleg valakit zavar ez a sok rizsa, akkor lehetne csinálni egy ilyet, és mindkét helyre írogathatnánk - ide is, oda is. Az off meg maradna ott.
És még csak zavarni sem tudnának minket, mert mi rendelkeznénk a moderátori jogokkal. :)
Ha valakit érdekelne egy ilyen, megbeszélhetnénk.
Hosszútávon (pl. nyáron vagy amikor több időnk van) pedig meg lehetne csinálni azt a nem hivatalos szurkolói oldalt is, amiről Landeval beszélt. Gyűjtenénk hozzá anyagokat, és a fórumot is rá lehetne linkelni.
Gyerekek, nagyon megható, hogy mi egy nagy család vagyunk itt, de amit írtok, szerintem rajtatok kívül kurvára senkit sem érdekel, vagy legalábbis nem ilyen terjedelemben. Nem lehetne, hogy a focival foglalkozzunk? Régen egy meccs után mindenki, aki ide írt, leírta a véleményét a meccsről és egyenként a játékosokról is. Lehet, hogy kevésbé pörgött a topic, viszont érdemes volt elolvasni.
Egyáltalán nem zavart. Csak nem olvastam az aláírást, és fogalmam sem volt, ki írta. Hülye voltam, bocsika! Meg azért is bocsi, hogy közzétettem, hogy ki írt nekem és mit! Remélem, nem haragszol, ha esetleg mégis, akkor:
Én voltam a mail elkövetője hölgyszurkolónkkal szemben, ha zavarta, sorry érte :o)
Ja 1ébként múltkor amikor találkoztam Szentgyörgyi Ákossal, meglepett, hogy ő is egy régi (ex)BF-es...szóval itt tényleg mindenki ismerős lehet valamilyen szinten...
Az intervallumot illetően a 2 db 4999-es 18 mp, a 3 db 5001-es 46 mp (na jó, ebből kettő azonos időben) eltéréssel íródott. Ez azért kicsit sok. Nem kéne az indexesektől +kérdezni?
Szerintem sem baj az off, az MTK szurkolók mindig is 1 nagy családot alkottak, és remélem ez a továbbiakban is így lesz. Nagyon szép dolog, hogy törődünk a másikkal.
Biztos azzal az időintervallummal van a baj, amiről már beszéltünk. A 2 hozzászólás 10 mp-en belül jelent meg. Gondolom félperc alatt minden hozzászólás ugyanazt a számot kapja.
Engem személy szerint nem zavar az off, legalább van élet a topicban, foglalkozunk egy kicsit egymással is. Szerintem ez sem mellékes.
Más topicokban is van off, bár ha valakit zavar, szóljon nyugodtan. Szerintem jobb, ha pörög a topic, mintha csak napi 3-4 lényegretörő hozzászólás lenne.
Tényleg jó, hogy túl vagyok rajta, meló mellett nagyon fárasztó tud lenni a suli (meg önmagában is).
Amikor bementem tételt húzni, valahogy nem voltam olyan optimista, mint amilyen itt, a topikban szoktam. :-)))
Még soha nem rántottak el vizsgán (szerencsére az utolsón sem), kabalából mindig ugyanazt a szerelést viselem: kék öltöny + kék öltönynadrág, fehér ing, kék nyakkendő.