énmost ollan érzékeny lettem, hogy elérzékenyítettetek ezzel a találkával. ennyi gjúrost még soha nem láttam mint amit beigértek hónapra, remélem nem lesz sándorcsikarom, majd viszek széntaplettát is, nehogy valami 'hiba' csússzon a nadrágomba. egyébként is csak a közcsatornát szeretném szennyezni.én most igazán igazán, meg vagyok 6va.
hát persze hogy de... (Dandelion céda, meg kortársak konci...)
Lcat: Tormentor lett vón, de elcsesztem...:-(((
pedig egy élmény! :-))) ("hörr-hörr" ... "itt van a ördög , és báncsajaz embereket!") namajd lekközelebb...:-))))))))
Nosza akkor menek én is JATE-hoz..., és viszem a zenéket, miket igértem...
(Lovecat: kisebb hiba csúszott a gépezetbe (Kapolcsi italozás), így a Kortársak után vitzes zene helyett Voyage lesz, mert a te példányod a Művészetek Völgyében maradt, és így másét kapod, akivel gyakrabban találkozok... Ízé... Bocsika! :-) )
Addigis minden jókat mindenkinek...
en is megjelenek majd valahol ha idoben -pl most- elindulok, mert asszem ejjel eltortem a labujjam, eddig 2-3m a max amit birok menni, de sebaj, meg ugyse lesz majd jegy se, de akkorse megyek ki del elott, ugyis megsulok a meleg ruhakban es remelem a holnapi nap nem csak egy felfokozott megalloja lesz pechsorozatmnak :(
S remelem a jate-tol a nagyszinpadi nem kilometer, mert egylabon ugralva is faj. b@@@a +.
nem tudjatok, iden is lesz hajojarat es azzal is ki lehet menni, meg venni jegy? az talan jobb.
No szóval:
Ha a "JATE sátor" a térképen szereplő "JATE Klubbal" azonos (Szerintetek? Mert szerintem az lesz az:)), akkor a WAN2 Színpadot keressétek! Ottan lesz az mellette.
Mellékesen megjegyzem, hogy az ugyanilyen nevű ujság 08.havi számában cure cikk.
--Zseti--
Nekem mind1,hogy hol kivel és mior .Ezt csak beírtam,nincs szerzői jog alatt.
Csak azt nem tudom megígérni,hogy 3 órakor mi pont ott leszünk a JATE sátornál.Vilmos Borisz meg egyébként szerintem örülne,ha ott lenne a tali,mert legalább nem unatkozna,jó kis forgalmat csinálnánk a sátornak.
Szervezd nyugodtan meg.
de ha nem mehetek oda be, akkor télleg valami szinpadközeli hejre kö majd beülni, egyébként is utálok gyalogolni, ezért tán majd a szinpad mellé kö leülni azt a fűben számolom a 4levelű lóherét...