Keresés

Részletes keresés

cure20020731 Creative Commons License 2002.08.01 0 0 2388
Akit érdekel jó minőségű hangfelvétel a tegnapi koncertről az láttogason el a

http://www.extra.hu/cure20020731/index.htm oldalra a részletekért.

Az oldal tartalmaz egy kis izelítőt a koncertből.

BySoft_ Creative Commons License 2002.08.01 0 0 2387
Sziasztok, én vagyok a harmadik.

Igen jó volt!!!
Jobb volt mint amire számítottam. A bécsi családi hangulatú koncertekkel gondoltam nem veszi fel a versenyt, de kellemesen csalódtam.
Jómagam a jobb oldalon voltam kb. a 7. sorban (ha lehet ilyet mondani - szóval 7 fej volt előttem, ha szembeálltam a színpaddal:-). Később eltolódtam balra a 10. sorba ahol egy nagy darab piros pólós szlovák (?) srác háta és egy magyar csaj melle közé szorult balkarrommal kapaszkodtam a korlátba (semmi hátsó szándékom nem volt, így alakult), hogy el ne sodorjanak (csak 69 kg vagyok, nekem jön egy bajor óriás és azt se tudom hol voltam). Az időjárás egész kellemes volt. Az eső finoman esett, miközben a teljesen normális inkalosok frissítőket szolgáltak fel és kapkodták ki a félholtakat(majd beszartam, ezt a kiszolgálást).
Amin viszont meglepődtem, az azok az emberek akik baromi elöl álltak és össze-vissza tekingettek, de nem a színpadra pl.: háttal állt (szemben velem) a színpadnak az egyik fazon, a másik a bal oldalon lévőket bámulta.
A koncert végén előrementem a korláthoz és a "jófej" biztonságiak odaadták a setlist első felét (köszönet nekik).

Tehát az egészen hivatalos setlist (Perry lába nyomával ellátva), de csak egy A/4-es oldal.
A tartalma a következő:

apest {az elejét elszakították}
OUT OF THIS WORLD
WATCHING ME FALL
WANT
PLAINSONG
OPEN
TRUST
KISS
SHAKE
SEA
END
SIAMESE
100 YEARS
39
BLOODFLOWERS
{+ a lábnyom}

Aki tudja a többit egészítse ki, köszi.

Készült a fotókon kívül hang-, esetleg videófelvétel?
Minden érdekel!!!

üdv.: BySoft

Előzmény: e_dora (2385)
redsquadkerékpárszervízRt Creative Commons License 2002.08.01 0 0 2386
szerintem a From The Edge volt a csúcs..

viszont Robi kicsit fogyhatna....

Előzmény: e_dora (2385)
e_dora Creative Commons License 2002.08.01 0 0 2385
en en en lettem az elso bibi..

a koncert szenzacios volt, az eso esett, a dalok remekek, volt minden, a kozonseg csodalatos, a hangulat kituno. azt hiszem a boys dont cry volt a csucs (hangulatban a végén)

a tarsasag osszejott, meg szet is szeledt

waters, ugye a heten van esely cdt cserelni?!
képeknek majd adok helyt a sajat ftpmon ugy ertettem, de a lenyeg, hogy szkenelj :)

gallup, tod a szamom a smsbol amiket kuldtem, amiko mar biztos illuminalt voltal a sok asvanyviztol .. azert a cure-ra meg el birtal menni? :)

mindenki mas, holnap jelentem, mi jott ki a fenykepezogepembol, remelem par jo kép

setlistet lokje valaki aki tudja

patuha fotoit is kerjuk, barhogy
meg mindent ami van errol az emlekezetes elo fellepesrol ;)

BySoft_ Creative Commons License 2002.07.31 0 0 2384
A Sexepil valóban jobb lett volna.
Már nincs sok hátra.
Mindenki kint van már?
Mindenkinek jó koncerteket!

üdv.: BySoft

ui.: Hol lesz az "afterparty"?

Előzmény: Törölt nick (2379)
Szigi101 Creative Commons License 2002.07.31 0 0 2383
Atyaég!!! Hát itt vannak!!!
Király a Baby Screams is!!! Meg a Lament is!!!! :-))
Előzmény: TimVerba (2378)
KingInk Creative Commons License 2002.07.31 0 0 2382
hazaértem kapolcsról legelső busszal egész éjjel sakkoztam összenyertem jókora szigetsör-fogyasztást nagyon fáj a szMM de megtaláltam közbe a lovecat-számot is most fordulok falfelé kint találka kb misn után tudok szólni h mivvan.

alig vároma babyscreamszámot!!

ggg

Előzmény: e_dora (2381)
e_dora Creative Commons License 2002.07.31 0 0 2381
en is majd megyek, mar tudok jarni :) navigalok majd mobillal, majd waters ismerjél meg léci ha már láttál rolam 200 képet.. én is probalkozok.
Törölt nick Creative Commons License 2002.07.31 0 0 2380
"Az első avagy bemelegítő napunk nagyszínpadilag jól indul a Sergent Garcia (16.30) nevű francia táncoslatin zorrólazulással, és a program itten végig tartja magát, hiszen a Mission (18.00) kötelező gyakorlat az indie-gótikus típusú, erősen gitározós, nagyonbrit, Sisters Of Mercy-utód zenék hatalmas magyarországi rajongótáborának, aztán 21.30-kor meg jön a Cure, ami a Cure, ugye. (Ahogy a nóta mondja: "A Dopeman Cure/a Big Daddy Cure/a Zolee is Cure, mindenki Cure...")..."

forrás: U.P. / Index

Törölt nick Creative Commons License 2002.07.31 0 0 2379
- TimVerba úrnak köszönjük a helyszíni tudósítást!
- gallupnak a hiányérzetet, de megnyugtatásul közlöm, 1-2-3 naponta elolvasom eme fórum termését, akkor is, amikor nem írok bele.
- waters-nek pedig a korrekt tájékoztatást, hisz valóban nincs most otthon netem, és valóban ott leszek én is a Cure-on (+ a Mission-ön)

Üdv!
G****

U.i.: A Sziámi helyett a Sexepilt bírtam volna a Mish és a Cure közt!

Előzmény: TimVerba (2378)
TimVerba Creative Commons License 2002.07.31 0 0 2378

Megjöttek! 0:10-kor gördült be a mikrobusz a hotel elé (Hyatt). Robert a hófehér lábait leszámítva tiszta feketében volt, ugyanis rövidnadrágot viselt egy Buffalo-szerű bakanccsal (elég funny párosítás), pulóver, napszemüveg, enyhe borosta. Kb. 5 percet álltak a hallban, aztán felmentek. Tovább nem vártam...
Uert Creative Commons License 2002.07.30 0 0 2377
Most beszéltem Roberttel maroktelefonon. azt mondta, ha mindenki sikít mint állat, jövőre eljönnek turnézni új 'Bloodflavour' c. lemezükkel!
Törölt nick Creative Commons License 2002.07.30 0 0 2376
énmost ollan érzékeny lettem, hogy elérzékenyítettetek ezzel a találkával. ennyi gjúrost még soha nem láttam mint amit beigértek hónapra, remélem nem lesz sándorcsikarom, majd viszek széntaplettát is, nehogy valami 'hiba' csússzon a nadrágomba. egyébként is csak a közcsatornát szeretném szennyezni.én most igazán igazán, meg vagyok 6va.

.......ű

-g-

Előzmény: zseti (2375)
zseti Creative Commons License 2002.07.30 0 0 2375
háháá....
Egész jól alakul a dolog.
Má nagyon kezd jókedvem lenni. No le is kell lépnem.. Viszlát holnap a Szigeten:))
Előzmény: szövet (2371)
waters Creative Commons License 2002.07.30 0 0 2374
Sosenem szoktunk:-)
Előzmény: szövet (2373)
szövet Creative Commons License 2002.07.30 0 0 2373
ahha! meg viszem Nóziékat is, jó? Oszt majd nem iszunk semmit:-))) hejj!!!
Előzmény: waters (2372)
waters Creative Commons License 2002.07.30 0 0 2372
Gyöszöl akkor Te is a találkozóra?
Hujjjdeyo!!!
Előzmény: szövet (2371)
szövet Creative Commons License 2002.07.30 0 0 2371
hát persze hogy de... (Dandelion céda, meg kortársak konci...)

Lcat: Tormentor lett vón, de elcsesztem...:-(((
pedig egy élmény! :-))) ("hörr-hörr" ... "itt van a ördög , és báncsajaz embereket!") namajd lekközelebb...:-))))))))

Előzmény: zseti (2368)
zseti Creative Commons License 2002.07.30 0 0 2370
" Napijeggyel belépni a rendezvényre a jelzett napon 2 órától éjfélig lehet, a napijegy másnap reggel reggel 8 óráig érvényes."

Lehet hogy igazad van... amint tudok, utánanézek:))

Előzmény: love cat (2369)
love cat Creative Commons License 2002.07.30 0 0 2369
Egyébként szólt vki Vilmos Borisznak?Csak,hogy tud e róla?Elvégre hozzá megyünk és már a Szigeten van.
Telefonáltatok?

Szövet: Elöre is köszi.Nem lesz Britney S. a kazi végén :( Hihetetlen :(

A napijegy hajnali 2-től érvényes másnap reggel 8-ig. Ha jól tudom.De lehet ,hogy tévedek.

Csók

zseti Creative Commons License 2002.07.30 0 0 2368
És az enyém? Akarok én is kapni:)))
Előzmény: szövet (2367)
szövet Creative Commons License 2002.07.30 0 0 2367
Nosza akkor menek én is JATE-hoz..., és viszem a zenéket, miket igértem...
(Lovecat: kisebb hiba csúszott a gépezetbe (Kapolcsi italozás), így a Kortársak után vitzes zene helyett Voyage lesz, mert a te példányod a Művészetek Völgyében maradt, és így másét kapod, akivel gyakrabban találkozok... Ízé... Bocsika! :-) )
Addigis minden jókat mindenkinek...
zseti Creative Commons License 2002.07.30 0 0 2366
Napijegy egyébként is du. 2-től érvényes, ha jól tévedek:)

Hajó is csak 14.00-tól indul, ára 300 pénz.

Előzmény: e_dora (2364)
waters Creative Commons License 2002.07.30 0 0 2365
Meg ne haljá már itten...
Lesz hajó,gyere azzal!
Jegy meg,hogy a francba ne lenne.....ez vicc:-)))
Előzmény: e_dora (2364)
e_dora Creative Commons License 2002.07.30 0 0 2364
en is megjelenek majd valahol ha idoben -pl most- elindulok, mert asszem ejjel eltortem a labujjam, eddig 2-3m a max amit birok menni, de sebaj, meg ugyse lesz majd jegy se, de akkorse megyek ki del elott, ugyis megsulok a meleg ruhakban es remelem a holnapi nap nem csak egy felfokozott megalloja lesz pechsorozatmnak :(
S remelem a jate-tol a nagyszinpadi nem kilometer, mert egylabon ugralva is faj. b@@@a +.

nem tudjatok, iden is lesz hajojarat es azzal is ki lehet menni, meg venni jegy? az talan jobb.

waters Creative Commons License 2002.07.30 0 0 2363
Gábor jön tutira,csak nincs Net elérése azért hallgat....
Előzmény: Törölt nick (2359)
zseti Creative Commons License 2002.07.30 0 0 2362
Ez van, műveletlen vagyok:))
Előzmény: Törölt nick (2361)
Törölt nick Creative Commons License 2002.07.30 0 0 2361
zseti ez egy idézet a sose halunk meg-ből.
a tuti azt jelenti, hogy akkor most a jate oké lesz?

ha nem, magamhoz nyulok.

Előzmény: zseti (2360)
zseti Creative Commons License 2002.07.30 0 0 2360
Ezt nem értem... biztos nekem írtad? :))

Bocsi, de nem viszem a cikket...egy közepes vastagságú újságban van.

Előzmény: Törölt nick (2358)
Törölt nick Creative Commons License 2002.07.30 0 0 2359
hoz e nekem azt a cikket kérlek.

waters mi a helyzet Gáborral?

szabadul?

:-)

Előzmény: zseti (2356)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!