Igen jó volt!!!
Jobb volt mint amire számítottam. A bécsi családi hangulatú koncertekkel gondoltam nem veszi fel a versenyt, de kellemesen csalódtam.
Jómagam a jobb oldalon voltam kb. a 7. sorban (ha lehet ilyet mondani - szóval 7 fej volt előttem, ha szembeálltam a színpaddal:-). Később eltolódtam balra a 10. sorba ahol egy nagy darab piros pólós szlovák (?) srác háta és egy magyar csaj melle közé szorult balkarrommal kapaszkodtam a korlátba (semmi hátsó szándékom nem volt, így alakult), hogy el ne sodorjanak (csak 69 kg vagyok, nekem jön egy bajor óriás és azt se tudom hol voltam). Az időjárás egész kellemes volt. Az eső finoman esett, miközben a teljesen normális inkalosok frissítőket szolgáltak fel és kapkodták ki a félholtakat(majd beszartam, ezt a kiszolgálást).
Amin viszont meglepődtem, az azok az emberek akik baromi elöl álltak és össze-vissza tekingettek, de nem a színpadra pl.: háttal állt (szemben velem) a színpadnak az egyik fazon, a másik a bal oldalon lévőket bámulta.
A koncert végén előrementem a korláthoz és a "jófej" biztonságiak odaadták a setlist első felét (köszönet nekik).
Tehát az egészen hivatalos setlist (Perry lába nyomával ellátva), de csak egy A/4-es oldal.
A tartalma a következő:
apest {az elejét elszakították}
OUT OF THIS WORLD
WATCHING ME FALL
WANT
PLAINSONG
OPEN
TRUST
KISS
SHAKE
SEA
END
SIAMESE
100 YEARS
39
BLOODFLOWERS
{+ a lábnyom}
Aki tudja a többit egészítse ki, köszi.
Készült a fotókon kívül hang-, esetleg videófelvétel?
Minden érdekel!!!
a koncert szenzacios volt, az eso esett, a dalok remekek, volt minden, a kozonseg csodalatos, a hangulat kituno. azt hiszem a boys dont cry volt a csucs (hangulatban a végén)
a tarsasag osszejott, meg szet is szeledt
waters, ugye a heten van esely cdt cserelni?!
képeknek majd adok helyt a sajat ftpmon ugy ertettem, de a lenyeg, hogy szkenelj :)
gallup, tod a szamom a smsbol amiket kuldtem, amiko mar biztos illuminalt voltal a sok asvanyviztol .. azert a cure-ra meg el birtal menni? :)
mindenki mas, holnap jelentem, mi jott ki a fenykepezogepembol, remelem par jo kép
setlistet lokje valaki aki tudja
patuha fotoit is kerjuk, barhogy
meg mindent ami van errol az emlekezetes elo fellepesrol ;)
hazaértem kapolcsról legelső busszal egész éjjel sakkoztam összenyertem jókora szigetsör-fogyasztást nagyon fáj a szMM de megtaláltam közbe a lovecat-számot is most fordulok falfelé kint találka kb misn után tudok szólni h mivvan.
"Az első avagy bemelegítő napunk nagyszínpadilag jól indul a Sergent Garcia (16.30) nevű francia táncoslatin zorrólazulással, és a program itten végig tartja magát, hiszen a Mission (18.00) kötelező gyakorlat az indie-gótikus típusú, erősen gitározós, nagyonbrit, Sisters Of Mercy-utód zenék hatalmas magyarországi rajongótáborának, aztán 21.30-kor meg jön a Cure, ami a Cure, ugye. (Ahogy a nóta mondja: "A Dopeman Cure/a Big Daddy Cure/a Zolee is Cure, mindenki Cure...")..."
- TimVerba úrnak köszönjük a helyszíni tudósítást!
- gallupnak a hiányérzetet, de megnyugtatásul közlöm, 1-2-3 naponta elolvasom eme fórum termését, akkor is, amikor nem írok bele.
- waters-nek pedig a korrekt tájékoztatást, hisz valóban nincs most otthon netem, és valóban ott leszek én is a Cure-on (+ a Mission-ön)
Üdv!
G****
U.i.: A Sziámi helyett a Sexepilt bírtam volna a Mish és a Cure közt!
Megjöttek! 0:10-kor gördült be a mikrobusz a hotel elé (Hyatt). Robert a hófehér lábait leszámítva tiszta feketében volt, ugyanis rövidnadrágot viselt egy Buffalo-szerű bakanccsal (elég funny párosítás), pulóver, napszemüveg, enyhe borosta. Kb. 5 percet álltak a hallban, aztán felmentek. Tovább nem vártam...
énmost ollan érzékeny lettem, hogy elérzékenyítettetek ezzel a találkával. ennyi gjúrost még soha nem láttam mint amit beigértek hónapra, remélem nem lesz sándorcsikarom, majd viszek széntaplettát is, nehogy valami 'hiba' csússzon a nadrágomba. egyébként is csak a közcsatornát szeretném szennyezni.én most igazán igazán, meg vagyok 6va.
hát persze hogy de... (Dandelion céda, meg kortársak konci...)
Lcat: Tormentor lett vón, de elcsesztem...:-(((
pedig egy élmény! :-))) ("hörr-hörr" ... "itt van a ördög , és báncsajaz embereket!") namajd lekközelebb...:-))))))))
Nosza akkor menek én is JATE-hoz..., és viszem a zenéket, miket igértem...
(Lovecat: kisebb hiba csúszott a gépezetbe (Kapolcsi italozás), így a Kortársak után vitzes zene helyett Voyage lesz, mert a te példányod a Művészetek Völgyében maradt, és így másét kapod, akivel gyakrabban találkozok... Ízé... Bocsika! :-) )
Addigis minden jókat mindenkinek...
en is megjelenek majd valahol ha idoben -pl most- elindulok, mert asszem ejjel eltortem a labujjam, eddig 2-3m a max amit birok menni, de sebaj, meg ugyse lesz majd jegy se, de akkorse megyek ki del elott, ugyis megsulok a meleg ruhakban es remelem a holnapi nap nem csak egy felfokozott megalloja lesz pechsorozatmnak :(
S remelem a jate-tol a nagyszinpadi nem kilometer, mert egylabon ugralva is faj. b@@@a +.
nem tudjatok, iden is lesz hajojarat es azzal is ki lehet menni, meg venni jegy? az talan jobb.