Nem tudom lehet-e ilyen 'saját' topicot nyitni itt az indexen, majd kiderül.
Azt a pár topikot amit valamennyire követek a személyes profilom "bejárt topikok" menüjén keresztül, sokszor veszélyeztetem offtopikolással, és ennek szeretnék végetvetni e topikkal. (Ahhoz persze nagyon kevés vagyok, hogy saját blogot nyissak.)
Ő Buksi a kutyánk, aki imád játszani, és egyedül raktam fel a jutubra :)
Apropó: azt hiszem lehetetlenre vállalkozom következő kérdésemmel...(nem épp férfi-téma)
Mi a véleményetek: a MűPába könnyűzenei koncertre elég egy farmerszoknya, blúz, vagy ugyanúgy öltözzek, mint a komolyzenei koncertre?
(öltözék a honlapon, amire gondoltam...)
Holnap megyek Somló koncertre, és nem tudom mit vegyek fel. Ált. a bőrruhámat szoktam, de ez talán nem olyan jellegű dolog (bár a bőr tudom mindenhez jó tud lenni...)
Esetleg Eliza?!
(te viszont nemigen jársz a MűPába, sajnos...)
Bocsi, nem fontos válaszolni, ha nem tudtok, de azért csak meg szoktátok nézni a nőket....
Na persze, sok progresszív zenekar tiltakozik, ha annak nevezik őket. Ez örök vitatéma amúgy is - mi a progresszív, mitől az stb. Valójában a címkéket a legtöbbször kívülállók (újságírók, menedzserek, zenetudik stb.) ragasztják a zenére; ebből a szempontból érthető a tiltakozás, amely így nem is a címke, hanem inkább az osztályozási rendszer ellen szól.
Egyébként meg igaz: semmiképp nem tekinthető progresszívnek az a zenekar, amely már vagy 5-6 éve (sőt...) ugyanazt játssza. :))
Na, mostmár rátérhetek az ilyenfajta valódi beszélgetésre is.
Még én is éreztem, hogy van valami bibi az írásban. Már ott kezdődően, hogy "progresszívnek" titulálták...hmm.
Már említettétek, hogy NEM az! (emlékszem ám!)
Csak azért mutattam, mert mindenesetre jó dolog, hogy egyáltalán ekkora terjedelmet szentelnek nekik (másoknak nem szoktak ám), és a teljesen laikusnak, aki nem ismeri őket, talán ezzel is felkelthető az érdeklődése...
Azt nem írta, mennyire volt teltház, pedig érdekelt volna.Te voltál?
Letöltöttem, megnyitottam, erre nem akar semmit menteni, meg neveztetni, csak elkezdte nekem lejátszani. Rákattintottam a "mentés máskánt-re" (save as..) és fogalmam sincs mit akar mondani nekem...de ad lehetőségeket, 'not now'; 'buy now'.... de lehet olyat, hogy 'revert to saved" -"export..."????????????????
Eddig eljutottam. Azt írja erre a gépem: "Megnyitja ezt a fájlt, vagy az interneten keres olyan programot, ami lehetővé teszi a fájl megnyitását" És figyelmeztet, hogy ebből bajom származhat... Egyelőre nem tudom hogyan tovább...
A linket bemásolod a kék keretbe, és megnyomod a jobb oldalon levő "DOWNLOAD" gombot! Ezután a zöld sáv alatt látsz két linket, itt tudod letölteni kétféle minőségben! A többi az reklám.
Találtam egy topikot, ott a fenti válasz volt, vkinek hasonló kérdésére.
Ott még konvertált is nekem, viszont továbblépni ott sem tudtam; azaz lementeni már nem tudtam, merthogy meg sem kérdezte, hogy hova, és hogy mit... :'(((((
Pedig annyir-de-annyira szeretnék leszedni jututbról :(((((((
Bemásolod a linket..... vigyázz, hogy azt a linket másold be, ami az oldal jobb oldalán van, pl.: http://www.youtube.com/watch?v=H-j3J6Ec9zw
Ezt a múltkor írtad Eref.
Nem tudok kiigazodni rajta :(
Addig OK. ,hogy beírom a linket oda, ahol azt írja: URL.......Download
Rákattintottam a download-ra, majd lerakta nekem a linket egy zöld fejléces helyre, és felkínál két lehetőséget. Ahol az elsőre kattintottam, erre valamit kérdezetta gépem, hogy letöltöm-e, vagy rákeresek-e vagy mi a csuda... (?)
Ó dicső tudatlanság! Milyen jó is teljesen tudatlannak lenni...
És mi a legrosszabb? Tudatára ébredni annak, hogy mit nem tud az ember :))))
Jaaaaaaajjjjjj!!!!!!!
Ráébredtem, hogy jópofa dolog kitalálni, hogy majd felteszek valamit jutubra...de nem is olyan egyszerű, mint azt az ember elgondolná :(
Ha egy filmet nem tudok/akarok teljes egészében felrakni akkor azt meg kell vágni...
No ez már önmagában egy szép dolog. Állítólag a gépen van valamiféle vágóprogram, amire majd még rá kell keresenem; a nevét már tudom (most nem jut épp eszembe) és próbálkozhatom a megtanulásával.... és, ha mindez sikerül, akkor még maga a felrakás sem lesz egyszerű, mert vannak valamiféle minőségi választékok, aminek a használatára is rá kellene majd jönnöm...
De kár, hogy már tudom, hogy mit nem tudok... Huh!
"""
-És mi az emberek célja itt?
-A foglyok boldogok. Nincs szaharai szolgálat. A mennyországban élnek Igori pokla helyett, ez a céljuk.
-De hát csak a hülye tud így élni: vakon, süketen, elhinni, hogy ez a mennyország.
-Úgy, ahogy mondod! Hülye légy, akkor a mennyekben élhetsz! Nézd meg azt a jelmondatot a falra festve.
A kapu felett belülről, a homlokzaton ez a felirat állt nagy betűkkel:
FIGYELEM! MEGSZÍVLELENDŐ!
'Boldogok a lelki szegények, mert övék a mennyek országa!'
-Inkább azt festették volna a homlokzatra - mondom -, hogy aki gondolkozni mer, azt elviszi az ördög.
-Így mégis szebb. Az ördögöt nem jó falra festeni...."""