:-))))))
Csajok, Ti olyan okosak vagytok!* Tudtok arról vmit, hogy megváltozott-e az a jogszabály, hogy a kismamák munkajogilag védettséget élveznek és nem lehet őket kirúgni?
De vagyok!! Mikor lesz tali? Párom is nyüstöl, hogy miért nem voltam!
Nem csinálunk páros talit? A fiúk addig beszélgethetnének az informatikáról:) Úgyis majdnem mind azzal foglalkozik:)))
Nincs könyörület! Majd jól bemegyek utánad az ajtón! El sem hisszük, hogy vagy, mert még egy db talin sem voltál! Vagy vármon kell télig, hogy kimerészkedj? De akkor olyan hideg lesz (nem is beszélve arról, hogy akkor már pocaknövesztés és babdajkálgatás miatt otthon leszünk)
Krampika! Könyörülj meg rajtam! Én ilyen melegben csak arra vagyok képes, hogy kiszaladjak felkapjak valami kaját és visszarohanjak. Egy ajtónyitással intézem a dolgot, a portán csak egy csíkot látnak:))
Hehe:)) Eszembe jutott a tegnapi jóbarátok:) Láttátok? Mónika beteg lett és Csendlör nem akart vele szekszelni. Erre M. elkezdte kenegetni a mellkasát valami gyógykrémmel, Cs. rögtön feladta az elveit:))))
Nekem jó lenne úgy is, de életem szerelme ebben a témában makacskodik, nem gumizunk...:(((
Olyan jó volt babásnak lenni, semmi védekezés, csak örömködés...:)) Majd úgyis megtudod, Kispedruska!XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX
meg most a párom egészen bekeményített, közölte, hogy mostaztán betűre betartjuk dokibácsi előírását, és ha átlátszó tüll bugyikában lejtek előtte minden este, akkor sem enyhül meg, csak a mensi után...
Úgyhogy még "kínlódom" egy picit, de most már bízom benne, hogy 1-2 hét alatt megoldódik a problem.XXX
Na itt vagyok. Bejöttek a szobánkba, alig tudtam időben becsukogatni az ablakokat...
Ebédeltem giroszt. De még mindig éhes vagyok:( Tök szar, hogy még a meleg sem veszi el az étvágyamat:(((
Nekem is kéne ennem. Mit egyek??? Ki kéne mennem a bóóótba, így csak valami hideget. Fagyit biztos, de valami ételt is magamhoz kéne vennem, mert hátha kell a táplálék.... :)