Majd te is fogsz vele találkozni Anikó. Ez megint egy új dolog. Ha odajutsz, biztosan fogod tudni, hogy kell üzenetet hagyni. Nem kötelező, csak ha akarsz. Bármit üzenhetsz az utánad következő játékosoknak.
Nekem már az is eredmény, hogy bejutottam :) soha nem leszek az első háromban...ismerem a korlátaim... 2mp meg 1 mp időeredményt sosem érem el :) így részemről csak szórakozás
Azt azért szeretném még elmondani, hogy Chillynek iszonyú erős ellenfelei vannak az 1.csoportban. Lehet, hogy ő nem boldog az elért helyezésével, de én akkor is nagyra tartom. Az hogy ilyen rövid idő alatt bejutott az 1. csoportba, nem sokan tudják utána csinálni, hacsak nem az újra regisztráltak. Az eddig elért eredménye így is kimagasló, és lesz ő még az 1.csoport első három helyezettjében is, csak idő kérdése. (Hacsak meg nem unja)
Időgép eredményét is nagyra értékelem. És ha még a korát is figyelembe vesszük, ugyancsak kimagasló eredmény.
Nagyon jó, hogy nyitotta ezt a topicot. Itt mindent meg tudunk beszélni a játékkal kapcsolatosan, és nem untatjuk vele a többieket. Azért sajnálom, hogy másokat nem tudtunk bevonzani ebbe a játékba, de így is jó, hogy négyesben megtárgyaljuk a dolgokat. :)
Nem volt untató, sőt. Én például Cicoszt 21 meccsből még egyszer sem tudtam legyőzni, van ellene 1 döntetlenem. És annak is örülni kell. Mint ahogy annak is, hogy sikerült megoldanod a képmásolást. További sok sikert!