Az a baj, h a Nők Lapja legtöbb olvasoja 70 éves. Ilyenek szeretnek hallani, amiket eddig írtak. Hiába lesznek hirtelen felvilagosultak az írások, nem lesz több fiatal olvasójuk. Az öregek pedig megremulnek.
Függetlenül a témától. A Nők Lapja persze, hogy bocsánatot kér a nőktől, hisz a nőkből él. Még marketingfogásnak is jó egy ilyen előre kigondolt lépés. Persze szigorúan csak szerintem.
Szerintem a Nők Lapjanal pontosan tudják, miről van szó, nincs szükségük erzekenyitesre, csak azt hiszik, most az a menő, ha koverlaszlot utánozzák, mert ezt zabalja a sok fideszes birka. És igaza van Mérő Veranak, felelősségük van. Ideje felfogniuk.
De mér'? Okosak, értelmesek. Megértik, hogy nem szabad, és tudják nagyon jól, hogy ezek engem idegesítenek, indulatba jövök tőle. Majd ha nagyok lesznek, ők is verhetnek másokat, akik idegesítik őket.
Nem tudok megérteni egyes hölgyeket. Azt mondja a pasik erőszakosak, mind egyforma, tróger, és közben meg mindent megtesz azért hogy bepasizzon, szert tegyen egy trógerre. Ki érti ezt?
Mert itt tulajdonképpen arról van szó ugye, h következmények nélkül verhessünk. Namost az ötévesem azzal heccel, hogy hintázik az ajtón a kilincsbe kapaszkodva, a nyolcévesem meg azzal, h ordenárét büfög az asztalnál. Mindkettő értelmes, okos, többször el lett mondva nekik, h ezeket ne tegyék, és, hogy miért ne tegyék. És notóriusan teszik. A hecc kedvéért. Szerintem akkor megverem őket.
Nyilvánosan kért elnézést a Nők Lapja a bántalmazó férjet mentegető írása miatt
A megjelent szöveg miatt a Nem tehetsz róla, tehetsz ellene nyílt levelet címzett a Nők Lapja szerkesztőségének. "A nő arról számol be, hogy a munkáját elvesztő férj egész nap csak ül, durva és mogorva, amíg a társa maga gondoskodik a háztartásról, a gyerekekről, az egész közös életükről. Ennek a szóvátétele volt a pofon oka. De Koronczaynak meggyőződése, hogy a férj ezt megbánta, és alig várja, hogy a nő megbocsásson neki. Csak legyen kedvesebb, figyelmesebb és megértőbb a férjével."
A nyílt levelet jegyző Mérő Vera, az oldal alapítója az Írástudók felelőssége című posztjában egyúttal azt is felajánlotta, hogy érzékenyítő tréninget tart a szerkesztőségnek, hiszen a felelősség nem csak e sorok szerzőjét, hanem a lap szerkesztőit, azaz mindazokat is terheli, aki engedték, hogy ezek a gondolatok megjelenhessenek az újságban.