Majd el felejtettem!Ma voltunk a fővárosban,aztán megint a kezembe nyomtak egy serleget! 8-)) Ákos is velünk volt,ő is kapott egyet-persze az övén kettővel kevesebb szerepelt!!!1 osztályban E3 kat. 1 h. Gratulálunk!Reméljük már nem sokáig nyeljük a port utána.
Jó volt a fővárosban, ill. az ünnepség volt a jó, köszönöm a meghívást! /Már csak egy enduro vagy inkább tereprally versenyre kéne rászánnom magam, igaz addig még lenne egy kis házi feladatom.../
Rasztának meg köszönöm az express kipufogó intézkedést! /nincs még kész, de ma este már a részletek megbeszéltük és ha minden igaz holnap ..../
Szasz Raszta! A kipufogó úgy áll hogy darabokban van, gondolkodom mekkorára kellene csökkenteni a hosszát, de ez nem hiszem hogy befolyásolja a hegesztés projectet, szal ha délután megjövünk Robival Pestről, és olyan idő lesz, akkor kiugrok még a hobbira és elviszem a dobot vagy az egész motort, ezt még majd megdumáljuk, nekem mindegy, de ha hétfőn ráérsz megcsinálni, mindenképpen ehhez tartsuk magunkat, ill. magamat! Kössz előre is!
Marha jól sikerült ez a tanévnyitó (drz találkozó)motorozás!Bár az én bandámnak kicsit kapkodós volt,meg nem is bírtunk a két eltévedt quad-ostól haladni :-))))),szóval már csak egy páran hiányoztak-rastabanda,mincóóó,könnyű,....folytathatnám.
Faja volt a mai nap, úgy elvagyok fáradva, mint állat, a hátam, a nyakam, a csiklómról már nem is beszélve! :) Ha így haladok sosem fog meggyógyulni, mert nem bírom ki motorozás nélkül! ;)