Köszi a képeket :) És a "bejáratást"... Így, hogy nem mehettem gyorsan, nekem nagyon gyors volt a menet :). Jó mondat mi? Azt meg kell jegyezzem, hogy sok Triumph nem jött szembe :) Na jó MV se nagyon
A négyhengeres motoroknál ha nem megy az egyik henger akkor szokták mondani, hogy háromhengerezik:D, csak a japó motorosok között szoktam mondani, hogy én már több mint Xkm lementem 3 hengerrel és kerekednek a szemek:D
Neked annyi lenne pluszban, hogy az említett körforgalomon tovább kell hajtanod Budapest irányába és kb 2 km múlva lesz balra a rétsági MOL kút. Ott jobban meg lehet állni, mint a körforgalomban, úgy ott praktikusabb volna találkozni. Jó így?
Jó regg! 9.30 Frontosa. Sztm mindenki kalkuláljon úgy, hogy ha kell még tankoljon tele és akkor indulunk is. 10.15-10.30 között Rétság MOL kút. 11.30 Esztergom Kb.
Ho-hó Fiatalember, ne kapkodjunk! :) Először is, a megbeszélt időpont 10.15 (környéke), de mivel a körforgalmnál nem egyszerű megállni, lehet, hogy a rétsági MOL kút lesz.
AMI EGYELŐRE FIX, HOGY REGGEL 8-KOR ITT A FÓRUMON EGYEZTETÜNK. OK?
A cikket, meg azért küldtem, mert sztm qrva sokat lehet tanulni olyan dolgok olvasásával, ami amúgy is érdekel: ez meg motor, meg Triumph, úgyhogy hajrá