sztem a szurkolás,mint paksi,mint pedig körmendi részről egy erős kettes!mondjuk ezt az A.B.-t azért nem említem velünk egy lapon!a rendőrség szokás szerint nevetséges!játék lélektelen,csak a MAGYAR JÁTÉKOSOKBAN LÁTTAM A KÜZDÉST!cáfoljatok meg ha máshogy volt...!
Való igaz, hogy az ultra'-val egy ingyen busz nem említhető egy lapon. Viszont a kosártáborok meg az ultra'-tól állnak messze...legalábbis Magyarországon.
Máskülönben meg amit a buszra költenék abból nem a csapat húzna hasznot, hanem a buszos cég. Nem mellesleg meg én nem bánkódom amiatt, hogy megmarad a zsebemben pár ezer Forint. Nem is fogok tüntető jelleggel kocsival menni, vagy ilyesmi :)
Ami a gáz (lesz/lehet), hogy az ingyé busz ellenére is úgy kell összevadászni az embereket...
A közeljövben lehet, hogy még nem fogok tudni ide terjedelmesebbet írni. Most csak annyi, hogy nálunk sok divatdrukker; MTE Ultras meg Red Devils lényegi részének nagy százaléka ott volt. A szünetig jobb színvonalat hoztunk, mint a pályán a csapatunk, a másodikban a szünetben majd a pályán történtek visszafogták a társaságot. A végén perceken keresztül próbáltunk lelket önteni a játékosokba. Azért legalább azt jó látni a légiósainkban, hogy tényleg nem zsoldosok, mint más csapatokban.
Az Atomic Boys, meg úgy a paksi pár száz ember nem volt olyan ellenszenves, mint pénteken a kecskemétiek. Az ingyenbusz szombatra viccesen hangzott, mindenesetre ez nem az AB hibája...