Keresés

Részletes keresés

Herthinho Creative Commons License 2005.04.13 0 0 818

Ha Te ennyi idősen, egy gyerekkel a pereputtyban, ilyen aktívan, és ilyen szinten fogsz sportolni mint én most, AKKOR DUMÁLJ! ADDIG NE!

Ja és vigyázzatok az úton! Nem őrűttködni hazafelé a Pahenguerro-val!

(Nem Titeket féltelek, hanem a többieket az autópályán...)

:-)

Előzmény: Godfather_ (815)
Herthinho Creative Commons License 2005.04.13 0 0 817

Köszönöm az újabb gratulációkat!

Baját én is fenntartásokkal fogadom... SAJNOS!!! Nagyon jó lenne lemenni, de nekem nagyon rosszkor van... Talán majd jövőre összejön! (Remélem!)

Füredre ki jön? Milyen autóval(kkal) megyünk?

Milánok? Földiék? Hetesk-ék?

Kár, hogy lemaradtam erről a Peru-sztoriról, tetszett volna!!!

Ma este meg hajrá Liverpool!!!

(Morientes hiányozni fog...)

:-(

Előzmény: Tudzsi (811)
Godfather_ Creative Commons License 2005.04.13 0 0 815
Ja és BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT a fórum szülőattyának!!!!! Szar lehet ilyen öregnek lenni!
Godfather_ Creative Commons License 2005.04.13 0 0 814
Szerintem Kyota soha nem volt főváros ellenben Kyoto....... Khmmmm Ugye! Egyébként a Tujinak sem fogyna le az internethozzáférése ilyen hamar, ha Ő is tanár lenne és az állam vérét szívva az iskolából netezne mint egyesek! :-)
Willy77 Creative Commons License 2005.04.13 0 0 813
BOLDOG SZÜLINAPOT RADI! Csütörtökön most lesz foci vagy nem???
Előzmény: webb04 (812)
Tudzsi Creative Commons License 2005.04.12 0 0 811
Bajára ne menjünk ,az egy hosszú hétvége lesz , egyébként is Ajkán elvileg bornapok lesznek ,tehát én nem érek rá! Füredre én is le tudok menni ,csak nem tudom ,hogy melyik féltekén van ,mert az egyik földrajz szakos tanár azt mondta ,hogy Peru az északi féltekén található, Kanada fölött!Nem baj így is olyan rekordokat értünk el a Vikingben ,hogy a Vágó le akarta élőben adni a játékunkat ,csak minket a Bl meccs jobban érdekelt és ezért le mondtuk az élő adást!Radi köszönjük szépen a meghívást ,Isten éltessen mégegyszer!Hajrá Bayern!
Előzmény: webb04 (810)
Willy77 Creative Commons License 2005.04.11 0 0 809

Kedves borász barátunknak bármit írhatunk áprilisban, mert szöszke 10 nap alatt elfogyasztotta a rendelkezésére álló 600 megabyte-ot(Ő nem tudja mi az, de ELFOGYASZTOTTA). Így minden egyes kicsike parányi kis bit-ért (ezt sem tudja mi az), rendkivül keményen perkálni fog. Hogy hova tünt az a nem csekély adatmennyiség, arról csak sejtésem van. Most jut eszembe hétvégén említette kedves Andrónyi barátunk, hogy új honlapokat fedezett fel. Ezen honlapok témáját azt hiszem ne feszegessük, bár mindenki tudja, hogy milyen témájú fényképek zabálják a mbytekat.  

Ilyet is csak egy részeges alak tehet:)))))

Előzmény: Tudzsi (807)
Godfather_ Creative Commons License 2005.04.11 0 0 808
UFF! És én mint munkanélküli hova járjak sportolni? :-)
Tudzsi Creative Commons License 2005.04.11 0 0 807
Beragadt a szóköz , nem akart működni ,de ha azt akarod ,akkor ti fogjátok megszívni a másik magyar nyelvtanból felmentett tornatanár kollégáddal együtt!Én még egyszer nem szóltam a nyelvtani és helyesírási hibáitok miatt ,pedig nálatok elég gyakran előfordul!Szerintem emeljük fel a tagdíjat legalább10000 ft-ra , legyen ez egy elitklub ,ahová csak a tehetősek járhatnak sportolni , többi majd szurkol nekünk ! ÉLJENEK A KÉTKEZÜKBŐL ÉLŐ MUNKÁSEMBEREK! 
Előzmény: webb04 (806)
Godfather_ Creative Commons License 2005.04.11 0 0 805
Ajánlom, hogy tedd be a Skodri-ról készült képet a Floorball fórumba és írd alá: Ezért kerül 14 ezer Ft-ba az egyébként jól vezető ajkai bíró! :-)
bandee24 Creative Commons License 2005.04.10 0 0 801

Viccelsz? Játszanom KELL, nem pedig lehet, hogy játszom.:-)))))

Viccet félretéve beszéltünk már erről, és "LEHET", hogy játszom.:-)

Bár szerintem az Elnök Úr ezért is kérne valami díjat a veszprémiektől...

Szeretném már megkapni a mezem Bálint!:-)

Előzmény: Herthinho (800)
Herthinho Creative Commons License 2005.04.09 0 0 800

Bandi-ta!

Te is játszol az Egyetemi OB-n veszprémi szinekben?

Vagy nem ismerték fel a gyíkok a Benned rejlő óriási lehetőséget?

Ha igen akkor vigyázz magadra és hajrá Vp.!

Előzmény: bandee24 (790)
Herthinho Creative Commons License 2005.04.09 0 0 799

Nem kampányolok, FELKÉRTEK!

Gabcsi!

Gratulálok az új munkahelyedhez!

Az én számom se változott...:

20/3956151

Előzmény: Tudzsi (788)
Godfather_ Creative Commons License 2005.04.09 0 0 798
Milyen részeg banda?????? Nézd már meg a képet jó....... Egyébként Bálint úgy néz a képen mint egy 10 éves gyerek aki most iszik először :-)))))) Bár ez még mindíg jobban sikerült képe mint az esküvői...... :-)
Willy77 Creative Commons License 2005.04.09 0 0 797

A bor kiöntése pohárba miért is munka?????????????

Részeg banda

Előzmény: Godfather_ (793)
Willy77 Creative Commons License 2005.04.09 0 0 796

Radó azt hiszem ez rád vár:

rhynn válasz | megnéz | könyvjelző 2005.04.09 08:21:27 (21914)

Ki vagy? Tamás?

A hírlevélhez híreket keresünk! Szeretnénk minőségi szolgáltatást nyújtani, ehhez azonban szükségünk lenne a ti segítségetekre is! Szeretnénk, ha az ország összes csapata a mérkőzései után igényes, szalonképes beszámolót küldene nekünk, esetlegesen az edző véleményével, a legjobbnak tartott játékos nyilatkozatával, hogy még szinesebbé tegyük a hírlevelet. Ha esetleg valamilyen oltári beszólás van, amit meg szeretnétek osztani más csapatokkal, az is jöhet.

Terveink között szerepel, hogy rendszeresen interjút készítünk a hét játékosával, ill. hogy alkalomadtán bemutatjuk magyarország egyesületeit is!

Sőt! Az első 10 ember, aki használható, minőségi anyagot küld majd nekem, lehetőséget kap egy Google Mail létrehozására. Erről tudni kell,hogy folyamatosan növekvő, jelenleg 2 giga tárhely, 15 mega kimenő mail, onlájn értesítés, ha leveled érkezik, nincs semmiféle reklám a végén, gyors és garantáltan spam mentes. Hátránya, hogy csak meghívás esetén lehet regisztrálni, de én tudok meghívni, tehát felajánlok 10 darabot :)

Részletek a napokban!

Előzmény: floorballhirek (21913)

Willy77 Creative Commons License 2005.04.09 0 0 795

Na örömmel vettem észre, hogy felébredtek a munkakerülők. Netről csak annyit, hogy a Bánki honlapján ott van , hogy nekünk mikor kell kötelezően dolgozni. Mi nem heverészhetünk a szölötökékék között, mi nem csinálhatjuk meg hogy akkor nyitunk ki amikor akarunk és nincs 8 hónap szabadidőnk se.

Amúgy megint nyertünk 3-1re

Előzmény: Tudzsi (794)
Tudzsi Creative Commons License 2005.04.09 0 0 794
Nem akartam reggel 5-kor beírni ,mert én már akkor a gép előtt ültem ,de ha azt gondolod ,hogy én 8-ig tudok aludni ,akkor minden reggel, amikor munkábamenet elmegyek a házatok előtt ,felfogok csengetni ,nyáron is!Hétre már bevásároltam és most végeztem a takarítással! Sajnos 12-re meg mehetek a Somlóra vendéglátásra!Tehát ennyit a hétvégi lazsálásról! Nagyi kösz .hogy megvédesz, ha nem tudok elég hamar reagálni az álmunkás tanárok provokációira!
Előzmény: Willy77 (791)
Godfather_ Creative Commons License 2005.04.09 0 0 793
Ja és egyébként mindenkinek kötelező a www.somlowine.com oldal különös tekintettel a galériára! És a buzi tanárok akkor szóljanak ha ők is láthatóak munka közben a neten, úgy mint a barátom! A munka szó jelentését keressétek az értelemező kéziszótárban! :-)
Godfather_ Creative Commons License 2005.04.09 0 0 792
Na ebből látszik milyenek a (torna)tanárok! Egyszer felkel szerinte "korán" és beír a fórumra 8 óra 04 perckor!!!!! Szerinted ez korán van????? Mi ilyenkor már rég dolgozunk. Mit tudsz te erről......... Léhűtők!!! Állam csecsén élősködők...... :-) A kezetek alatt hogy mivé fejlődnek a gyerekek azt inkább ne részletezzük! Ha nagyon érdekel menj el szombaton a Buffaloba vagy valamelyik vendéglátóipari egységbe és nézd meg magad!!! Ha utána is büszke leszel a teljesítményedre ám legyen! :-)
Willy77 Creative Commons License 2005.04.09 0 0 791

Hát igen alszik minden léhűtő munkanélküli és középvezetői beosztásban tetszelgő részeges, magányos, barátaival nem törödő emberke!!! Nem baj a jövő erős, kiegyensúlyozott, egészséges emberéért érdemes ilyen korán felkelni és elmenni  "dolgozni". Mert nekem öröm látni a fiúkat focizni és látni hogy fejlődnek a kezem alatt. Amit Ti maximum a szölötöke állandó vizslatásával értek el. 

Tehát én fent vagyok és mentem, Ti pedig nem tanár kollégák hortyogjatok tovább nyugodtan.

Aki meg szeretné nézni a meccset 9.30kor kezdődik.

bandee24 Creative Commons License 2005.04.08 0 0 790
Nekem is van kedvem.
Előzmény: webb04 (786)
Willy77 Creative Commons License 2005.04.08 0 0 789

tALÁN AZÉRT OLYAN KESERŰ (DE NAGYON IGAZ) a hozzászolásod, mert megint kikaptál a bajnoktól 5-1re. Hát van ilyen nyugodj bele. Tudod jobbtól nem szégyen.

A telcsi számod itt nem kell megadni kedves borász barátunk, ez nem a szexhirdetések rovata:))))))

Előzmény: Tudzsi (788)
Tudzsi Creative Commons License 2005.04.08 0 0 788
Hasek az egy picit túlzás ,legyél inkább Roland Praj, legalább is a kvalitásaidat ismerve! Hallottam ,hogy már kampányolsz az iskolában ,te tartottad a megemlékezést! Tegnap este mindkét tornatanár faszán vezetett!Bálint csak a kocsijukat  ,ami  nem néz ki rosszul ,remélem Nagyi gondoskodott róla ,hogy ne legyen felhőtlen és problémamentes a kocsivásárlásuk! Minden héten kezdő új munkahelyes bekaphatja ,főleg a közgazdász,aki a baráti körhöz tartozott valamikor és többet tudtunk róla ,mint a szülei, de  sajnos megváltoztak a dolgok!             !Nem baj ,valaki azért elárulta ,hogy munkahelyet változtatott!A számom 06-30 9165642 ,egyszerre vettük annak idején (szinte) !
Előzmény: Herthinho (787)
Herthinho Creative Commons License 2005.04.08 0 0 787

Meggyógyult a billentyűzet!

Szóval kedvem van, de családos emberként csak akkor ígérhetek biztosat, ha már vissza is értünk...

2. Radi Hasek (?)

Előzmény: webb04 (786)
Herthinho Creative Commons License 2005.04.07 0 0 785

Kedveemm  vvaaaaaaaaaaaann  aa      ttöbbbbiitt mmaaaaaaaaaaaaaaaaaajjdd  mmeeeeeeeeeeeegglláááááááááttjjuukk..

((mmeeggbboolllllloonndduulllllllllllllllltt  aaaaaaaaaaaaaaaaaa  bbiilllleennnnnnnnnnnnnnnnnnttyyyyyyyyyyyyyyyyyüüzzeett.......)

eeeeeeeeeeeeeeeeeeeelééggggggggggggggggg                     vvvvvvvvvvvvvvvvvviicccceeeeeeeeeeees  íííííííííííííígyy  ggééppeeeeeeeeeeeeeeeeeeeellnnii.............

Előzmény: webb04 (784)
Willy77 Creative Commons License 2005.04.07 0 0 783
Akkor Tipcsi Bálint Tuji(picit késve) meg Én a biztos. Beni nem biztos. Földiékről nem tudok semmit... Mikor indulunk Veszprémbe??Pötty vár már minket ("nálam is aludhatok"). Tuji lehet feljön asszondta ma eldönti. Jó buli lesz és a Bálint vezet.
Előzmény: webb04 (778)
Herthinho Creative Commons License 2005.04.07 0 0 782

Miaz?

Te még mindig nem vagy a Parton?

Állítólag tegnap meg ma, tesz látogatást a tihanyi apátságban a

Munchener Chrystall Fan Club - Old Ladyes tagozata...

:-)))

Előzmény: Godfather_ (781)
Godfather_ Creative Commons License 2005.04.07 0 0 781
Radikám, erre csak most jöttél rá?! Én ezt megmondhattam volna régen! A Tujit nem bántom mert Ő legalább a szakmájában jó! De a másik........ :-) Meg a 6000 éves piramisok..... Ugye....... :-) Ismered a mondást: Aki nem tudja az tanítja................
Előzmény: Herthinho (779)
Herthinho Creative Commons License 2005.04.07 0 0 780

"Egyszerűen..."

bocs

Előzmény: Herthinho (779)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!