Huuu, képzeljétek, a kocsmáról jutott eszembe, hogy egy barátom hozott nekem Spanyolországból valami híres pincészetből nagggyon édes mazsolabort vagy mit... vöröset. Állítólag jó drága is, mert tök különleges. Kár, hogy én nem értek hozzá, de Áginak izlett... ugye? Vittünk belőle Krakkóba (FAnni szerint Karakkóba... :)))
elszaladtak az események... most szólt Ági, hogy lemaradtam!!
Szóval elsősorban is Gombócnak tök igaza van, én is ezt akartam írni, de aztán láttam, hogy egyre jár az agyunk. A mi gépünknek itthon is annyi!! :(
Hiii Rendjel!! :)) azért hívtalak át ebbe a topicba a jordánból, mert itt nem kell offolni... ez itt egy kocsma, itt bármiről lehet beszélni, és Svájc még utazás is, ugyhogy teljesen rendben van... :))
Ja, felrakták a kilincset, ferde... hehe... :)) aztán visszajött a festő srác focizni a FAnnival, és felrakta rendesen... :)) nagyon szép lett minden. tényleg.
Hat tudod, nemcsak a Vecsesi bucsurol, (ami annyira azert nem izgat:) de nemileg (nem ekezethiany!!!:))) meg egy par dologrol lemaradtam sajnos.:))) Na jo, akkor most mar megyek inkabb serezni:)))
Szia Agi! A gepet nem tudom kattintgatni, mivel van aki a budiba dobalja, en meg otthon felejtettem.:))) A vegeredmeny ugyanaz, egyik esetben sem lehet kepet csinalni.:))
Bocs,hogy idemerészkedek,de Detty még a nyáron meghívott mikor is Ti szabin voltatok.Elég rég olvasom a topikot,s nagyon bírom a hangulatát.Isteni a szópárbajaitok én nem vagyok ebben olyan tehetséges ezért csak csendes szemlélőtök ill.olvasótok vagyok.Mivel Rendjel lelépett kis hazánkból egy rövid időre, innen szeretném üdvözölni Őt.
Rendjel !!
Három ország ez igen ! Aztán nehogy elkopjon a cipőd talpa :)) A gépedet meg kattogtasd kérlek :))
Ja, minden rendben, de en Svajcba nem hegyet maszni jottem, azt meghagyom Hillarynak:) (nem Clintonnenak!) Numizmatika az elsodleges, meg nemi (ekezethiany!!!:) pihenes. Tegnap penzeztunk, aztan Franciaorszag 10 km az ut oda:), ma szinten eddig numizmatika, most ebed, aztan kivetelesen Nemetorszag, ami szinten 10 km.:) sorozes, kis varosnezes. En Baselben mar voltam vagy 5 x, az sokat mar nem izgat, lattam eleget. (ket eve szerencsem volt, mert epp itt turnezott a Tutenhamon kiallitas, egy komplett csoda volt!) Holnap de. megint kivetelesen numizmatikai arveres Zurichben. Szombat a Baseli bolhapiac, vasarnap koran haza, es akit erdekel: Vecsesen lesz kaposztafesztial, nagyon jo szokott lenni, arra mar hazaerek, ott leszek. Na ennyi diohejban a program, sziasztok! ON
Tanítsatok már meg léccci hogy kell egy képet lekicsinyíteni, készen vannak a krakkóiak,és nem tudtam berakni a fórumba, mert tul nagy szokás szerint!! :((
de a szövegek kész vannak, lehet menni olvasni!!
Gombóc, csütörtökön még nem volt színe a háznak, csak a régi, na most nézd meg!... könnyen megtalálod, az egész utcában ez virit, nem lehet eltéveszteni... :)))
És nem kell többet megkérdezned, hogy hány számban is lakunk... :)) azért jó lesz szerintem...
különben az egyik festő srác komolyan dumált neki, hogy firkálja össze a falat a szobában ZSIRKRÉTÁVAL... de mondtam neki,hogy lepofozom, és abbahagyta ( a festő :))