Ahhh, most látom, ha rákattintól a beszúrt képre, az eredeti méretben megjeleníti.
Na jól van, ez az azért így tisztességes. A régi fórumon 100 kbájt volt a megengedett képméret, most csak a fele. Az a baj, hogy a legtöbb kép ennél nagyobb.
Az én informatikusom csak szeptember elején jön haza Indiából, indiai a fickó, épp most cseteltem vele. Addig kibírom valahogy képszerkesztő nélkül.
Aniki sem dalol most nekem se, pedig úgy szerettem ezt a fütyörészős számot.
Én az Index helyében nagyon szégyelleném magam, hogy ilyen gagyi szart tett ide nekünk. Béna, kisiskolás a rendszer, ráadásul lassú, nehézkes. 5 perc várakozási idő van az utolsó beírásodtól számítva. A képek beszúrásával meg jól kiszúrtak velünk, mert csak saját gépről lehet feltölteni, url címmel nem működik. Egyáltalán mi köze az Indexnek az én gépemhez???
Miért kell nekem a saját gépemre feltölteni a képet, ha nem akarom?
A képek méretét is a felére korlátozták (max: 512 Kbájt) , ami azt jelenti, hogy egy csomó képet nem tudunk majd betenni (még kicsinyítve se).
Nem csoda, hogy a magyar informatikusokért nem kapkodnak a világban.
BRAVÓ INDEX!!!
ja, és nem lehet a képeket helyezni oda ahová szeretném, csak egymás mellé, meg alá. és mi van, ha középre akarom tenni, vagy szöveget mellé?
az asci-kóddal, legalább volt néhány variálhatóság.
Kapják be!
viszont akkor most kihasználom a helyzetet és berakom azt a taglózós Aniki képet, amit elküldtem neked, mert a neten már nem találtam meg.
ja, csak nagy lesz a kép és nem fogja elküldeni, he-he...
De, be lehet rakni képet, csak sokkal bonyolultabban és időigényesebben. Azt nem értem miért kell az ő szerverükre előbb rátenni (igaz, annyi előnye van, hogy nem fognak eltűnni a képek), viszont macerás. Mi közük az én saját gépemhez (és oda egyáltalán mit kell írni, a kép url címét, vagy...)??
Én is próbálok betenni, mert izgat...
Ami nekem nem tetszik ebben, az a pofája, miért ilyen keskeny a szövegrész????
Na mindegy, hozzá kell szokni, viszont nagy képeket nem lehet betenni, mert levágja a szélét.
Na én pl. nem tenném kötelezővé Rejtőt, a értelmileg magasabb színvonalon állók maguktól is rájönnek zsenialitására, a többiektől meg nem kell elvárni, hogy megértsék...:))))
Bár nem TOM, Karcsira ez mennyire igaz, mert még ugye nem olvastam...:)
KENU: Bocs, Te vagy a kivétel! Neked KÖTELEZŐ Rejtőt olvasni!!!!!!!! Úgyhogy gyorsan tedd le a PGW-könyvet!!!!!!! A rohamkés a kezem ügyében van ugyanis...
Ja, és az emlékkönyvek megvannak még egyáltalán?:)))))
Egyébként a japán fiataloktól nem áll távol a hajfestés, hajmelírozás. Tényleg divat náluk (már a fiúknál) és fülbevalót is hordanak. Szeretnek megbontránkoztatóan öltözködni, viselkedni, stb.
Ígérem, még a film megjelenése előtt elfogom olvasni Karcsit! Biztos lehetsz benne! Nem venném a szívemre, ha alapműveletlennek tartanál! Tod, most épp egy P.G. Wodehouse könyvet olvasok, és már nem akarom félbehagyni, de utána... Arról pedig nem én tehetek, hogy megszeretettétek velem Rejtőt!:)))
Harpokaratesz! Nagyon kösz a képeket! Egyre hihetelenebb nekem ez az ügy...
Nekem nem igazán tetszik, hogy be van festve a haja, nem tom, valahogy egy japánnál ez különösen műnek hat. Talán azért, mert minden japcsi fekete.
Monsieur Kobayashi, oui! :))) Végre, egy értelmes ember :))))) Akkor most lehet, hogy meg fogsz rugdalni, de nekem van tőle aláírásom :)) Saját kezével adta, külön nekem. :)) Meg a lányától is kaptam, Ayanotól, aki x éves koráig magyar oviba járt, és akkor perfektül tudott magyarul, csak most már nem tud. :( Ezt meg tőle tudom.
Borbál, Erzséb könyvét persze elolvastad, bezzeg az enyémet!!!!!!!! Pedig hidd már el, alapűveletlen vagy Karcsi nélkül!!!!!!!! És mellesleg nagyon nagyon nagyon jó!
Én kötelezőnek tenném, mondjuk így a Két Lotti mellé.
ó hát má' régen ott vagyunk. Wagner Úrat imádom, különösen a humorát:))
nem szabad hinni a sok összevissza írkált híreknek, én csak akkor hiszem el valakiről, hogy az, ha ő maga mondja magáról, és általában nem szokták titkolni.
sokan vannak a művészvilágban szerte a világon, de a többségük inkább bi, mont homo.
Ando: nekem nagyon tetszik ez a két szám. hát, hogy mennyire popsztár, azt nem tudom, mert semmi CD-t nem találtam tőle a neten, de ettől még énekelhet. viszont fotómodell, mint Aniki (ezen persze nem csodálkozunk). a szemei nagyon igézőek, ritka szépek, talán csak Tony Leung szemei mellé tudnám állítani. különben meg egész jó színésznek is, a híres/hírhedt Battle Royal-ban remekül alakított és játszott Kitano filmben is (Kids Return), az utóbbi években a művészfilmes Sabu ugráltatja a móvijaiban. karakteres egyéniség a fiú, külsőre kissé Johnny Depp-es.
a híres Battle Royale-ban:
A Battle Royal-ról találsz kritikát a sokkmagazin. hu-n, Master of Kung Fu tollából.
Hurrá tényleg a kultúra felvet bennünket! :-)))
Én nem tudom elképzelni hogy minden jó pasi homokos. Szinte mindegyikről mondták már. De tény hogy elég sokan vannak....:-(((((((((((
Szegény Ando gyereket hallgatom állandóan. A főnököm lassan be se jár...
ja, meg amúgysem az a nősülős fajta, ha a sok barátnőjéből egyet sem vett el, akkor fiút sem fog:))
(ilyenkor szoktak a rossz szájízű pletykák terjedni...).
megj.: nekem tetszik a függetlensége. éljen Keanu!
De tuti! A kultúrában vagyunk! Én is köszönöm Wagner úrnak, innen is!!!!!!! Jenő! Elolvastam mindkét könyvet, amit adtál!:)))
Ja, egyébként az a színész, akivel összhozták Keanut baromi ronda egy ember lehet, mert nekem még mindig nem jön be a fényképe... Ki érti ezt?