Lehet rögzítették egy későbbi dévédéhez amit majd 10 év múlva meg lehet megint turnéztatni:DD Amúgy fene tudja, grandiózus koncert volt cirka 100.000 ember előtt, Sky News is végig ott volt. Talán.
A Powerslave turné is ezzel a négy számmal indított, mint most, de itt a Wasted Years követi, nem a Flight Of Icarus. Kíváncsi vagyok, a Marinernél most is ugyanúgy leeresztik-e a világítótesteket, mint annak idején. Az a mozzanat a parkolós koncertről nagyon bennem maradt.
Én azt hittem, hogy szigorúan a 83 utáni korszakra korlátozódik a koncertmenű, dehát van itt Iron Maiden meg Number Of The Beast. Ami nagyon teteszik, az a Mariner...:-))) Kár, hogy a Back In The Village nincs.
Menet közben szinte sosem cserélnek, max egy dalt. És nem hinném, hogy pont ezt fogják.Mindegy, fasza így is. Mekkora lesz már majd a ráadás előtt a sötétben, amikor felcsendül az a sor, hogy Seven deadly sins, Seven ways to win...
A Fear of The Dark-ot én is teljesen fölöslegesnek tartom, egyáltalán nem illik oda, ráadásul állandóan nyomják. De augusztusig még kicserélődhet...:-)
Szegeny kommenteloknek valszeg fingjuk sincs rola, hogy az a 8 fellepes hany ev alatt tortent, mint ahogy arrol sincs mennyire "olcso" a maiden es mennyire "kevesen" fognak eljonni a szigetre csak miattuk.
Így is van. Mostantól inkább koncentráljunk a turnéra, setlistek, stb. Én nagyon várom egyik személyes kedvencemet a Deja-vu-t, elképzeltem, ahogy 40e (több is lesz az remélem) ember üvölti, hogy "Feel like I've been here before". De szerintem ez nem lesz.
Van még,aki kételkedik? Steve Harris idézet is van benne, hogy milyen jó lesz megint Budapesten játszani...ha valakinek ez sem elég, meghogy már kirakták a fesztivál honlapjára...
ha ez igaz, akkor ÜDVÖZLÖM A BEJELENTÉST, és boldog vagyok, de azért nagyon várom a maiden hivatalos bejelentést a honlapjukon!!!! 1 héten belül 2x láthatom őket! :-D
erre csak a rém rendes családból peggy bundy-t tudnám idézni, mikor al bundy a 10ezer dolláros bevételt megemlítette neki: ez volt életem első igazi orgazmusa!!! :-D