Keresés

Részletes keresés

cirrocumulus Creative Commons License 2005.12.03 0 0 1302
Együttes mail-t küldtem mindkettőtöknek.
Előzmény: Beren (1301)
Beren Creative Commons License 2005.12.03 0 0 1301
Én is jelentkeznék, a rendelési számom 2005/0001. Mikor és hova utaljam a pénzt?
Előzmény: cirrocumulus (1299)
Kevin Creative Commons License 2005.12.03 0 0 1300

Szia!

Kuldd at legyszi akkor a szamlaszamodat nekem. Publikus az emilem.

Koszi,

Kevin

Előzmény: cirrocumulus (1298)
cirrocumulus Creative Commons License 2005.12.03 0 0 1299

Na, újból itt vagyok.

Ez rendkívül gyorsan ment: Robitól már meg is érkezett a válasz!

Tehát:

- Robi azt kéri, ha valakinek van már rendelési száma (lokomotivumén kívül), azt mindenképpen jelezzétek felém, mert nekem ezt majd továbbítanom kell a rendeléskor;

- csoportos rendeléskor is jár mindenkinek az ajándék DVD :o)

Kalandra fel, jelentkezzetek minél többen, Robi várja a mielőbbi jelentkezésünket!

Előzmény: lokomotivum (1297)
cirrocumulus Creative Commons License 2005.12.03 0 0 1298

Hali!

Az előbb írtam Robinak, átküldtem neki az itt leírtakat, hogy egyértelmű választ kaphassunk.

Lokomotivummal már egyeztettünk, úgyhogy ez most a többieknek szól: ő is az alábbit javasolta, meg nekem is ez volt az ötletem, hogy ha számotokra is megfelelő, akkor együttesen átveszem az általunk megrendelendő jegyeket. De ehhez előtte utaljátok át nekem a jegy(ek) árát. Akinek ez megfelel, annak mail-ben elküldöm majd az OTP-s számlaszámomat. Aztán a többit már ráérünk egyeztetni - a legfontosabb, hogy a jegyek minél előbb nálunk legyenek!

Előzmény: lokomotivum (1297)
lokomotivum Creative Commons License 2005.12.02 0 0 1297

Szia! Annyit még légyszi próbálj megtudni, hogy ha Te leszel a Központi Jegybeszerzőnk, akkor ahhoz kell-e az a rendelési szám amit emilben megküldtek Robiék. Az én rendelési számom: 2005/0105/

Talán még az lenne a jó, ha mindenki akit érdekel a dolog, megeresztene egy mailt Robiéknak, hogy x rendelési számon rendelt jegy(ek) átvételével megbízom Krisztinát. És továbbra is mohó vagyok, bízom benn, hogy az ajándék DVD -ami egyébként elkészült :o))- az így is jár nekünk!

Egyébként egy kollégám azt mondta, hogy úgy hírlik rohamosan fogynak a jegyek.

Szóval ne gatyázzunk, hanem szerezzük be minél előbb a jegyeket!

Előzmény: cirrocumulus (1296)
cirrocumulus Creative Commons License 2005.12.02 0 0 1296

Rendben, akkor hétfőn, de legkésőbb kedden "létszámellenőrzést" tartunk :o)

és megy a rendelés Robihoz !!!

Jelentkezzetek addig minél többen :o)

Előzmény: Kevin (1295)
Kevin Creative Commons License 2005.12.02 0 0 1295

2 helyre en is szivesen igenyt tartanek :)

Eletemben eloszor es utoljara tobb, mint 20 eve voltam Solaris koncerten. Debrecenben a Prognozis elott jatszottak a Kolcsey Muv. Kozpontban.

EeToN Creative Commons License 2005.12.02 0 0 1294
Sziasztok!

Engem is érdekel a dolog. ;)

EeToN
Előzmény: lokomotivum (1293)
lokomotivum Creative Commons License 2005.12.02 0 0 1293
Én is jónak látom ezt a helyet, erre szavazok. Mindenki akit érdekel a dolog szóljon hozzá, és minél előbb rendeljük meg legalább sormegjelöléssel pontosan a jegyet!
Előzmény: cirrocumulus (1292)
cirrocumulus Creative Commons License 2005.12.02 0 0 1292
Én úgy látom a jelöléseken, hogy csak a 3-4. sor a tiszteletjegyeseké, meg a 6. sor két széle foglalt még, úgyhogy az 5-7. sorok közepe szerintem már elég nyerő lenne, azért túl messze se legyünk a színpadtól! 
Előzmény: lokomotivum (1290)
cirrocumulus Creative Commons License 2005.12.02 0 0 1291

lokomotivumhoz kapcsolódva: képként, sajnos, lehetetlen, de linkben megpróbálom föltenni azt a képet, amit Robi küldött át neki.

Íme: Nemzeti Hangversenyterem alaprajza, megjegyzésekkel és egy másik alaprajz a netről, 3 jegyár-kategóriával.

Előzmény: lokomotivum (1290)
lokomotivum Creative Commons License 2005.12.01 0 0 1290

Skacok!

Mikor értek rá? Ezt a képet valóban megkaptam a "jegyrendelés" e-mailról és az egész jól kinagyítható a gépemen. (ami igazából a lányomé, de pszt):)

Szóval szívesen állnék rendelkezésetekre, ha érdekelne benneteket a dolog. Sajnos a korlátok miatt nem tudom jobb kivitelben feltenni a fórumra a képet, de a személyes megtekintést nagyon szívesen vállalnám! A köztünk való lakóhelyi távolságok tudatában vicces a dolog, de amúgy tényleg szívesen állok rá!

Na annyit magyarázatul, hogy azok a rózsaszín jelölések tiszteletjegyes helyeket jelentenek, amik felett a Művészetek Palotája diszponál. Aztán azok az"x"ek hivatalos helyeket jelölnek. Az első három sor az ú.n. nyaktörőnek tűnik mer' szerintem túl közel van a színpadhoz. A 4-5. már jobb, de val'szegüleg a 6., 7. még jobb lenne, de ezt mások is tudják, azér foglalták le ezeket a sorokat a tiszteleteseknek. Szóval a 10-12. tűnik a legjobbnak, vagy rendeljünk a 4-5.-ben jegyet?

Szóval mikor értek rá, mikor jöttök el megtekinteni a kinagyított változatot?

Előzmény: cirrocumulus (1279)
cirrocumulus Creative Commons License 2005.12.01 0 0 1289

Igen, este hazafelé eszembe jutott, hogy nem teljesen jól keresgéltem, majd holnap tüzetesebben körülnézek. Már alig várom!

Nagyon felcsigáztál ezzel a névsorral, egyre izgalmasabb a dolog :o)))

Előzmény: mozibusz (1288)
mozibusz Creative Commons License 2005.12.01 0 0 1288
Pedig nálatok kell legyen nyoma, itt az engedélyetek!
Előzmény: cirrocumulus (1286)
tillA Creative Commons License 2005.12.01 0 0 1287
Akkor én (is) már kivárom azt a pár napot, amíg biztosra tudunk egyeztetni a helyet, azaz az együttlétet illetően.
cirrocumulus Creative Commons License 2005.12.01 0 0 1286

Hm, egyre érdekesebb...

Mire készülhetnek a srácok???

Én is körülnéztem itt bent, de még semmit se találtam az új dolgaikkal kapcsolatban, de majd figyelek... :o)

Előzmény: mozibusz (1285)
mozibusz Creative Commons License 2005.12.01 0 0 1285
Mert se dob, se basszus nincs a zenében!
Előzmény: cirrocumulus (1284)
cirrocumulus Creative Commons License 2005.12.01 0 0 1284
Jobban megnéztem a névsort: ütőhangszeres sincs ebben a felállásban vagy csak lemaradt a felsorolásból?
Előzmény: mozibusz (1277)
mozibusz Creative Commons License 2005.12.01 0 0 1283
Egy CD-üzemben (ez itt nem a reklám helye, dehát nem olyan sok van....)
te mondd meg Creative Commons License 2005.12.01 0 0 1282

Aztán mit dolgozól? :-)

(már ha nem sértem a személyiségi jogaudat.... :-)))

Valami stúdióban? vagy kiadónál? Vagy rendezvényszervezőnél? :-)

Előzmény: mozibusz (1280)
cirrocumulus Creative Commons License 2005.12.01 0 0 1281

De készülni semmi sem készül, már kész van

Hoppá !!!

Hát nem semmi...

Kíváncsian várjuk a fejleményeket :o)))

Előzmény: mozibusz (1280)
mozibusz Creative Commons License 2005.12.01 0 0 1280
Igazad van, basszusgitáros nincs köztük! De készülni semmi sem készül, már kész van - ám ennél többet nem mondhatok, mert a munkahelyemen kinyúvasztanak miatta. Meg igazából nem is hallottam, csak láttam!
Előzmény: cirrocumulus (1278)
cirrocumulus Creative Commons License 2005.12.01 0 0 1279

A tegnapi kérdésemre Robi ma reggel ezt válaszolta:

"Igen, hamarosan (reméljük, a jövő hétfői frissítéssel) fönn lesz a site-on a pontos jegytükör. Ám lokomotívumnak már elküldtem a részletes helyszínrajzot és kategóriabeosztást, annak alapján már kitalálhatjátok!"

Íme, a Robi által átküldött helyszínrajz:

MüPa nézőtér

Hát, ebből sajnos sok nem látszik... Mióta 500kb-ra vannak korlátozva a képek...

Ez a kép igazából azért nem mérvadó, mert ezen a képen 4 jegyár-kategória szerepel, úgyhogy szereintem várjuk meg a jövő heti pontos jegytükröt és akkor mindent meg tudunk beszélni.

Előzmény: cirrocumulus (1273)
cirrocumulus Creative Commons License 2005.12.01 0 0 1278

Ullmann Zsuzsa - ének

Erdész Róbert - billentyűs hangszerek

Muck Ferenc - szaxofon

Vámos Zsolt - gitár

Kollár Attila - fuvola

Szirtes Edina - hegedű

Hm, mit tudsz ??? Mi készül?

Nagyon jó kis névsor ez így !!!!!!!!!! (De basszusgitáros nincs ebben a csapatban?)

Előzmény: mozibusz (1277)
mozibusz Creative Commons License 2005.12.01 0 0 1277

Egy ilyen közreműködői lista mond nektek valamit:

Ullmann Zsuzsa - ének

Erdész Róbert - billentyűs hangszerek

Muck Ferenc - szaxofon

Vámos Zsolt - gitár

Kollár Attila - fuvola

Szirtes Edina - hegedű

Olyan, mintha a Musical Whitchcraft és a Cabaret fúzionált volna!

te mondd meg Creative Commons License 2005.12.01 0 0 1276

Szia!

Otthon meg nézem, mert akkor lehet valaki már bedigizte őket, de nekem több is van ha jól emlékszem...

Előzmény: Youwine (1271)
lokomotivum Creative Commons License 2005.12.01 0 0 1275
Ja, hogy el ne felejtsem: tilla, bíz'a úgy áll a dolog ahogy youwine 1272 alatt mondta :o))
lokomotivum Creative Commons License 2005.12.01 0 0 1274

Igen, küldd el, és még azt írd mellé, hogy hányat kérsz!

Én elsírtam nekik a bánatomat, hogy itt szervezkedünk a közös koncert-látogatáson, sőt kértem is valamit erre az alant látható képet küldték a hely eldöntésének megsegítéséhez:

a kép alant nem látható, mert túl nagy helyet foglal el, nem tom letölteni.

A B C sorok szerintem túl közel vannak ld. a korábbi hozzászólásban megjelent helyszínrajzot! Aztán vannak 1.-2. sorok kb. 62 férőhellyel. 3. 4. 5.(?) sorok lefoglaltak, legalábbis úgy veszem ki. Felhőcske segíts ki, hogy helytálló-e a megállapításom! Aztán még néhány sor elfogadhatónak tűnik a 7. sorral kezdődően, olyan cirka 26 szék számmal. Ha jól látom ez utóbbi a legközepesebb kategória

Előzmény: tillA (1270)
cirrocumulus Creative Commons License 2005.11.30 0 0 1273

Már lokomotivum is felvetette nekem ezt a dolgot, szóval, beszélhetünk róla!

Még egy adalékot hozzá megkérdezek Robitól, hogy pontosan mely árú jegyek hová szólnak, mert van egy kép a neten a helyelosztásról árkategóriák szerint, amit addig nem akarok feltenni, amíg Robitól nem kapjuk meg a választ, hogy az ő esetükben is így oszlanak-e el a jegyek.

Előzmény: tillA (1270)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!