Ez rendkívül gyorsan ment: Robitól már meg is érkezett a válasz!
Tehát:
- Robi azt kéri, ha valakinek van már rendelési száma (lokomotivumén kívül), azt mindenképpen jelezzétek felém, mert nekem ezt majd továbbítanom kell a rendeléskor;
- csoportos rendeléskor is jár mindenkinek az ajándék DVD :o)
Kalandra fel, jelentkezzetek minél többen, Robi várja a mielőbbi jelentkezésünket!
Az előbb írtam Robinak, átküldtem neki az itt leírtakat, hogy egyértelmű választ kaphassunk.
Lokomotivummal már egyeztettünk, úgyhogy ez most a többieknek szól: ő is az alábbit javasolta, meg nekem is ez volt az ötletem, hogy ha számotokra is megfelelő, akkor együttesen átveszem az általunk megrendelendő jegyeket. De ehhez előtte utaljátok át nekem a jegy(ek) árát. Akinek ez megfelel, annak mail-ben elküldöm majd az OTP-s számlaszámomat. Aztán a többit már ráérünk egyeztetni - a legfontosabb, hogy a jegyek minél előbb nálunk legyenek!
Szia! Annyit még légyszi próbálj megtudni, hogy ha Te leszel a Központi Jegybeszerzőnk, akkor ahhoz kell-e az a rendelési szám amit emilben megküldtek Robiék. Az én rendelési számom: 2005/0105/
Talán még az lenne a jó, ha mindenki akit érdekel a dolog, megeresztene egy mailt Robiéknak, hogy x rendelési számon rendelt jegy(ek) átvételével megbízom Krisztinát. És továbbra is mohó vagyok, bízom benn, hogy az ajándék DVD -ami egyébként elkészült :o))- az így is jár nekünk!
Egyébként egy kollégám azt mondta, hogy úgy hírlik rohamosan fogynak a jegyek.
Szóval ne gatyázzunk, hanem szerezzük be minél előbb a jegyeket!
Én is jónak látom ezt a helyet, erre szavazok. Mindenki akit érdekel a dolog szóljon hozzá, és minél előbb rendeljük meg legalább sormegjelöléssel pontosan a jegyet!
Én úgy látom a jelöléseken, hogy csak a 3-4. sor a tiszteletjegyeseké, meg a 6. sor két széle foglalt még, úgyhogy az 5-7. sorok közepe szerintem már elég nyerő lenne, azért túl messze se legyünk a színpadtól!
Mikor értek rá? Ezt a képet valóban megkaptam a "jegyrendelés" e-mailról és az egész jól kinagyítható a gépemen. (ami igazából a lányomé, de pszt):)
Szóval szívesen állnék rendelkezésetekre, ha érdekelne benneteket a dolog. Sajnos a korlátok miatt nem tudom jobb kivitelben feltenni a fórumra a képet, de a személyes megtekintést nagyon szívesen vállalnám! A köztünk való lakóhelyi távolságok tudatában vicces a dolog, de amúgy tényleg szívesen állok rá!
Na annyit magyarázatul, hogy azok a rózsaszín jelölések tiszteletjegyes helyeket jelentenek, amik felett a Művészetek Palotája diszponál. Aztán azok az"x"ek hivatalos helyeket jelölnek. Az első három sor az ú.n. nyaktörőnek tűnik mer' szerintem túl közel van a színpadhoz. A 4-5. már jobb, de val'szegüleg a 6., 7. még jobb lenne, de ezt mások is tudják, azér foglalták le ezeket a sorokat a tiszteleteseknek. Szóval a 10-12. tűnik a legjobbnak, vagy rendeljünk a 4-5.-ben jegyet?
Szóval mikor értek rá, mikor jöttök el megtekinteni a kinagyított változatot?
Igazad van, basszusgitáros nincs köztük! De készülni semmi sem készül, már kész van - ám ennél többet nem mondhatok, mert a munkahelyemen kinyúvasztanak miatta. Meg igazából nem is hallottam, csak láttam!
A tegnapi kérdésemre Robi ma reggel ezt válaszolta:
"Igen, hamarosan (reméljük, a jövő hétfői frissítéssel) fönn lesz a site-on a pontos jegytükör. Ám lokomotívumnak már elküldtem a részletes helyszínrajzot és kategóriabeosztást, annak alapján már kitalálhatjátok!"
Íme, a Robi által átküldött helyszínrajz:
Hát, ebből sajnos sok nem látszik... Mióta 500kb-ra vannak korlátozva a képek...
Ez a kép igazából azért nem mérvadó, mert ezen a képen 4 jegyár-kategória szerepel, úgyhogy szereintem várjuk meg a jövő heti pontos jegytükröt és akkor mindent meg tudunk beszélni.
Igen, küldd el, és még azt írd mellé, hogy hányat kérsz!
Én elsírtam nekik a bánatomat, hogy itt szervezkedünk a közös koncert-látogatáson, sőt kértem is valamit erre az alant látható képet küldték a hely eldöntésének megsegítéséhez:
a kép alant nem látható, mert túl nagy helyet foglal el, nem tom letölteni.
A B C sorok szerintem túl közel vannak ld. a korábbi hozzászólásban megjelent helyszínrajzot! Aztán vannak 1.-2. sorok kb. 62 férőhellyel. 3. 4. 5.(?) sorok lefoglaltak, legalábbis úgy veszem ki. Felhőcske segíts ki, hogy helytálló-e a megállapításom! Aztán még néhány sor elfogadhatónak tűnik a 7. sorral kezdődően, olyan cirka 26 szék számmal. Ha jól látom ez utóbbi a legközepesebb kategória
Már lokomotivum is felvetette nekem ezt a dolgot, szóval, beszélhetünk róla!
Még egy adalékot hozzá megkérdezek Robitól, hogy pontosan mely árú jegyek hová szólnak, mert van egy kép a neten a helyelosztásról árkategóriák szerint, amit addig nem akarok feltenni, amíg Robitól nem kapjuk meg a választ, hogy az ő esetükben is így oszlanak-e el a jegyek.