Egy tutibiztos infóra lenne szükségem.
Performa5200-as házba bele tudom-e tenni az 5500/225-ös alaplapot úgy, hogy nem menjen tönkre az alaplap. Az 5500-nél más a procifeszültség, mint az 5200-nál.
Nagyon megköszönném az infót.
SOS!
Van egy Apple 17 collos monitorom, abba kéne egy processzor (Goldstar GSMC A-24-6). Hol lehet beszerezni?
Előre is hálás köszönöt minden válaszért!
dead battery :(
ha meg garis lenne, gariban cserelnek ki az aksijat.
ha nem az, akkor rossz hir: ha jol emlexem, akkor 38.000+AFA bele egy uj aksi.
wait.battery
Ha az a/ux nem is, a netbsd biztosan :-) Bár kétségkívül érdekesebb lenne a/ux-szal.
Nekem meg az lenne a kérdésem, hogy miért van az, hogy a gépem (iBoox 16vram) átmegy sleepbe, amikor még messze nincs lemerülve az akkuja, hogy aztán bedugva 0%-ról kezdje el tölteni??? Eddig nagyjából akkor csinálta, ha 40% alá ment, de ma reggel 51%-os (!) töltöttség mellett is ezt produkálta! A szép benne, hogy ugye amikor flébreszted a gépet, egy pillanatig még azt az id?t, töltöttséget stb-t mutatja, amikor elaludt, ígyhát a szemem el?tt váltott a töltésjelzés 51-r?l 0-ra :-(
Volna egy kerdesem, routernek szeretnek egy Quadra700-ast, adsl internethez. Nem tudja valaki, hogy az A/UX tamogatja-e az adsl-t, internet megosztast, ilyeneket? Mikor azt fejlesztettek meg ugye nem volt annyira szukseg ezekre... (stilusosan (:D) A/UX-szal szeretnem megoldani a dolgot :))
Köszi, megnéztem. Igazából rosszul fogalmaztam, azt akartam kérdezni, hogy hasonló-e. Most már látom, tényleg más egy kicsit.
(Nincs Macintosh-om, egyszer kérdeztem valamit, aztán ittragadtam látókör-szélesítési célzattal.:-))
nem.
ez Apple Desktop Bus, ami kicsit mas, mint a ps2. meg oregebb is azt hiszem. :)
reszletesen rola itt olvashatsz.
Az atalakito gyakrolatilag egy chip, ami konvertalgat oda-vissza. Ha elolvasod az adb leirasat, akkor lathatod, hogy ez nem egy bonyolult dolog, marmint az adb-s resze. az usb-s? az driver fuggo. Gondolom csak meg kell hivni vele az adb managert. de ez csak tipp.
Az enyem teljesen zsir uj, dobozban ucsorgott egeszen mostanaig. :)
de meg mindig nincs iMate-em. Appleport-nal van, viszont 15 db ezresert adjak, ami amugy 39 dollar. Probaltam finoman celozgatni nekik, hogy talan valami baratibb arat is kitalalhatnank, de semmi... :(