Pedrus!!!!!!!! Tudod jol, hogy ezermillio olyan peldank volt, hogy vkinek nem mutatta ki a teszt az elejen! Tessek tovabb bizakodni! xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
Pedrus, ne szomorkodj annyira, lehet, hogy nem volt jó a teszt, vagy tényleg túl korán csináltad és még nem mutatja ki. Ne szomizz, légyszi :))))))))))))))))))))))
Nyammmmmmmmmmmmmm!:)
Ehhez képest az én ebédem nagyon szolíd volt, lecsóka, de saját kis kacsómmal készítettem!:)) Nem vagyok valami profi háziasszonyka, de igyekszem...
És olyan teszt volt, amit a nap bármely szakában meg lehet csinálni? Mert én olyat vettem, de azért mégis reggel csináltam, akkor a leghatásosabb... Ne add fel ilyen hamar!!!
Jelenleg engem mondjuk nem érint, hanem a kis kolleginámat, és ő mondta, hogy azt hallotta, hogy megváltozott az idevonatkozó törvényi rendelkezés. Na, milyen szakszerű voltam?:))))))
Szia Roxi, NT (NévTárs)!:)))))***
hogy vagytok?
Én sem akartam hajdan, esküvő előtt :-( pedig úgy tűnik lehetett volna nyugodtan. No persze, ha belegondolok, volt olyan időszak, hogy bármi megtörténhetett volna, bár a kritikus napokra mindig ügyeltem. (Két db makacs találkozik tipikus esete.)