szerintem a ma.hirlapos cikk jo..
viszont azt a balf@@zt, aki a sziget.hu-n irta a sötét agyu primitiv hujesegeit, azt szivesen latnam elobe, es bezuznam ököllel az arcát.
lehet jelentkezni (te kis gec.) Dilletans barmok.
képeket, mint már mondtam, svajcbol..
de nem csak en fotoztam, mi van a tobbivel? gallup?
bezzeg a szigeten eltuntel, itt meg oramu kell, mi? na majd ha svajcba leszek (3nap..) akkor.
by the way, hogy lehet hogy nemreg volt a szulinapod es idosebb vagy, mint ami tejesen mas info van a site-odon (78 dec.?) nekem ez tok nem tiszta.. es kicsit paranoidnak tunik.. ;)
(en bezzeg tok oszinte vagyok exhibicionista megnyilvanulasaim soran pl www.teodora.hu :)
Es meg mindig a koncert hatasa alatt vagyok amugy, ti nem? Szép az élet, a Cure a cure.
sok passziv darkgót.. minn1 én megnézem pop urat mer ezisKELL! sokat köszönhet neki a egész zenefactory ágazat sőtsőt nikkév belőle merített többekközt birthday party érában.
jóvolt ttiteket látni lovecat+snakepit+flare többiek nevére nememlékszem csak a nagy kerek szemekre (fehér gyephockey polo vót rajtam még délután csakeste a fekete aza 1) meg a kérdés h "te nemfestedki magad?" vagymi.
pusszanás
jés talákoz bat a 10.sor felé, csakhátén megsemálltam 2.ig.. innen üdv bátor!!!
Lám, lám nagy a termés, így koncert után:))
Nekem nagyon tetszett az EGÉSZ:)) Jól kitalált hangulata volt.
De a csúcspillanataim:
Disintegration :))
A Forest tapsja (az valami észvesztő)
A you, you, you különös hangzása (ezt úgy imádom)
egyik kedvencem a S.Twins, akkor rekedtre üvöltöztem magam
És imádom a Bloodflowerses dalokat, függetlenül attól, hogy depisebbek.
És itt voltak, újra Mo-n, ez valami hatalmas plussz. Nem zavart az eső, még jól is esett, folyt a festék, szállt a hajamból a víz... felejthetetlen!
Meg vagyok elégedve magammal, mert a koncert felét egy esernyő mellett töltöttem (kb 40. sor), a 2. ráadásra pedig már kb.10. sor körül pogóztam:)) Van is izomlázam....:))
Jó volt titeket is látni!
--Zseti--
ááá, nem kell vele foglalkozni. sowhat csak féltékeny, mert robert még mindig keményebb "pöcs", mint ő. a negatív kritikával írott cikkeket pedig általában nem meri aláírni a T.alkotójuk.
Nb
A negatív kritikai is lehet építő, szórakoztató, elgondolkodtató. De ez? Tömény fikázás.
Az iromány nem építő, nem elgondolkodtató, és e legkevésbé sem vicces.
Különben is, ki az a zpg?
így két nappal később bennem a kiss és a 100 years tartja magát leginkább.
ma a plainsongra keltem, robert meg ott csoszogott a szobámban le-föl-le-föl, mint egy kisgyerek
csak aláírást a faith és a staring at the sea borítókra. de nagyon örülök neki.:) tegnap néztem az interjút a tv-ben, nagyon vicces volt, amikor elköszönt... and you are watching "tévé kettő".:))))
jó, egy kicsit tényleg elhízott. illetve inkább olyan vizesen püffedt, nem? alkohol...
az a cikk rém szar, az írója meg mehet a francba. biztos elázott a kicsi haja és ideges volt. vagy letaposták a tyúkszemét. hát hiába, savanyú a szőlő, azért a dm nem jön szigetre szvsz soha. (bár örülnék nekik is).
nagyon rendes ez a Craig, benyomta a dogokat mind amit tegnap küldtem neki:
Review by Cureme
"I arrived with some several other young men at 13.00, and there were hundreds, thousands of goth and dark
Cure followers. The sun came up very warm this day.
The first day was this of the 7 days long festival here in Central Europe. The Cure were in Budapest, Hungary
only once, during the Prayer tour, 1989.
So, this occasion came very actually to win other, young followers for The Cure.
Before The Cure were The mission on stage with a real hard and satisfied appearance.
Then came an idiot hungarian alternative band called Sziami.
The Cure would have began officially at 21.00, and fortunately they came on stage only few minutes after this. As
they came out, the rain began at this moment to raining, and until the first half of the Cure gig the rain came down
hard /no, they didn't perform prayers for rain.
The audience were approx. 40.000 people, and the crowd was getting wild.
The band were in a very professional, very good mode and condition, mentally and physically too. They begin a
real depressed and hard series with songs like ' the kiss', or 'siamese twins' with blood red colors, and 100 years
which was very agressive as usual. Plainsong was very beautiful, also 'open' was for the audience very knowing..
Trust was a litlle surprise.
They played a 'Dream tour ' based setlist, which ended with 'end', 39, and 'bloodflowers'.
After the first part the rain came down a little bit slower, anyway the audience didn't care. And they came back.
Very unusal, and strange were for us to hear lovesong, or three imaginary boys, these 2 songs i didn't heard
previously.
What can i say summa?
The Cure are in a very good form, they played professional, and this gig was for me the most memorable. Robert
seemed very pleased with the crowd's attitude, and mode. Simon is the best bass guitarist ever! He seemed here
in Hungary like an obsessed and wild rocker.
Thanx for this evening, never forget. The best time for the next generation to have a little knowledge what means
playing excellent music live!"
Cure on Hungarian tv:
"The Cure were mentioned in a commercial tv channell 'tv2' today at 18.10, in the program called: 'AKTIV'. There was a half minute shot from the Sziget appearance, during which the band played boys don't cry, and then there was a shot of Robert talking about the band and his plans, that 'his dream is to make songs-soundtracks for films'. "
most tul fáradt és kielégült vagyok bizonyos szempontbol. nagyon jo volt a konci, a közönség jo része is csodálatos, az eső is baromira kellett, ERSEKDORA AZ UJ SZERELMEM:-)
ÖRÜLÖK ÉS ÖRÜLTEM MINDENKINEK AKI ELJÖTT INNEN A TOPICBOL ÉS TUDTAM VELE TALÁLKOZNI, LOVE CAT, VADNYUL, ERSEKDORA, WATERS, SNAKEPIT, FLARE, AMARTH, HORVÁT ZSOLTI, ZSETI, ÉS SAJNÁLOM AKIVEL NEM TALÁLKOZTAM: PATUHA, ÉS MINDENKI MÁS. SAJNOS SOHERSÉGEM KÖZISMERT, A SZAR TELEFONOMON NEM HALLANI MÉG A CSÖRGÉST SEM.
Ez a "kritika" tényleg elég gáz... Elfogult. A legjobb, hogy az ilyenek újságírónak hívják magukat... Mind1, a koncert nagyon jó volt, örültem a régi daloknak! (Shake dog shake, Siamese Twins, 100 Years, stb...) Befejezésként jobban bejött volna egy Faith, de hát ne legyünk már telhetetlenek kérem! ;)
Szóval egy fantasztikus élmény volt.
"I want to thank to the guys for this beautiful evening. I hope we don't have to wait another 13 years to see The
Cure here in Budapest again. "
Ez a lényeg és nem azok a hülye kritikák,amelyekben még azt sem tudja leírni a "szerzője",hogy mi volt a valódi setlist!!!!Ezzel csak a hozzá nem értését mutatja meg és semmi mást.
Ezek a koncertkritikák fabatkát sem érnek.Ez a második,amiben olyan nótákat emlegetnek,ami nem volt a koncerten(az első a 97-es New Model Army Rockinform-beli kritkája volt)Mármint amivel eddig találkoztam.
Ezt most direkt nem olvasom el,a lényeg az írásaitokból kiderült(hogy az írója seggfej)
A saját kritikám erősen pozitív.Első Cure koncertem volt.Kéne még pár.Az eső sem zavart nagyon.
A cikket író fazon egy kicsit szét lehet csúszva, de az holtbiztos, hogy egy percet se szánt arra, hogy legalább a www.thecure.com-ot megnézze a cikk megírása előtt vagy megkérdezzen egy illetékest, aki nála kicsivel jobban képben van. Lehet, hogy elfogult a srác és csak a DM munkásságát figyeli.
utolsó mondatai:
"Még a jobbakat - Love Cats, Boys Don't Cry - is sikerült kifakult sztárként lenyomni. Többet a történet nem érdemel. A Depeche Mode viszont tartja magát."
Kérdem én ez az ember ott volt a koncerten (vagy én nem), hol volt ott Lovecats (lemaradtunk róla:-)? A DM koncert tényleg jó volt, a nemrég kiadott koncert DVD is nagyon klassz.
Ja és talán még annyi igaz a cikkből, hogy van egy pár kg súlyfelesleg Roberten. Ez viszont már így van egy pár éve és különben is kinekmiközehozzá.
TV2-interjú
Vicces volt az a grimasz, sikerült felvennem és a fodrászos story is vicces. Észrevettétek, hogy a háttérben a monitoron látható volt az éppen akkor készülő setlist.
Annak meg már hinni se merek, hogy a Cure új albuma mellé adják majd a RS szólóját ajándékba. TETSZIK AZ ÖTLET, TÁMOGATOM!
Nancy boy: Milyen ereklyéket sikerült begyűjtened?
Egyébként, ti hogy vagytok, így a koncert után?
Jómagam még a hatása alatt vagyok. A Tényekben meglátva a felvételt felállt a szőr a karomon :-)
vagy elment melletem egy szellem (6. érzék).
ez volt életem első (és talán egyetlen) Cure koncertje, szóval nincs összehasonlítási alapom, csak annyit tudok mondani, hogy számomra csodás volt, nagyon boldog lettem tőle.
még az eső is jó volt (hallottam, hogy valaki mellettem azt meséli, hogy Olaszországban sokkal jobban esett:)). The Kiss-nek és az Open-nek nagyon örültem. meg annak, hogy nem hagyták abba 11-kor (komolyan azt hittem, hogy A Forest-tel befejezik).
jó olvasni, hogy tényleg tetszett Robertnek a közönség lelkesedése. végre egyszer elhihetem, amit látok, nem kell arra gondolni, hogy úgyse igaz. vannak szép dolgok a világon :)
érdemes figyelni, hogy ezekben a "kritikákban" semmi szakmai nincs...hogy hogy szólt a koncert.....helyette megtudhatjuk, hogy bezzeg a Depeche még mindig a régi.
Szarok a kritikák! Központilag lett kiadva, hogy fikázni kell? Pusztán azért, mert a zenekar megvan vagy huszonöt éve, tehát vannak nagyon régi slágerszámaik, és meg mertek öregedni a tagok, jópár rajongóval együtt. Ja, és az eső is esett, fúj. Hülyék a darkosok, hogy ezt élvezik, mi?