Az idei Apollon - kínálatban több apartman is foglalható a Sarti beach-en.
-Akis, Makedon-ez tengerre néző, Stamatis, Xenonas-ez is tengerre néző,
Az Akis emlékeim szerint merőleges a tengerpartra, de nagyon közel van az is.
Ez Sartinak egy nyugodtabb csendesebb része- a falutól negyed órányi kényelmes sétára van, és a legszupibb finomhomokos, lassan mélyülő ( kisgyerekeseknek !!! ) legromantikusabb (szerelmes párok ) tengerparthoz van közel mindegyik. Megnéztem a katalógust, és mindegyik sarti beach-es apartman közbetlen a tengerre néz. Hatal,as a választék.
Egyedüli felnőttként két gyerekkel készülök busszal Sarti-ba a nyáron . Apartmanokat nézegettem , de nem találok olyat, amihez arról is lenne kép , hogy milyen strand van a közelében sétányi távolságra... tudnátok segíteni a következő apartmanokkal +strand-képekkel , netán az adott apartmanhoz közeli strandról való információval ? olyan apartman érdekelne , amihez a közeli strand tényleg JÓ, nem kellene másikat keresni , ami autó hiányában ugye macerás lenne (autót nem szeretnék bérelni) ...
Mindenképp érdemes elhajókázni az Athos kolostorokhoz, lenyűgöző látvány. És az Athos hegy közelről....!!!
Ajánlom , béreljetek robogót, vagy autót, mert Sarti környékét azzal érdemes bejárni : Goa beach, Narancs part, Sikia környéke, stb...és tehettek magatok is romantikus felfedező utat a kis öblökbe-sok földút vezet le a partra.
Bár mi ott nem volltunk, de sokan dícsérik a Blue lagoon túrát is. Állítlag sokszor látnak delfineket arrafelé.( őszintén szólva nekem viszont még soha nem sikerünlt, sehol Görögországban delfinekkel találkoznom :-((( )
A görög estet ne hagyjátok ki, és Krisztoszt sem, nomeg az ő öszvéreit, egy jó kis hegyi túra erejéig.
Üdvözlet. Nyár elején szeretnénk elmenni mi is Sartira. Van valakinek egy összegyűjtött programja, hogy mit érdemes megnézni? Szívesen átolvasnám. Tavaj Stavrosban voltunk(kavala, meteorák,Thassos) Nagyon tetszett. :)
Mielőtt mail ügyekben szétoffoljátok a topikot, keresni kell egy eldoható mail szolgáltatót, ott regelni kell egy 12-24,.. órás áirányítást. Ezt a mailcímet nyugodtan ki lehet tenni bárhova, mert azért van. Magyar viszonylatban pl. no-spam.hu.