Én vagyok az "egysrácagalluphaverja" az 1-3. képeken. Laci (Apjuk, cserébe nyilvánosan lepistázhatsz!:)) ma írt, hogy fent vannak a képek, nagyon szépen sikerültek, köszönöm szépen én is. Borzasztóan örülök, hogy megismertelek benneteket. A zseti emlékszem le is tolt, hogy mér' csak a gallupnak írok, viszont megvédett azok ellenében akik azért toltak le, mert nem feketében jöttem. Szóval ezt is köszönöm. A PUF király!!! A Dórával pedig együtt mogyoróztunk jó ideig. pthomson néven irogattam ide, csak a nagy szünetben elfelejtettem a kódomat... Ezután gyakrabban jövök. Imádlak benneteket. Csók.
Örülök, hogy tetszett nektek a konczert mert jó olvasni, hogy miljen boldogok vagytok tőle.
Én nem vagyok nagy Cure-os, csak Zseti okít ki belőle lassan, de biztosan.
Tudjátok az az undorító fajta vagyok aki csak a populáris számokat ismeri.
A Czonczerten meg elkeveredtem STOP Nurgle álldását éreztem magamon, tehát áldoztam a Toi-Toi istennek folyamatosan STOP Ezért sajna a koncertből nem sokat láttam STOP de azért jó volt veletek találkozni STOP Ugyan írni nem szoktam, de gyakran olvasom a topicot, ugy ez nem szencségtörés STOP?
Remélem nem lettek olyan rosszak azok a képek, de kisséé már pityókás voltam akkorra! :)
Zseti barátja aki hollónak volt kifestve csak úgy STOP STOP STOP
Sziasztok!
Jók ezek a képek,kár,hogy nem tudtam odaérni időben.
Viszont a koncert elején volt mellettem egy srác a barátnőjével és kitörő örömmel üdvözölte,hogy fényképeket gyártok.Adott egy emilcímet(amennyire ez koncert közben lehetséges) és nem müxik a cím.Ha esetleg ideírsz,akkor küldj egy levélt lécci.
házsé (Nevezzük így, neve kezdőbetűi alapján:))nem törzsasztalos, sem a felesége (a szőke). Spec. má vagy 7-8 éve különösc rendszertelenséggel cserélgetünk cure-t:))
lehet h csak kereste rajtam a feketét émeg aszittem támadni akar mer végül csaka nyakamat nézte. brrr..
én személyszerént sajnálom h nemvót már semm hely nekem a padon mellettetek de bízom az Úr hatalmában és a Véletlenben h tán öszvehoz még minket sörmellé. addigra megveszem a polót a kőért v bármi smáris lesz két gallup but everyone will clearly see that "this is my clone". :ß
give me it give me it give me it
deaden my glassy mind
give me it give me it give me it
make me blind
one step back n one step down
n slip the needles in my side
my head is cold
my hands are cold
my heart is cold
my HEART is BLACK (ezt tuttátok? nemminden a külsssőőt)
it stops every fucking night
every night i wait until it stops
Sssing birds sing birds sing birds sing
get away
...
jajjmég dora:
iggen sztem azisa yloz báréncsak f7körül érkeztem akkormegmá asztalnál ült a díszes kompánia nema gyepen. énaszondom yloz az de nemafejét fogja hanem bújik..
már leléptem a netről mer tökmást csináltam épp miközben a képeket töltöttem le, de mussszájvolt visszajönni mert
-2percig röhögtem megszakításnélkül miután a végtelenül kedves mindenkivelbarátságos yloz pajtit á la nature "x"-el jelölted a képeken..jaaaj.
-gallup ojjan furán susogott vmit amikor én odaértem és vmiféle bemutatkozásra tettem többnyire sikertelen kísérletet h egyszótsemértettem sorryz x3 a követ legközelebb viszem+gyönyörűséges aza pollo, hajlandóvagy eladni?
-flare nem olyan fiatal v én vagyok öreg
-vadnyul meglehetősen vad. amikor bemutatkoztam yloz után rá esett a válaztásom és télegféltem h megharap.
most ennyi jutott eszembe megyek vissza dolgomra. (a képekamúgy naonszépek)
Volt Forest és csodálatos 100 years, a tízperces Kiss-ről már nem is beszélve. Én kicsit kevésbé szeretem a Wish-t, meg ami utána történik, de voltaképpen az is jó volt. Nekem a Charlotte sometimes, a Killing an Arab no meg a Pictures of You hiányzott, de közel volt a tökéleteshez.
Valami fasz a másnapi MH-ban heavy metalként emlegette a Cure-t, hát azért ez súlyos.