anyukám, ugy van az a friméles dolog hogy ez a monopolista matávval leszerződött egy paktumban a freemail, hogy egyedüliként lehet levelet küldeni fogadni anélkül hogy előfizetésed legyen. csak efy modem meg egy teflonvonal köll, azt ennyi.
Úgy látom, kezd totál chat-jelleget ölteni a topic, hiába, ennyit jelent egy ilyen találkozás. Dóra, helyesbítek: "pirított, héjában sózott földimogyorót fogyasztottunk" Így jó???:) gallup: Azér' a Pác, mert Rejtő Jenőt is nagyon szeretem (Néma revolverek városa, főszereplő, egy nagyon balszerencsés kasszafúró...) + ez a leghülyébb név amit valaha olvastam. De, ami a tragédia: tetszik! Szóval sziasztok mosmán' télleg.
Iggy Poppiról lemaradtam,mert nem igazán vonzott(meg írtam végülis,hogy mi volt a mozgatórugója az idei szigetnek számomra)Pulp elejét megnéztem,de annyira lassú volt,hogy ismeretlenül nem mertem bevállalni a továbbiakat.
Azé a kuksolásért meg nem irigyellek.
Most például cseng a fülem.Egy hét múlva már én is kuksolok.
H látod, biz mi nem szigeten vagyunk. bár a pálpot mega igi bát meg is néztM volna, de most is bent kuksolok ebben a hivatalban.
azé én nem hanyagollak L, mera irtM levelet neked is otthonrol.ű
Érsekdóra, érCSd mega hogy itt nincs működő frimélem, otthon meg nincs neteM. ezért majd csak este sötétben irok neked világos gondolatokat, legalább annyira 1értelműeket mint te szoktál.
Én vagyok az "egysrácagalluphaverja" az 1-3. képeken. Laci (Apjuk, cserébe nyilvánosan lepistázhatsz!:)) ma írt, hogy fent vannak a képek, nagyon szépen sikerültek, köszönöm szépen én is. Borzasztóan örülök, hogy megismertelek benneteket. A zseti emlékszem le is tolt, hogy mér' csak a gallupnak írok, viszont megvédett azok ellenében akik azért toltak le, mert nem feketében jöttem. Szóval ezt is köszönöm. A PUF király!!! A Dórával pedig együtt mogyoróztunk jó ideig. pthomson néven irogattam ide, csak a nagy szünetben elfelejtettem a kódomat... Ezután gyakrabban jövök. Imádlak benneteket. Csók.
Örülök, hogy tetszett nektek a konczert mert jó olvasni, hogy miljen boldogok vagytok tőle.
Én nem vagyok nagy Cure-os, csak Zseti okít ki belőle lassan, de biztosan.
Tudjátok az az undorító fajta vagyok aki csak a populáris számokat ismeri.
A Czonczerten meg elkeveredtem STOP Nurgle álldását éreztem magamon, tehát áldoztam a Toi-Toi istennek folyamatosan STOP Ezért sajna a koncertből nem sokat láttam STOP de azért jó volt veletek találkozni STOP Ugyan írni nem szoktam, de gyakran olvasom a topicot, ugy ez nem szencségtörés STOP?
Remélem nem lettek olyan rosszak azok a képek, de kisséé már pityókás voltam akkorra! :)
Zseti barátja aki hollónak volt kifestve csak úgy STOP STOP STOP
Sziasztok!
Jók ezek a képek,kár,hogy nem tudtam odaérni időben.
Viszont a koncert elején volt mellettem egy srác a barátnőjével és kitörő örömmel üdvözölte,hogy fényképeket gyártok.Adott egy emilcímet(amennyire ez koncert közben lehetséges) és nem müxik a cím.Ha esetleg ideírsz,akkor küldj egy levélt lécci.
házsé (Nevezzük így, neve kezdőbetűi alapján:))nem törzsasztalos, sem a felesége (a szőke). Spec. má vagy 7-8 éve különösc rendszertelenséggel cserélgetünk cure-t:))
lehet h csak kereste rajtam a feketét émeg aszittem támadni akar mer végül csaka nyakamat nézte. brrr..
én személyszerént sajnálom h nemvót már semm hely nekem a padon mellettetek de bízom az Úr hatalmában és a Véletlenben h tán öszvehoz még minket sörmellé. addigra megveszem a polót a kőért v bármi smáris lesz két gallup but everyone will clearly see that "this is my clone". :ß
give me it give me it give me it
deaden my glassy mind
give me it give me it give me it
make me blind
one step back n one step down
n slip the needles in my side
my head is cold
my hands are cold
my heart is cold
my HEART is BLACK (ezt tuttátok? nemminden a külsssőőt)
it stops every fucking night
every night i wait until it stops
Sssing birds sing birds sing birds sing
get away
...
jajjmég dora:
iggen sztem azisa yloz báréncsak f7körül érkeztem akkormegmá asztalnál ült a díszes kompánia nema gyepen. énaszondom yloz az de nemafejét fogja hanem bújik..