Nem tudom lehet-e ilyen 'saját' topicot nyitni itt az indexen, majd kiderül.
Azt a pár topikot amit valamennyire követek a személyes profilom "bejárt topikok" menüjén keresztül, sokszor veszélyeztetem offtopikolással, és ennek szeretnék végetvetni e topikkal. (Ahhoz persze nagyon kevés vagyok, hogy saját blogot nyissak.)
Nem tudom, hogy kell (talán regisztrálni kell előbb, meg talán felpakolni is?), de ahogy nézelődtem, eref videói között mindjárt az elsőnexembeötlőben kedves ismerősöket láttam viszont.
Nem tudom, ilyen állapotban mennyire képes lenyomni a zongorabillentyűket.....
Tótágas---> hát kicsit féltem ezügyben...azt hittem nem fogsz örülni.
A Chelea pocsékul játszott. Tönkretették a futball szépségét... Viszont fiam mondta, hogy a bíró valóban részrehajló volt kissé, nem adott meg néhány 11-est a Chelseanek. Még viszont kiállított egy játékost ok nélkül, így emberhátránnyal rúgtak gólt! Leginkább a fiam (kisebbik) csapata...(a nagyobbiké az Arsenal) De én is kedvelem őket :)))))
De láttam a mókust, sőt többször is megnéztem és nagyon tetszett csak nem volt időm megírni.
Köszi a Tótágast. Miért lennék mérges?
Így utólag bevallhatom én most a Chelseanek drukkoltam. Bár utálom Abramovicsot meg magát a csapatot is, viszont a holland edzőmuksót komálom. És ahogy olvastam az újságban a Barca nem nagyon érdemelte meg azt a 93-percben esett továbbjutást érő gólt. Viszont annak örülök, hogy továbbjutott a csapatod. :o)
Arra én is kiváncsi lettem volna, hogy például egy Dvorak zongoraverseny ment-e volna a két fickónak. Egyébként nem mutathatták volna a két fickót szemből, mert törölték volna a videót a Youtube-ról. Így muszáj elképzelni csak a dolgot. talán jobb is így. És ha már anatómia. Ha és egyáltalán akkor csak ebben a térdrugózós verzióban tudom elképzelni az egész dolgot nem pedig elforgatva a fickókat 180 fokkal.