Minden kulturkörnek megvannak a szabályai. A muzulmán országok vehemesen tiltják az alkohol fogyasztását, a mecsetekben az emberi képmásokat. Viszont a nagycsaládban az özvegyen maradt asszonyt és gyerekeit magához kell vennie egy férfi rokonnak.
Ez nálunk nonszensz.
Kínában azért szültek rengeteg gyereket, mert nem volt nyugdíj, és a sok gyerekben remélték az öregek, hogy eltartják majd őket. A kormány mindent megtesz, hogy 1 max. 2 gyerek szülessen.
Mi könyörgünk, hogy legalább 2 legyen!
Én az ellen kapálozom, hogy beleszoljunk egymás dolgaiba. Minden nép a saját hagyományai alapján, jelen helyzetének megfeleően döntse el mit, hogy akar. Nincs szükség megmondo mukikra, akik oriási jövedelemmel trónölnak Brüsszelben és írják az ezer oldalnyi hülyeségeket.
Ez a demokráciáról szóló vita azért röhelyes, mert a valódi kérdések nem demokratikus úton döntődnek el...
Például a "befektetők" nemkérdeznek meg senkit, hogy ki ért egyet azzal, hogy országokat, régiókat döntenek be egy-egy zsírosabb falat miatt...
Vérremenő viták folynak az alkotmánybírák nyugdíjkorhatáráról, de hogy a privatizációnak hívott rablássorozat miatt milliós nagyságrendben vesztették el munkájukat, arról senkit nem kérdeztek meg...
Pont a mezőgazdaságot nem kellett volna megemlítened, hiszen Magyarország agrárország. Minden adottságunk meg van hozzá, hogy az élelmiszertermelésből váljon az ország újra gazdaggá.
Szerintem pontosan ezek a földalapú támogatások tettek minket tönkre.
A királyság lehet diktatorikus, volt és van a történelem során. és lehet alatta a legnagyobb béke és szabadság. magyarország volt már Népköztársaság, de aki komolyan vette kirándult az Andrássy utra. Akkor még nem pénzért adták a jegyet a Terror házába.
Nekem nem kell kapaszkodnom, mert sajnos éltem, tuléltem a variáciokat.
Az EU demokráciája addig terjed, amig a Bilderberg csoport a vonalat meghuzta.
Probálna meg a sok dumagép szembe szállni a nagy tőkével, a brüsszeli kánaánt követné a nagy kopp.
Lisszaboni ülésén Burma és Kuba mellett Magyarországot is elmarasztalta Kereszténydemokrata Internacionálé végrehajtó bizottsága. A Fidesz javaslatára azt állapították meg, hogy a legutóbbi parlamenti választásokat követően több alkalommal sérültek az alapvető politikai és állampolgári jogok, a rendőrséget pártpolitikai alapon befolyásolják, illetve a magukat ellenzéki gondolkodónak érzőket megfélemlítik, és eltávolítják az állami szférából. Az ülésen jelen volt Orbán Viktor is, mint a Kereszténydemokrata Internacionálé egyik alelnöke.
Lisszaboni ülésén Burma és Kuba mellett Magyarországot is elmarasztalta Kereszténydemokrata Internacionálé végrehajtó bizottsága. A Fidesz javaslatára
Hans-Gert Pöttering nyilatkozata Orbán Viktor, a Néppárti Képviselőcsoportban megtartott beszédéről
Okt 24-én EPP-ED Képviselőcsoport a ünnepi ülést rendezett az 1956-s Forradalom 50.évfordulója alkalmából, megemlékezve a forradalom áldozatairól.
"Sajnálattal értesültem arról, hogy az ülés díszvendégének Orbán Viktor elnök úrnak beszédét egyes magyarországi sajtóorgánumokban nyilvánvalóan tévesen értelmezték." - jelentette ki Hans-Gert Pöttering.
Az ülésen jelenlévők tanúsítják : Orbán Viktor nem mondta, hogy az Európai Uniónak meg kéne vonnia a támogatást Magyarországtól. Minden más, a magyar sajtóban megjelent, ezzel ellentétes értelmezés hamisítás.
Ezúton szeretném kifejezni köszönetemet Orbán Viktornak, hogy elfogadta Képviselőcsoportunk meghívását.
Ha akarták volna már most is tovább vihették volna,de félő,hogy a többi lépcsőn,ahol már nem szájkaratésok vannak és szigorúbb az elfogadási feltétel,ott megbuhat az ügy.
Nekik az kell,hogy minnél tovább lehessen lebetetni.