Olyan iramban írogattok, hogy az ember egy kicsit dóóóógózgat valamit közben és máris kapkodhatja a fejét. Kiskifli megyek és megnézem mit írtál nekem :)))))))
Nem tudni miért nem jön. Egyikünknél sincs semmi gáz. Az elején nem volt pém, arra 9 hónapig Clostilbegytet kaptam, de már az is jó. Május végén voltam HSG-n, ott sem találtak semmit. A hormonjaim is jók.
Ráadásul az első szó szerint egyből egy volt.
És mi van a bébivel? Tudod, hogy nálatok miért késik? Te hallottál már a Dévairól? Jó lenne minél több referencia, mert már kicsit zizi vagyok. Neked mit mond az orvos?
Végre újra itt ! Escv én kaposvári vagyok. Zsit köszi megkaptam és válaszoltam is. Selyemröfike, még nem írtam, most állok neki. És én is csokibarna leszek, mert jövő pénteken megyek nyaralni 1 hétre, majdnem a Zsit közelébe. És én is babááááááááááááát akarok !!!!
Jól van, mindjárt össze szedem magam, a dátumot alig 2 évvel olvastam el, így viszont újjabb felfedezésre tettem szert: Egy napon mentünk férjhez, Én is 2000. június 03-án, Bp-en, a II. kerületben mondtam ki a boldogító igent.
Mégis eltévedtem, de hülye vagyok! Nem baj, azért jó, hogy így össze akadtunk. És most mi van nálatok, hogy nem jön a bébi? Látom ua. ideje próbálkozunk. Jobb lesz, ha újra elolvasom az üzidet, bocs. Nálam állandóan bejön vki, és akkor mindig le kell csuknom az ablakot, így nem csoda, ha néha kicsit zavaros, amit írok.
Igeeeeeeen! Te vagy akkor aki úgy izgult, ugye? Na, akkor ott kezdem, hogy 15 végtelennek tűnő hónapja igyekszünk az utódot létrehozni, mind hiába. Először az volt a baj, hogy azt hittük, a gólya hozza. Ha-ha. Szóval először a tapadásért felelős hormonom nem volt jó, aztán az jó lett, most meg nincs pé-m. Magas a progim. Most a gyerekgyárba mentem a Dévai klinikára. Nagyon aranyos bácsi van ott, már 2 barátnőmnek csinált bébit, most kezdett engem is vizsgálni. Ha minden kész, kb. 3 hét és meg lesz a pontos diagnózis, megcsináltatja az én személyre szabott gyógyszeremet. Vagyis megcsináltatja. Szóval nem olyan gyógyszerem lesz amit bármelyik gyógysz.tárban meg lehet kapni, így sokkal nagyobb az esélyem, hogy mihamarabb terhes leszek. És te? Te is szeretnél már bébit, vagy még ízlelgeted a házasságot. Te is emlékszel rám? Én írtam a fantasztikus házasságomról.?
Az én jellemzőim: 25 éves, esztergomi könyvelő vagyok, a párom 28 éves. 2 éve vagyunk házasok, 2000 decemberében volt egy vetélésem, 12 hetes voltam akkor orvosilag. Most 15. hónapja várjuk a babát...
Emléxel rám, vagy mondjak még valamit?
Sziasztok, csajok! A Pedrus jól bemutatott, igaz?? Mondjuk hosszú lenne mindazt elmondani amit már 1 hete beszélünk. Jó lenne már a bucka, igen, nagyon, de van 1-2 bibi. Majd részletezem, ha vki érdeklődik.Ígyhát Pedrus tartja bennem a lelket.
Egyébként Pedrera kedvesem, nem reagáltál a tanácsomra.??
nyulika! Ha zart a mehszajad, nyugodtan furodhetsz szerintem! A dokinenim pl kifejezetten JAVASOLTA hogy furodjek termeszetes vizekben. Ajanlotta! Kicsit nekem is fura volt, de telleg ezt mondta:)
Na, jól ki lettem osztva! Igenis Veró mami, nem megyek erős napra és igenis Zsu mami, nem fürdök a tóban (nem vagyok én kiskacsa!) :-))) Egyéb intelem??? Levegőre azért mehetek? És jácchatok a barátnőm 5 hónapos kislányával??? :-))))
És andorka is megy ám jövő pénteken strandolni!:)))) Hurrá! És csokibaba leszek, mert éjjel nappal a vízparton fogok dekkolni és kagylókat szedegetek, meg apró halakat fosztorgatok és ilyesmik.
Na, engem ki irigyel?:)))))