sőt 20 év alatt eltörölném a korlátot
vagy eseti engedélyt adnék 1-2-3 évi itthoni játék után
futball magyarítjuk, de ebből se engednék többet egy csapatnál, mint 2db
de ha nem lenne benne ez a plussz dolog, akkor nem tudnál 16-18 éves fiatal kannibálokat igazolni
mondjuk ez a veszély nem fenyegeti az első osztályú klubjainkat
:)
Amúgy pl. Orescsuk ifi EB-n volt gólkirály és legjobb játékos (Raúl ezen az ifi EB-n volt 2. a góllövő listán), szóval nem biztos, hogy olyan jó felnőttben az, aki sokszor volt ifiválogatott
Az MTK honlap fotex tulajdon, fotex támogatással, és fotex informatikusok csinálják a technikai hátterét a dolgoknak. Ezek után nem hinném, hogy meg kellene lepődni ezen a válaszon.
Ha a csapat "tisztán" játszana, vagy nem lett volna a tavalyi bajnokság, és tudnánk hinni abban, hogy nem bundáznak, akkor igaza lenne a cikk írójának.
Egy szurkolónak jóban-rosszban a csapat mellett kell állnia, DE csak akkor, ha minden tisztességesen történik. Ha előre lejátszott meccsen akarnék szurkolni valakinek, néznék Wrestlinget. Miért lepődött meg a cikk írója, hogy a szurkolók (már rég) elfordultak ettől a csapattól? Szerintem nem lepődött meg egyáltalán, csak ő ezért kapja a pénzét, azoktól, akiket meg kell védenie...
Mi és a Loki biztos induló, tehát a második UEFA-kupás helyre az MTK és a Dózsa érhet oda. Ha a Loki a második, akkor az MTK-nak a Dózsa mögött kell végeznie...
Ha lenne vér a pucánkban és kiállnánk (ergo szidnánk a játékosokat mint a bokrot), akkor jól leszidnának minket a honlapon, valahogy így:
Meglepő és egyben érthetetlen ahogy egyes szurkolónk viselkedett a számunkra vereséggel zárult mérkőzés után. A "B" közép tagjai és a nézőtéren helyet foglaló, magukat emtékásnak tituláló drukkerek minősíthetetlen bekiabálásokkal ostromolták pályáról levonuló csapatunkat. A legszomorúbb, hogy míg a mieinket csak szídták, és csapatunk vezetőségét pocskondiázták, addig az újpestieket a játékoskijárónál éltették, megfeledkezve arról, hogy tulajdonképpen melyik csapatnak is szurkolnak.
Ahogy azt a mérkőzés helyszínén hangoztattuk, weblapunkon is leírjuk:
"Egy igazi szurkoló nem csak akkor szereti csapatát, ha az nyer! Egy igazi szurkoló jóban-rosszban kedvencei mellett áll, bíztatásával átsegítve őket a nehéz pillanatokon."
Jó lenne, ha ezt végre ezen "drukkereink" is megtanulnák!!!
Nem tudom milyen hangnemben zajlott a pocskondiázás, de azért mégis nevetséges, hogy a honlapon igy reagálnak. Nekik is magukba kellene nézniük
A tegnapi meccsről nem érdemes semmit sem irni. Gyalázat volt a mutatott játék, ha ennyit tudunk akkor az a szomorú, ha tudnánk többet is, de nem szabad, akkor meg az a szomorú.
Ilyeneken már ki sem akadok, hogy milyen tizit fújtak be ellenünk megint. NO COMMENT!!!
Silva egy nagy szar
Rósa D gólja szép volt, ennyi és nem több.
Fülöp Feri biztos, hogy több gólt rúgna, mint Silva... Nekem még megvan 8 mm-es filmen egy fejesgólja, apámmal voltunk kint egy meccen kb. 1980-ban, és vittem a felvevőmet. Néhány akciót felvettem, és bejött...
Én úgy gondolom nem lenne rossz ötlet, ha elmennénk páran egy edzésre, és utána elbeszélgetnénk a srácokkal...kíváncsi vagyok mit tudnának nekünk mondani, egyáltalán akarnának-e valamit mondani...
"Elképesztő, hogy milyen tizenegyeseket fújnak be ellenünk."
Mi is csak ellenetek és csak akkor kapunk tizenegyest, ha az a Fradinak jó...
15 meg nem adott jogosra jut egy megadott kamu tizenegyesünk. Tavaly 1 tizt rúgtunk, ellenetek, idén ez a 2. volt....
Hű de jól szórakoztunk, ez a meccs nem volt semmi....ez a kűzdés, hajtás, akarat, taktika....és én képes voltam EZÉRT kihagyni az Arsenal-Leeds meccset, ami állítólag az utóbbi évek egyik legjobb meccse volt....ja, azt a 22 éves töketlen balféket még egy blasz 1-es meccset sem szabadna vezetni hagyni, nemhogy egy fontos rangadót...de nem miatta kaptunk ki, mert ezt a totál nulla Újpestet még így is 4el kellett volna ütni...felkötheti bundaszegi gabika a gatyóját, hogy ne legyen meg nekünk a 2. hely...hogy ez az Újpest 5 meccs alatt 9 pontot szerezzen.....de nagyot fogok röhögni, ha mi 5 meccset bukunk, és mégis kevés lesz ez a 3. helyre csúszáshoz.
Bááár akkor meg tuti véletlenül 15 labdarúgóval lépnénk pályára, akik közül legalább 5 nincs leigazolva, hogy pontlevonással meglegyen "terv".