Keresés

Részletes keresés

KingInk Creative Commons License 2002.08.07 0 0 2646
jólvan elülni lácika vihar. amellett h meglehetősen érdekes érvek sorakoztattak fel mind2 oldalon és viszonylag szórakoztatóis vót olvasni a rideg munkahelyi környezetben, én úgylátom h amit gallup kifejtett a könnyekig megható beszámolóban az kb igazságértékét tekintve rendbenvan éés csak belekötni lehet, félreérteni nem. mintez (belekötés) megis törpént.

nancy boy ottvolt-e éshaigen mérnemtalákoztunk bazz..

ink-ink

Előzmény: Törölt nick (2631)
Törölt nick Creative Commons License 2002.08.07 0 0 2645
nyugi, depes themenben verhető vagyok:-)
Előzmény: Nancy boy (2644)
Nancy boy Creative Commons License 2002.08.07 0 0 2644
jó, én kérek elnézést...:)
Nb
Előzmény: Törölt nick (2643)
Törölt nick Creative Commons License 2002.08.07 0 0 2643
nema, a depes cover miatt nem eredeti az ötlet. azok mán csomagoltak 6tyút....
Előzmény: Nancy boy (2641)
Törölt nick Creative Commons License 2002.08.07 0 0 2642
ezt csak sima kompromittálásnak vezed? én már udvarlásnak:-)

ja, az igaz hogy nem először, de talán nem is utoljára. és 6-ig meg sem állok:-)

Előzmény: e_dora (2639)
Nancy boy Creative Commons License 2002.08.07 0 0 2641
pedig jó lett volna az a macskanadrág és eljátszhattad volna a hattyú halálát.:))
Nb
Előzmény: Törölt nick (2640)
Törölt nick Creative Commons License 2002.08.07 0 0 2640
elméletileg arra gondoltam hogy szigetre harisnyába megyek, vagy pedig macskanadrágba, de aztán igy is steril vagyok a meleg miatt, ezért a 3negyedS vót kézen fekvő:-)
Előzmény: Nancy boy (2637)
e_dora Creative Commons License 2002.08.07 0 0 2639
nem eloszor kompromittalsz ma
Előzmény: Törölt nick (2635)
Törölt nick Creative Commons License 2002.08.07 0 0 2638
remélem nem megy fel benned a pumpa Dora, mert akkor már inkább én:-)
Nancy boy Creative Commons License 2002.08.07 0 0 2637
szerintem meg mindenki hordjon olyan ruhát, amilyenben jól érzi magát és amit úgy érez, hogy a korához képest elfogadható. ha 30 évesen jól néz ki neccharisnyában, akkor hordjon azt, de ha nem és azt akar hordani, akkor is. nehogy már a "nagy átlag ember" döntse el, hogy ki miért öltözik be mondjuk kjúrosnak, vagy miért hord csak feketét, vagy miért hord csak rózsaszín göncöket, ha metálos. nem?
Nb
Törölt nick Creative Commons License 2002.08.07 0 0 2636
azt hogy fekete blut felvegy azt nem engedélyezem, de hogy levedd azt 1enesen követelem:-)
Előzmény: e_dora (2634)
Törölt nick Creative Commons License 2002.08.07 0 0 2635
csak azt tudom ezzel kapcsolatban irni mit agnes nekem: 'tudom laci hogy nem vagy oda a kemény és hideg metal riffekért, de itt a Q-ban sajnos általában ez van péntek este.'.

érsekdorának pedig az a ruha állna jol, amit a kukkoloknak nyilvánosságra hozott képen hord:-)

Előzmény: e_dora (2633)
e_dora Creative Commons License 2002.08.07 0 0 2634
ugy értem, akkor most nekem van jogom fekete bluzt felvenni? gallup engedélyezed? :)))
e_dora Creative Commons License 2002.08.07 0 0 2633
és még valami: én imádom a kjurt és nemcsak, hanem a többi dark zenekart, de imádom a kőkemény metált is, meg punkzenét és alternativot is, de szerintem még brittninek is van hangja, szóval (ja és a techno meg a goa is bejön) akkor én most milyen ruhát kellene hordanom szerintetek, hogy "igazi" legyek?!
Törölt nick Creative Commons License 2002.08.07 0 0 2632
könyörgök, ne vegyük mán ennyire komolyan. felőlem bárki lehet x éves, jogában, és kötelességében áll-de hogy mit érez azt nem az évszám dönti el.

egyébként is miért ne lehetnének 65 évesen is kjurosok. bár én tudom hogy ezen nemes kort nemérem meg, de azért majd felnézek olanra aki igen.

Előzmény: BlackMonday (2624)
Törölt nick Creative Commons License 2002.08.07 0 0 2631
köszönöm hogy egyetértesz. én is igy gondoltam. én nem lihegtem tul a magam szakmai hozzáértését cure ügyben, de azt vegyük már észre hogy nem tudok fenntartás nélkül senkit sem ugy látni a szigeten megjelent cure-emberkék közül hogy 'ez igen'. de ugyanez a másik végletre is érvényes: nem szabad negatíve sem hozzáálni...

maga az is predestináció ha elvárásokat támasztok az alapján ahogy kinéznek. remélem érthető.

nem akartam ekkora relevanitást ezen revjumba beletenni, de ez most igy alakult. kész.

Előzmény: patuha (2628)
e_dora Creative Commons License 2002.08.07 0 0 2630
szerintem pedig normális embernek éppen az az egy jo indokat lehet arra, hogy kjurosnak kinézzen, hogy kjur koncertre megy.. elvégre máskor meg dologzni kell stb.. a hajfestés oké, de nem hiszem, hogy felnőtt emberek megengehetik maguknak, hogy neccharisnyában járjanak..

arra gondoltatok már, hogy akik szinházba kiöltöznek, azok nem kisestélyiben mennek le a bótba tejér? szerintem ez töknormális dolog.

a szigeten meg azért kell kjurosnak kinézni, hogy mások ésa zenekar is lássa, hogy te _ezért vagy ott, és hogy megtaláld a hozzás hasonlóakat és örülhess annak, hogy egy közösség része vagy.

Én meg kb 17 éves koromban letettem a szegecses műbörkabátom, de u.az az ember vagyok, ugy érzek, és ha metál koncertre megyek azért felveszek egy bőrjakót, csak igazit.

Nancy boy Creative Commons License 2002.08.07 0 0 2629
és ha az év 365 napján is kjúrosnak néz ki és nem változik vissza "normális" emberré, mert neki ez a normális? olyat lehet, ugye? hadd lehessen már.:))
Nb
patuha Creative Commons License 2002.08.07 0 0 2628
Nálam egy az egybe lejött,amit Gallup kartárs leírt.Ne akarjon valaki azért kjúrosnak kinézni,mert kjúr koncertre megy.Lásd a sok gumipankot és gumirokkert,akik ilyenkorra már visszaalakultak "normális" emberré.

Azt a britniszpírsz dolgot meg talán nem kéne feszegetni.Állítólag mikor a Smashing Pumpkins feloszlott,akkor Bill Corgan olyasmit nyilatkozott,hogy nem hajlandó olyan szakmában dolgozni,ahol britnik és stb-k vannak és megélnek.Ilyen egy seggfejet.Vajon miért engedték oda?....

BlackMonday Creative Commons License 2002.08.07 0 0 2627
Bocsi, elirtam, szal a Radio 1 szinpadra gondoltam. Meg nem aludtam ki magam:)

BM

Ja, amugy A KONCERT-rol akartam irni nagyon szepeket, de sajnos nem talaltam ra meg a megfelelo szavakat. Vazze, 1 hete volt a CSODA.
Minden elmulik egyszer...

Előzmény: BlackMonday (2624)
zseti Creative Commons License 2002.08.07 0 0 2626
Boldog ember, akkor éln most irígykedem:))
Előzmény: inyourroom (2623)
e_dora Creative Commons License 2002.08.07 0 0 2625
gallup, nincs tobb kifogas http://freestart.hu/

"Az eddigi 1-es, 23-as és 26-os primer körzetek mellett augusztus 7-től 19 új körzetben használhatod a FreeStart korlátlan, igyenes internet hozzáférési szolgáltatását." 0-24h-ig minden nap, 94es körzetben is. regisztrálj

BlackMonday Creative Commons License 2002.08.07 0 0 2624
Hi!

Hetfo ejjel a sziget Est szinpadanal egesz jo zenek mentek, en eppen a Love cats-et messzirol hallva mentem oda, es a sok tancolo fiatal kozott egy legalabb 65 eves bacsikat lattam onfeledten tancolni a parjaval:) De attol felek rajongasa csak alkalmi volt:)

BM

Előzmény: Törölt nick (2610)
inyourroom Creative Commons License 2002.08.07 0 0 2623
Röviden a sajttájról:
6-kor kezdődött volna, emiatt kb egy órát töltöttünk egy iszonyúan fülledt és levegőtlen sátorban várakozással. Végül mégiscsak megjelent Robert - ahogy várható volt, egyedül - leült a mikrofonokhoz, köszönt, majd gondosan lehajtogatta az odakészített üdítőitalos palackokat, hogy a felvételeken ne látszódjanak. (Kis derültség, majd egy perc döbbent csend, semmi kérdés.) A várakozást a lehető legrosszabb kérdező töri meg: elsőként 3x is felolvassa papírból, kicsit tört angolsággal elmés kérdését, miszerint valóban Britniszpírsz lesz a Kjúr új énekes-gitárosa? Robert elcsodálkozik, értetlenkedik, majd komolytalan választ ad. Eztán kb 10-15 percig válaszolgat ilyesmiket:
- '99 táján télleg be akarta fejezni, de aztán a Bloodflowers kapcsán (amit a 3 legjobb Cure album közé sorol) újra kedvet kapott a zenekarhoz
- a készülő új album (hozátette: ha lesz, mert semmi sem biztos) valóban rockosabb is lehet (erre a későbbi válaszaiban mindig visszautalt, miszerint "az új metál-album" :-)), a szóló pedig "quite trippy"
- a Greatest Hits, ahogy a címe is mutatja, slágergyűjtemény, nem Best Of, nem a legjobb dalok vannak rajta
- sajnálja, hogy '96-ban végül Bp kimaradt, sok változást nem lát '89 óta, de igazából nem tud érdemben nyilatkozni ebben a témában
- tavasszal már tényleg kiadják az 5 éve tervezett Box-setet (a Polydor megígérte végre), és akkor talán játszanak promócióként néhány B-side-ot is a koncerteken (ez volt az én kérdésem)
- 30 éves kora óta öregnek érzi magát, így a saját jövője nem aggasztja, inkább az, hogy az unokahúgai és -öccsei milyen világban nőnek fel
- ha majd már tényleg nagyon öreg lesz, szeretne filmzenéket írni
- soha nem akart filmben játszani vagy rendezni, inkább a dalszerzést és a zenélést kultiválja
- szívesen ír az élet mélyebb dolgairól, de azért ott van pl a Let's Go To Bed, szóval ő sem mindig véresen komoly

Kb ennyi, semmi megrázó újdonság, de nekem nagy élmény volt ilyen közelről látni válaszolni, viselkedni stb, rendkívül jópofa embernek tűnt.

Előzmény: Törölt nick (2602)
e_dora Creative Commons License 2002.08.07 0 0 2622
///offtopik gallup-dora chat..///

semmilyenbol nem tevodik csak ugy van
nemisjo
es majd még idobe telik

ja, es most nem tudlak komolyan venni, mert mar megint fogalmam sincs ezt mire ertetted..

(btw, az aurora dobosanak is tetszett, az mérvado? :))

de mar nem is merek ide irni mert szerintem halálosan unalmasak vagyunk itt 2N, sorry

Előzmény: Törölt nick (2621)
Törölt nick Creative Commons License 2002.08.07 0 0 2621
csak akkor ha komolyan veszel:-)
mert most akkor vegyél.
yo?
yo, akkor este 10-ig ott vannak a cimeim.
de akkor küdd e ám!!!

már nagyon izgatott vagyok, művésznő. valami általad nagyra tisztelt bjorn-nek is elkütted és az meg pozitivan bolintott, igy hát biztos yo lesz.
kicsit mesélhetnél milyen style és hangulatelemekből tevődik öeezs a zenéd.....

Előzmény: e_dora (2620)
e_dora Creative Commons License 2002.08.07 0 0 2620
mit gondolsz én miért iszom? :))) (Deszarpoen)
kulgyé cimet
Előzmény: Törölt nick (2619)
Törölt nick Creative Commons License 2002.08.07 0 0 2619
kösz de a kávé kivonja a kalciumot a fogakbol. ált. iskolás koromban csináltam hogy ecetbe tettem csontot, azt 2 hét mulva olyan vot mint a gumi. szoval én nem akarok gumiember lenni, bár akkor az orális masturbácio összejönne:-)
Előzmény: e_dora (2616)
Törölt nick Creative Commons License 2002.08.07 0 0 2618
nem birok letölteni mps-at sem mást. képzelheted hogy még ezek a szigetes fotok is nehézséget okoztak a gépemnek hogy le tuggyam menteni lemezre ...node: ez egy PI-es gép, nincs rajta: Word, excel, cd meghajtó, hálozat (belső) cd jogtár, képnéző, tömöritő cd iro,semmi sincs rajta.

de allesz hogy én kAPOK TŐLED egy tiszteletbeli irott cd-t a zenéiddel, mert most mán ez bizony kijár. ja és dedikálod, kedves.OKÉ?

mert mán baromira érdekel...

Előzmény: e_dora (2617)
e_dora Creative Commons License 2002.08.07 0 0 2617
off
gallup, munk.h-en birsz mp3akat le, vagy semmi ertelme? ménem probalsz ki 2 net amit irtam hetvegen? nem lehet ennyire elzárva élni a virtuális világtol :)

Előzmény: Törölt nick (2615)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!