Keresés

Részletes keresés

yloz Creative Commons License 2002.08.07 0 0 2677
!
ollllyan hatalmas ez a kép, hogy 4 monitort is egymásra hátára kellett tennem, hogy normálisként (nem merőleges) látszódjék.

enny

Előzmény: BySoft_ (2675)
yloz Creative Commons License 2002.08.07 0 0 2676
!
hoppá ez a betű kimaradt "t" illesszétek be a megfelelő helyre.

enny

Előzmény: yloz (2674)
BySoft_ Creative Commons License 2002.08.07 0 0 2675
Sziasztok!

Itt van a megszerzett Cure relikvia a budapesti setlist.

Itt meg ugyanaz csak nagyban.

BySoft

yloz Creative Commons License 2002.08.07 0 0 2674
!
lóvé cát: fotóreusálással mindent meg lehet oldani.

különben utálom a cure-t és a cure is utál engem. a zenekart feloszlattatom, a próbatermet bezárattatom, a lemezeket bezúzattatom. aztán mindenki oda megy és úgy (feketén-fehéren ((aszfalton fehér ruhában)) ahogy akar vagy tud vagy bánom én. nem.

enny

Előzmény: love cat (2671)
patuha Creative Commons License 2002.08.07 0 0 2673
Végülis valóban tökmindegy,hogy ki hogyan öltözik.Zseti és Dóri is tök jófej,meg haverom is,aki mindig feketében jár(és az ELTE-n dolgozik).

Jóhír.A képek sorsa úgy tűnik egyenesbe jön.Most küzdünk rajta.

bozs Creative Commons License 2002.08.07 0 0 2672
Asszem ebbe a topikba még nem írtam, bár lehet.

Örök téma ez az öltözködés dolog, meg hogy ki mit gondol komolyan, ki meg csak 'ál' cure rajongo. Aki egész életében csak 1 féle zenét szeret az vagy eléggé beszűkült lehet, vagy igen érdekes :) Sajnos az előbbi van többségben. Namármost, nekem igen hosszú ideig a Cure volt az isten (az egyik), aztán jött a Dream Theater , most meg az Opeth a mindenható. Lehet, hogy hülye vagyok , de tudom, hogy melyikben mi a jó és jelenleg is mind3at szeretem, sőt mondhatni hogy dark/goth/death/black sok mindent szeretek (fekete rulez, de azé ilyenkor nyáron nem mindig).

Koncert meg nagyon király volt, az eleje és vége is!! kb 10 éve erre vártam már.

love cat Creative Commons License 2002.08.07 0 0 2671
A meddő vitához egy pici hozzászólás:
Fontos azon vitatkozni ki Cure-os és ki nem, miben látszik az emberen?
Ha a ruha teszi,akkor én már előbb voltam Cure-os mint megismertem 89-ben a CURE-t.:)
Mert a fekete mindig bejött nekem.
Én még mindig az a 16 éves lány vagyok emlékezetemben aki,ami voltam anno és először csodálkoztam a real világra.
Az a cucc pediglen ami volt rajtam a koncerten az én normál napi viseletem.A hajam meg,sajnos így szeretem csíkonként vörös-feketére festve. Sajnos ilyen lökött tyúk vagyok.
Vagy egy anyukának másképp kéne öltöznie,mert a társadalom elvárja,hogy az Anya komoly minden örültségtől mentes személy legyen alap és rendes esetben?
Nem gondolom.Egyébként mi a normális? Ha meglátsz egy palit a villanyoszlopon rendőrt kiáltasz,hogy szedjék le ezt az örültet,miközben csak villanyszerelő :)
Persze,ha vki megnézi a képet amit Dóri felrakott,vagy ismer hát anyának nem tippel az biztos :)
A munkahelyem em volt olyan, ahol elvárták volna a selyem ing,talpig elegancia öltözködést.Sőt ki is röhögtek volna. Mert szenvedélybetegekkel (drog) ha magadat adod és nem egy felvett sémát előbb fogsz kapcsolatot teremteni,előbb fognak elfogadni,bizalmukba fogadni.
A lényeg,ha megcsinálom amit kell,mert az a munkám, feladatom,stb.akkor nem mindegy fehér vagy fekete ruhában teszem meg?

De ha már vki megtalálta a Cure-t és hallgatja nem kéne inkább örülnünk,hogy ezt a zenét érzi közel magához és nem a számunkra elfogadhatatlan csöpögös nyál zenét?
Lehet,hogy az elején divatból,buliból hallgatja,de ha ráérez az ízére ,akkor az ok.
Bár kicsit engem is taszít a dark vagyok,goth vagyok menő vagyok,járjunk talpig feketében eltúlozva azt című séma.
Aztán megyünk voodooba és annyi csipkekesztyűt látunk,hogy csak ámulunk.És jön a dárk rendőrség is:)

A képek rólatok és rólunk sikerültek.A koncertről nem igazán lettek szép és jó képek.De ami a legfontosabb!!!!!Mindenki aki nem hitte el eddig,hogy találkoztunk Snakepittel Jason-el és Perry-el,azok kedvéért pár nap esetleg 1 héten belül beszkenneltetem a képeket és felrakjuk a netre :)

Kicsit hosszú és talán értelmetlen,de ha már megírtam felrakom a fórumba.
Csók

e_dora Creative Commons License 2002.08.07 0 0 2670
grrrrr
zseti Creative Commons License 2002.08.07 0 0 2669
Áh, én a piros ruhámat felveszem hétköznap is:)) Viszont nem festek pókhálót az arcomra minden nap, csak a koncertre. És mosolygok is, és jókedvem is van, és már csak néha vagyok depis. Ruhatáram is főleg szürke, kék, fekete.

Nem hiszem, hogy csak az kjúros, akin első ránézésre, bármikor megállapítod a zenei ízlését! :)

Előzmény: patuha (2665)
patuha Creative Commons License 2002.08.07 0 0 2668
Ha nem tehetném meg,akkor sem lenne semmi köze az legmagasságosabb atyaúristennek sem.Feljelenteném az ombucmannál.:-))
Télleg ne tűnj el Dóri!
Előzmény: zseti (2666)
patuha Creative Commons License 2002.08.07 0 0 2667
Jóvanna.Nem kell azért megsértődni.Én sem vagyok kjúros.Naés?Én nem értem.Naés?
Én részemről befejeztem a vitát.A véleményemet már ismeritek és ez a lényeg.:-))

Mikor lesz új lemez?

Előzmény: e_dora (2664)
zseti Creative Commons License 2002.08.07 0 0 2666
Hm.

Ha megteheted, tedd...
De vegyük már észre, hogy nem vagyunk egyformák! Beszélgetünk, nem? És másképp vélekedünk dolgokról.

Dóra kedves, el ne tűnj:))

Előzmény: patuha (2657)
patuha Creative Commons License 2002.08.07 0 0 2665
Nem egészen.Aki Cure-on Cure-osnak néz ki,az nézzen ki a hétköznapi életben is úgy,vagy legalábbis ne úgy,mint aki épp a diszkóból érkezik haza.Vagyis próbálja meg felvállalni.Erre értettem az őszinteséget.A héten a rokkerszínpadnál voltam sokat,de nem növesztettem miatta hosszú hajat és nem vettem fel ezért bőrdzsekit Kreator felirattal a hátán,hanem maradtam szép fekete emberke.Nekem van ilyen ismerősöm,egy kis hülye picsa,aki azt hiszi,hogyha az öcsémék koncertjén hallotta a Lovesong-ot,akkor kjúros.Öcsémék ugyanis meglehetősen sokat és feleslegesen hakniznak.

Egyébként eddig kimaradt az a rész,hogy tisztelet a kivételnek.

Előzmény: e_dora (2660)
e_dora Creative Commons License 2002.08.07 0 0 2664
és ezennel kijelentem, hogy én nem vagyok igazi Cure-os, nem is tudom felfogni a zenéjüket a hülye agyammal, és egyetlen fekete rongyom, amit DIREKT a koncertre vettem, van, de már hiába, mert az sem segitett.. és hiába vagyok depresszios mint állat, mert nincs hajzselém.
És nem is akarok cure-os lenni! Szégyellem, hogy eddig meg mertem hallgatni a lemezüket, és majdnem kifestettem a szemem, csak azért nem huztam alá fekete csikot, mert már igy is teljesen karikás.. Mekkora hazguság lett volna!

hasta la vista babies

Martin Vazquez Creative Commons License 2002.08.07 0 0 2663
így van!!! Hozzák vissza Porl Thompson-t!!!
Előzmény: Pác Tivald (2659)
e_dora Creative Commons License 2002.08.07 0 0 2662
es igenis jol gitarozik a robert.. wa.. malmsteent akarsz a cure-ba vagy mi? :)
Előzmény: Pác Tivald (2659)
Martin Vazquez Creative Commons License 2002.08.07 0 0 2661
Nekem éppen ezért ment el a kedvem anno a cure-klubtól.
A wild mood swings idején kiváncsiságból elmentem a Fehérvári úti műv. házban rendezett bulira. A közönség nagy része átlagos, jelentéktelen cuccokban, de óriási pakkal érkezett. Azonnal eltűntek a wc-ben, ahonnan rövid idő múlva 7-8 Robert Smith jött elő. Aztán nekikezdtek, látványosan kínlódtak, baszottul depressziósak voltak, ültek a földön, fetrengtek, majd pénzt kunyeráltak. A "buli" végén visszamentek a budiba, és átlagemberként távoztak... Szerintem ezek közül is voltak páran a koncerten.
e_dora Creative Commons License 2002.08.07 0 0 2660
ezzel a punkos dologgal pont azt mondod, hogy a külsőség számit, és aki hátköznap normálisan kinéz, az nem őszinte. Ezzel aztán végképp nem értek egyet.
Pác Tivald Creative Commons License 2002.08.07 0 0 2659
Bár ma is benéztem, de ilyen dolgokhoz nem nagyon tudok hozzászólni. Meghogy igazi a kjúros vagy nem. De. Engem csak az érdelel, hogy az új lemez ha olyan metálos lesz, akkor csak vissza kéne venni a Porlt, mer' a mostani felállásban, hogy senki nem tud rendesen gitározni, az 100! Anékül meg, ugye, nem olyan egyszerű.
patuha Creative Commons License 2002.08.07 0 0 2658
Natessék.:-(
Előzmény: Martin Vazquez (2656)
patuha Creative Commons License 2002.08.07 0 0 2657
Nézd.Én dolgozni is feketében járok.Mindenhova.Kivéve,amikor már akkora meleg van,hogy nem lehet kibírni.De még akkor is.Ilyen vagyok.A szakállam sem borotváltam le.Nem is fogom.Pedig a munkahelyemen szörnyülködnek az emberek.Volt egy időszak,amikor "civilben" kellett melózni(egyébként van rendszeresített munkavédelmi ruha) és nyüzsögtek körülöttünk a vezérigazgatók(akiknek baj,ha a háromműszakos tróger borostás) akkor is "normálisan" öltöztem.Ja nem vagyok rendőr:-))

Én konkrétan azokról beszéltem(gondolom Gallup is),akik a sziget kezdőnapján filigrán kis taréjt készített magának,befestette zöldre és kész volt az igazi punk.Ma pedig szépen levágta a maradékot,amit egy héttel ezelőtt "kifelejtett".Ők azok,akik nem "őszinték".Ugyanígy ki is festhettem volna magam,de nem a stílusom.De ha én monjuk Britniszpírsz rajongó vagyok és szeretem valamilyen szinten a Cure-t és elmegyek,még nem biztos,hogy feketébe fogok öltözni.
De hagyjuk ezt,úgysem lesz eredmény:))

A képekkel az a baj,hogy egy majdnem őskövület gépem van itthon és nem bírom áttölteni a képeket rá.Holnap megy orvoshoz és ha igaz,akkor nemsoká meg is lesznek a képek.

Előzmény: e_dora (2630)
Martin Vazquez Creative Commons License 2002.08.07 0 0 2656
az van, hogy gallup-féle irományokat alátámasztandó dolgot mesélek most. Szal a boys don't cry lefújás után elindultam a tömegből és mit hallok? Két hibátlan gruftie-imidzsben tündöklő párocska arról dumázik, hogy a charlotte sometimes szólt a legjobban.
Már el is feledtem, ám a topic vita kapcsán beugrott...
patuha Creative Commons License 2002.08.07 0 0 2655
Én azokról beszéltem,akiket gumipunkoknak és gumirokkernek tituláltam.Aki nem azok,nyilván nem változnak vissza:-))Azokkal semmi bajom például.
Előzmény: Nancy boy (2629)
Nephilim Creative Commons License 2002.08.07 0 0 2654
Ahoj!

Írok ide is, na. Legfeljebb majd nem örültök. Mert eddig nem is olvastam a topicot, csak a Cure koncert óta. Pedig szeretem a zenéjüket, csak nem hallgatom állandóan.

A koncert szerintem is nagyon jó volt, elhallgattam volna még egy darabig...

Aki meg igazi gumigótokat akar látni, az jöjjék a Voodoo-ba szombaton! :-) Amúgy is érdemes, mert elvileg B-oldalas Cure-k lesznek. Tényleg, szokott oda járni valaki?

zseti Creative Commons License 2002.08.07 0 0 2653
Nem értek egyet:)) A véleménye az övé, ha teljesen egyet értesz vele OK. De én finomításra szorulónak tartottam... ha belekötés, hát nevezzük annak. Legalább beszélünk valamiről:)))

Bocs, de elhalmoz a munka, és az érvelésekből kénytelen kelletlen, de ki kellett szálnom... de olvasom:))

--Zseti--

Előzmény: KingInk (2646)
e_dora Creative Commons License 2002.08.07 0 0 2652
patuha,

jol emelexem mintha a kezedben digifenykepezogep lett volna? azzal nem lett jo képek vmi?

Nancy boy Creative Commons License 2002.08.07 0 0 2651
:))) csak kettő, úgyhogy 1-1.:)))
Nb
Előzmény: Törölt nick (2650)
Törölt nick Creative Commons License 2002.08.07 0 0 2650
attól függ kegyednek csak 2 lába van-e? ha igen, akkor 1-1.

Előzmény: Nancy boy (2648)
Törölt nick Creative Commons License 2002.08.07 0 0 2649
hát nem esett errefelé is eső, valakinek meg eldugult a náthahártyája azt most a víz nem folyik semerre azt most mennyek ki mer jött egy nyögdicsélő telefon hogy uszik az ucca most itt kő hagyni csajot popot, azt bXsszam a rezet ilyenen, mera a vizet isten is ugy teremtette hogy lefelé folyik, de mán nem kupálta ki hogy egy nyomkereső nélkül is letalájjon, uhhogy ma fejront van,

au revoire ...ű

Nancy boy Creative Commons License 2002.08.07 0 0 2648
szerintem egyezünk ki 1:1-ben, jó?:)

kinging, bazz kinn voltam, nemtom mér nem talákoztunk.
Nb

Előzmény: Törölt nick (2647)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!