Egy Füredi egy Krampit kér meg, hogy mondjon füredi helyet :-)))))))))))) Hát van 1. egy jó kis pub, nagy terasszal óriása napernyőkkel: Séta utca (71-es főúttól felfele Arácstól nem messze) Royal Pub; 2. aztán van egy Halászcsárda vagy mi a neve (Pedrus segíts) a móló közelében, a mólótol a camping felé sétálva rögtön jobb oldalon zsufis, felkapott, de jó finom a halászlé, szintén nagy nyitott terasszal; mellette nagy disco van; 3. aztán ahogy ehez mész vabn egy nagyon hangulatos kerthelyiség csordogáló patakkal és fonott székekkel rögtön a mólóval szemben (szntén a camping felé) - hát szebb, mint jó nagyon lassú a kiszolgálás és nem is ízlett a kajcsi (bár egy fagyira biztos jó) élő zenével; 4. borcsa csárda még nem voltam, de híres asszem a strandnál 5. fiatalok kedvelt helye, mindig tele van egy pizzéria a disco közelépen a parttól ez sem messze 6. a mólótól ha jobbra föl indulsz el jobbra első vízzel párhuzamos utcában jó kis ír pub (nem tudom lehet-e enni, mi csak kocsmáztunk benne), nagyon hangulatos táncolós jófej teraszokkal az utcára -- Ennyi jut eszembe.
Képzeljétek, a Boomerángnál voltam, új képeslapokat csináltattam az egyik ügyfélnek és kaptam egy csomó régebbi lapot! Illetve én választhattam, és a tesóm gyűjti őket, volt egy pár, amit nem láttam még nála. Úgy fog örülni :-))
Ez nagyon jo! Emlexem gyerekkoromban nagyanyamek hazan volt vmi felujitas. Ok az elson laktak, es tok egyszeru volt az erkelyen meg az allvanyon at kozlekedni. Egyik reggel mar fent ultem az erkely korlatjan, mikor lattam, hogy az allvany mar felig le van bontva. Persze meg tudtam hasznalni, de egesz nap mondogattam magamban, hogy holnaptol mar nem szaba! :)))
Van, de nem szeret hazajárni, és minden nap estig állandóan engem szekál!!! Csakúgy mint most is, úgyhogy nagyon sajnálom, de nekem most alá kell merülni :(((((((( Remélem, ma még be tudok jelentkezni :)) Sziasztok!
Ez velem is majdnem megtörtént, csak fordítva. Szintén teljes küldő felujítás, szintén a harmadikon - én nyakig a munkában, jön egy srác, átkocog az irodámon, kinyitja az ablakot és egy laza mozdulattal kilép. Na, nekem ekkor esett le, hogy Te jó Ég! hiszen a 3-on vagyunk!!!! Csak persze ott ment el az ablak alatt 30 cm-re az állvány :))))))))
Lanyok, ez velem komolyan megtortent! Nyari gyakorlaton voltam az egyik gyogyszergyarban, de az a reszleg ahova felvettek, pont atepites alatt volt, igy az irodaba kerultem szamitogepes munkara. Mogottem csak az ablak, harmadik emelet. Nyaron nagyon meleg volt, ablak kinyitva. Az iroda mellett volt a gyarto uzem, aminek szinten voltak ablakai, de nem nyithatoak, ezt suvickoltak eppen. Eccer csak arnyek vetodik ram, majd egy ugras, es az ablakpucolo srac az iroasztalomon volt. Ramnez, asszondja megy pisilni, igy megiscsak rovidebb, es mar nagyon kell neki. A dolgot nehezitette, hogy a kotelet elfelejtette kioldani, es meg huzta vagy 5 metert mikor rajott... Utana hetekig meg ezen rohogtunk...
Krampika, örülj neki, hogy csak a titkárnő, az én hátam mögött a főnököm rohangál állandóan, és hiába csukom be az ablakot hirtelen, alul ott díszeleg a cím: hogy Index:Babát szeretnék :))))) - Már nem tudom, hogy hogyan ülljek, hogy takarja a fejem a monitort :)))))))))
Nagyon szomi vagyok.... de du. megyek a Westendbe melltartót venni a Goldspider-ben. Régi melltartót beszámítanak egy ezresé... bár ez csak humbuk, biztos az eredeti árat megemelik egy ezressel, aztán meg nagy kegyesen elengedik.. :-((
Na mindegy. Puszika nektek!
Veruska, én legközelebb kedden leszek, jóóóó? Szegénykém!
Amúgy nálunk is megy az a frány pü-es kolléganő szabira, bár csak 2 napra, és a titkárnőnek átadja a cuccait. Milyenek ezek a pénzügyesek! :) Kitaláltátok ki nálunk a pénzügyes?
Krampika, Pedrus mondta, hogy Te tudsz jó helyeket mondani füreden, ahova mehetnénk vasárnap ebédelni a párommal.
Mar nagyon regi index lofralo vagyok, mellesleg igy talaltam ratok is (je, ismeros topic, mi tobb ismeros nevek! :)))) ). A nev az onnan van, hogy kiprobaltam tobb fele nevet, mindegyik foglalt volt mar. Pont szolt a hatterben a TV, es eppen ezt a szot mondtak, gyorsan beirtam! :))))