Ez igaz gallup, ha tudsz forumozni, de a freemailedet nem éred el (csak a belső tűzfal lehet az oka.... bár engem is ezzel fenyeggetek, oszt érdekes módon még mindig elérem) akkor nyiss másut címet: Primposta, index, gyalogló stb.
Otthoni netem meg nekem sincs, mer kéne hozzá egy matáv telcsiszám (hehe, az nincs és nem is lesz), vagy pedig havi 10 eFt körüli a chellohoz. És egész jól elvagyok nélküle:))
Legalább a város nevét tedd közkinccsé:) Meg persze megemlíthetnéd, hogy a minőségi zenén ugye azt értetted, hogy lesz sok cure, mert esetleg hanyattesnék a dologtól, és hirtelen ötlettől vezérelve esetleg megfontolnám a hely felkeresését, hogy némi néked profitjavító sörözésbe és zenehallgatáésba fojtsam az ősz kezdetét majdan:))
off
és minek neked ingyenes nethasználat, amikor ott a freestart, ami mátol nálad is szolgáltat ingyen netet, csak telefondij van?!
szerintem mások is szivesen adnak tanácsot, végülis mindenki érdeke, hogy abbahagyjuk itten a társalgást.. :) namosmáténylegmegyek.
on,
titeket nem zavar,h a paleo-s videot nem lehet belepörgetni csak előlről nézni? én átkoncertáltam ezért avi-ba: http://www.stoik.com stoik video converter-rel. Szerintem elég jol sikerült videocska.
gunyolodjal a nenikeddel.. amugy meg praktikus letolteni leveleket gyosran, s offline irni valaszt, es visszamenni, es send receive, csucsidoben 7 ft ha jol tudom, ha sokat használod, akkor lehet havonta egy ezres. Tovabbra is elkepzelhetetlennek tartom, hogy a mh-eden nem mennek a webes levelezok. De ezt mind csak segitsegul irtam, hogy neked legyen jobb, en abszolut nem ragaszkodom hozz, hogy napkozben is 10esevel mailezzunk. Na, megyek kirandulni..
te meg azt irtad hogy van egy céged (kinyomoztam-számitógépes) ughogy a svácból érkező csomaggal jöhetne egy év ingyenes nethasználat is...igérem cserébe majd kikupállak:-)
gallup,
te irtad, hogy be fogod szkenelni, tehat szkeneld be, hogy hol azt nem tudom, de hamar.
(es csinalj otthonra ingyennetet, még ha nem is használod, legalább legyen rá chance .. ) ciao
naponta 1x szoktam levelet nézni. sajnos. néha 2x.
tudod pénzbe kerül.
nemtom nálad mennyire releváns tényező, de nekem a keresetem nem igazán 9 jegyű, és ebből ki tudod számolni hogy a teflondij is mennyi, meg a rezsi, meg a honaljkutyaspré, mega fogkefe. uhhogy nincs se netem, se pedig olyan nagy lehetőségem, hogy óránként levelezzek.
de remélem meggyőztelek, hogy 2x is elküldtem minden levelet:-)ű
viccelsz ezzel a szkennelés dologgal? ez közszéra anyukám! itt nincsen ám olyan nagy modernizácio,meg kurbanizácio:-)
szoval akkor a képek megvannak, szépek vagyunk, meg vannak egyéb privát exotikus képeim. lehetőség szerint ma fel akarok majd rakni ide fő párat. uhhogy wait and szi!
na erre az orditozasra nem lehet nem felebredni.. igen, megkaptam 13 leveled 2 peldanyban.. es valaszoltam is egy rakassal, ugyhogy nyugi. talan be kene estenkent logolnod min 3x.. Javaslom este 6, 8-9 es 11h :)
igérem most nem irok többet addig amig más nem jön be mert már herototok van belőlem. csak még egy üzi Yloz-nak:
a képek készen lestek és sajnálattal veheted tudomásul hogy nemcsak a homlokodon csillan meg az értelem, mivel az egész orcádat le tuttam fényezni. uhhogy most legyél depi, azt használj arcradirt.
ha ha ha
mint ahogy 4-el lejjebb olvashato az én irto gyenge angol orditásomban, az uj lemezt robert ugy vegyiti hogy hozzáadja az ő elektronikus atmoszférikus világához azt az ujonnan felfedezett kemény hangzászt, ami valószínűleg a 39 és a wmf féle hasonlatos depis rockeres modszeresen idegőrlő és testelhagyásra ingerlő hangzása. nos, hogy annyira azért nem kéne elmenni szerintem ebbe az irányba, mert az atmoszféra nem attól az ha vad. én pl. ugy gondolom hogy uj hangszerek irányába kellene elmenni, amit a cure eddig még nem használt-persze nem azt mondom hogy gordonka, vagy bendzso.
szoval nemtom mi lesz, ezt akartam irnya csak, de még egy WMS albumtól a hátam is kipikkelyesedik.
Regős Bendegúz:" Mindig ilyen barátra vágytam mint maga"
( ez neke szól Patuha)
Ősbakter: no, aztán mit mondott rólam a te baktered?"
Regős Bendegúz: " Hát csak annyit hogy magánál ezerszer kisebb csirkefogót is felakasztottak már mint maga."
Ősbakter: " Hát, igazat beszél a te baktered."
New interview from the Hungarian newspaper Vasárnapi Blikk (August 5th, 2002):
"The Cure will open a spectacular file....
"We don't have new album, but we make festival appearence for good reason"-says Robert Smith, The Cure's leader, before he stepped to the stage for 30 thousand people. "After our last album's tour we wanted to split up, but just at the end of this tour we began to joy it. This festival-appearance line is just this feeling's 'lead-out', and then we begin a new file in the band's history: we marry together ' for my solo lp's wanted atmospherical, electronical songs ' with the ' Cure's new discovered hard-rock sound', and we are planning for all these a spectacular show. "
Here in Hungary the popular band's 43 years old frontman is gossipping of strange events:"in may of next year we are planning a large-scale 'fun' for the band's 25th anniversary, and we will invite also all the members who joined the Cure in the past. Also Lol Tolhurst!!!! " Hm, this is real strange, because Tolhurst contended with Mr. Smith for reason of money, even, at the highlight of 'i am angry at you' Mr. Smith demanded at the recording of 'shiver and shake' Tolhurst standing before Smith to be able to sing with the real 'hate-feeling.' But this time, he /Robert/ sung with face, transfigurated with joy. And the sound was really rock-styled ."
Also, there's an excellent colour photo of Robert singing and playing guitar on the Budapest gig, with the text: 'Robert Smith even though 43, sang tousled and with make up."
Nem vagyok rá túl büszke, de a felidézett emlék kapcsán meg kell jegyeznem, hogy azt a bizonyos klubot két haverom + én csináltuk, és mindössze 2 alkalmat ért meg.
1ébként kb. 1 hónap múlva nyílni fog egy új helyen egy pubszerű képződmény, ahol kulturált környezetben, minőségi cuccon lehet majd minőségi zenéket hallgatni, (+ inni + enni + társasági életet élni) és mindenféle paraszttal sem kell egy légtérben lenni, (ami a magamfajta antiszocoknak fontos) merthogy a megfelelő közeg kialakulásának elősegítése érdekében szelektált beengedés lesz, de erről az egészről majd akkor írok pontosabban, ha már látogatható.
!
viszont van három misszió kép, ha kell valakinek szívesen nem teszem fel sehova. na na na?
(apró emberkék, az egyik veres hajjal bohóckodik az emelvényen, de a közönség nyagyon jól, részletesen kivehető, akár kölcsönözhető, vagyis a fejbúblyuk)
!
gondoltam és gondolok mindenre, főleg így piálás után. böffff roárrrrr
különben a birtokomban lévő koncertképek(?) is nagyon-nagyon-nagyon-nagyon-nagyon-nagyon-nagyon-nagyon-nagyon gyengére sikerültek. hüpp hüpp (ez nem barba-trükk)
a fene, csak dínó (vagy hogy is hívják)-nak sikerültek a képek?
Nos én vetettem egy futó pillantást a képekre,amit készítettem.Van köztük olyan,amivel érdemes foglalkozni.Valamikor felpakolászom szép fokozatosan a netre és a címet közkinccsé teszem.
Yloz Kedvesem: Jaja! Azért várok ennyi ideig,mert addigra készül el a hiteles hamisítványa a képeknek! Kellett kép róluk,és persze rólunk.Aztán most vágják montírozzák,stb a képeket.
Tudod egy profi hamisító csinálja a legjobb programmal :)
Ha erre gondoltál! (gondoltál?!) :)
De ha arra,hogy a koncert képeket kellene feljavítani,akkor az halott ötlet,mert igen szarok lettek és távoliak.