A Magyar állam meg szüntette a családi pótlék folyositását,és azt igenyeltük meg itt,de már a Magyar államkincstár Párizsba Továbbitotta az igénylést,de bemntünk a CAF-ba leadni az igénylő lapot és ott kérték.
LE PAPRIKA –restauran t, trai teur (28, Av. Trudaine 75009 Paris) „A la boutique, dans le restaurant, Chez vous, livré, Chez vous, servi, Chez vous en ligne, Vous trouverez toute la Hongrie...” Contact : M. László Csekö E-mail: las@le-paprika.com Tél: 01 44 63 02 91, Fax: 01 44 63 09 62 | Site internet: www.le-paprika.com
RESTAURANT AU PETIT BUDAPEST 96, Rue des Martyrs, 75018 PARIS Restaurant authentique, au pied du Montmartre, avec des nappes à carreaux et des bougies rouges où vous pouvez goûter les plats typiques de la cuisine hongroise. Le Puszta – restauran t hongrois à Lyon 56, Rue Tramassac, 69005 Lyon Une ancienne épicerie dans le Vieux Lyon pour découvrir la cuisine traditionnelle hongroise (plat mijotés avec l’épice principale, le paprika doux) et pour connaître le pays à travers la musique populaire, l’histoire et les sciences. Un restaurateur hors pair, passionné... | Tel : 04 78 37 05 32
Save urs de Hongrie - produits hongrois en ligne Découvrez le meilleur de la gastronomie hongroise, de fabrication traditionnelle et de très grande qualité, en provenance directe de Hongrie. Si vous avez envie de retrouver le goût d’un aliment ou d’une boisson que vous avez apprécié, vous pouvez le faire dès maintenant. Tél : 05 56 78 22 97 | Site internet: www.saveurs-de-hongrie.com
Egy labda nelkuli tamado jatekos nem allhatja utjat egy vedekezojatekosnak (écran). Talan az agresszivitas amit lattal az abban nyilvanult meg, hogy intenzivebben tisztogattak a foldre kerult labdahordo jatekos korul, illetve jobb volt a tamadojatekuk: a foldre vitt, vagy az ezzel fenyegetett labdahorodonak tobb lehetosege volt atadni a labdat.
De ne keressük a hibàt ! Az elsö félidöben szerintem a Kiwik sokkal jobbak voltak, még szerencse, hogy az éljàtékosuk mellélôtt 3-szor !!!! Mert akkir 16 - 7 lett volna az eredmény, és az màr egy fokkal "megalàzobb" lett volna !
A franciàk jol jàtszottak, de szokàs szerint 2 - 3 kis labdaszerzési(megtartàsi) hiba, és ez elég is ezen a szinten !
Nagoyn nagy élmény volt nézni, úgy hogy értettem. Ami nekem feltünt, hogy főleg az elején, a kiwik sokkal aggresszívabban fedezték a labdát fogó játékost (a két-három testőr mellette sokkal aktívabban támadta már a potenciális veszélyforrásokat is), ellenben a franciák inkább csak azokra támadtak, akik már támadták a labdát fogót.
Csak aki arra felé lakik, ma elmentem motorozni Versaille felé, csak a mellékutakon. Nagyon szép helyeket találtam, Ville d'Avray és Meudon körül (hatalmas erdők, parkok). G
Szerintem Mr Joubert egy kicsit reszrehajlo volt. Lehet, hogy csak a hazafias erzelmektol futott kollegaim, es a kommentatorok lattatak velem, de sokszor az volt az erzesem, hogy ugyanazert a szabalytalansagert konnyebben fujt buntetot a kiwik javara.
Hát a kisasszony nem akart aludni délelőtt, úgyhogy csak egyszer fog szerintem ma aludni, és lassan már itt az ideje, úgyhogy szerintem olyan 3-4 körül tudnánk kimenni mi is. Írok egy emailt, elküldöm a francia számom, hogy mégiscsak meg tudjuk már ott találni egymást. :-)