te vagy az elso ember, aki nem azt mondja, hog "uristen! az horror lesz, egy kicsi meg egy pici! ugye NEM igy terveztetek?" hat de, igy terveztuk, es bar az elejen nehez lesz, hamar osszenonek majd - gondolom en ;) tok jo ilyet olvasni, hogy van, ahol jol mukodik :)))
Kaptam valamit, de nem tudok mms-t fogadni, le van korlátozva a telefonom. :-))) Nagyon izgi! Ha más megkapta, írja be kérem, de szóltam Gonoszkának a páromtól írtam neki, hogy nem látom az üzenetét... JÁÁÁJ!
Engem úgy indítottak hogy bekötötték az oxitocyn-t, és megrepesztették a burkot... Ne mtudom nála miért nem így... Nekem mindekttő így volt indítva....
De mostmár aztán tényleg bújjon ki a kisasszony, mert a végén nem lesz igazam :)
Most nézem csak, ti is belehúztatok ám rendesen! :-) Nálunk is 15 hónap van a középső, és a kicsi között. Nem egyszerű, de nem is halálosan fárasztó. Az egyik hatkor kel, változó melyik, de az egyik biztosan, a másik alszik nyolcig. :-) A másfél éves éjjelente néhányszor ébred, vagy sem (szomjas, elveszett a cumi, rosszat álmodott...), a kicsi egyszer sem. :-) Viszont a féltékenység minimális, ha egyáltalán van, inkább lelkes segítség. Simogatja a pici hátát büfizéskor, megfogja a cumisüveget, hozza a pelust, locsolgatja fürdés közben... megvizsgálja behatóan... Azért kösd fel a gatyádat majd. :-)
szegeny! remalmaimban meg elojon a 41. het, amit bent toltottem a korhazban, es vartam, csak vartam, csak vartam... megvaltas volt a csaszar (szemely szerint nem hinnem, hogy anelkul kijon belole a gyerek, legalabbis nagyon ugy tunik :))