Egy felnőtt férfi ember átlagos napi kalóriaigénye aktivitástól függően kb. 2600-2800 kCal. Egy üveg sörben 220 kCal van. Tehát ha csak napi 10-t iszol, gyakorlatilag fogyókúrázol. Emellett kiváló ásványi anyag, szénhidrát és B vitamin forrás. Gyógyító (és nem bódító) hatását már az ókorban felismerték. Bár az is igaz, hogy a 10 sör mellé már nem nagyon ehetsz csak egy kis natúr csirkemellet. Ja és egész nap be leszel nyomva, mint a rajzszög :)
vannak olyan körül is, ezt azért mondtam mert kvázi új http://www.csomagkuldes.co.uk/
értenek motorokhoz, áttudják nézni, a kereskedő odaviszi nekik londoni telephelyre mondom, a kinti kereskedőnél a garanciális dolog nem levegőbe beszélés, ha nem tetszik, visszaküldöd (és max a szállítást bukod...)
Kérlek mondd meg, melyik kereskedő az amelyik 200 fontért ide szállítja a motort és garanciát is ad rá. :) Ilyenkor előre utalás van, vagy átvételnél a szállítónál? :) Köszi!
Köszönöm, megnézem őket! Hazahozzák 200 fontért? az nagyon baráti, de az ember nem látja h nincs e vele gond. Hogy zajlik a szállítás, meg a garanciális hiba érvényesítés? :) 2.4em sajna nincs rá, forgalomba állítással együtt 2.1nél meg kellene állnia.
hálás köszönet, ha időben tudok majd róla, nagyon szívesen szervezem úgy a dolgaimat, hogy zavarhassak köztetek - eddig általában szólóban gurulgattam...meg van egy speed triple-s barátom is
ne angol ebayt nézegess nem mindenki rakja fel a gépet autotrader.co.uk vagy a motorcyclenews.com ide van felrakva kb mind meg a triumph.co.uk a used bikes szekcióba a kereskedők gépei itt fordítva van, kereskedőtől megéri venni, mert ha nem jó, pénzed visszakapod és ennyi, nincs para, harag nem éri meg kimenni, kb 200 fontért hazahozzák (és ebből még kaphatsz kedvezményt...)
de mondom egy 2009-es 2,4M ott áll ahonnét talán nekem sikerül venni, arra rá lehetne menni, like a brand new!
Kezdek totál elvetemültté válni. Ma feladtam hírdetni a motorom, hogy valahogyan tulajdonosa lehessek egy Speed Triple-nek. :) Elsődleges cél az angol ebay, jó áron mennek ott, és még utiköltséggel, hazamotorozással és itthoni forgalomba állítással is jobban megérné. Haverom kint lakik Londonban, szerinte az angolok nagyon vigyáznak a cuccaikra. Emellett nézem a hasznaltauto.hu -t. Esetleg nem tudtok erről valamit? http://www.hasznaltauto.hu/motor/triumph/triumph_speed_triple-3814650 A többihez képest túl olcsó, és nincs bő leírása, de azért holnap felhívom. :) Csak gondoltam hátha ismeritek a váci Triple tulajt, mert az már egy kisebb garancia! :D
-nem zárt csapat, de a fekete Triple iramát azt bírni kell, mert az kemény! -a szürke R is jó, csak nem az enyém -volt velünk egy MV is, ami hát... na mindegy bírta a tempót :P -amúgy meg jó volt a pogácsa csak hízlaló. Azóta ittam 4 sört meg 2 hp-t így kellemes az estém :) Szép estét mindenkinek
Pedig próbáltam nagyon figyelni és csak a kanyarokban kicsit jobban menni. Végig néztelek a tükörben és meg is jegyeztük a barátommal, hogy ahhoz képest, hogy bejáratós a motorod, nagyon szépen jöttél és nem maradtál le. Remélem, azért nem rottottuk el a kedved :)
Ha lent van a lábtartó, jöhet egy jó kis kipuff és akkor már ne spórold meg a légszűrőt se. PC nem kell, simán elég lesz a gyári program is