Ma vett egy ismerősöm jegyet az ABCD-ben (Széchenyi téri Alexandra). Oda nemrégiben érkezett egy nagyobb köteg, szóval akinek kell az ott tud venni. :)
Nem tudom írt-e már ide KnA, lévén, hogy pécsi és fotós, de most belinkelném a blogját. Főleg az utolsó bejegyzése miatt. Csak tegnap akadtam rá, de szórakoztató volt olvasni. :) Tehát az oldal: Fiatal riporter
Mindenkinek mentő-mentes, békés és boldog ünnepeket kívánok, a magam és a siklósi mentőállomás M2/51 sz. rohamkocsijának szolgálatban lévő személyzete nevében! Hajnali 4:25, 58 sz. főút! Nesze nektek! Jah kérem, az útkaparóknak Karácsony van :)))
December 28-án megyünk egyet (fotós)kirándulni manóval. A 8:30-kor induló kővágószőlősi busszal megyünk ki, az útirány: Babás szerkövek, Zsongor kő....Égervölgy, és onnan jönnénk vissza (oda már jön helyijárat). Más érdeklődők csatlakozását is szívesen vesszük! :)
(Aztán aznap este Kispál 20 éves születésnapi koncert! :)) )
Belül, de mivel nem tartottam hütőben és jobban szeretem a friss filmeket, (azaz amelyiknek még két-három év a szav.ideje) igy elfotózgatom őket. Tudom, hogy a szav.idő után sincs vele problém, de jobb a békesség. Ezeket még három éve vettem a term.fotó táborba, ott meg már a digi miatt nem kellett, igy csak én használtam belőle.
A kajánál is fulladoztak a vendégek, amikor a vendéglátó elmesélte nekik...
Egy tekercset ( 24 ) lüttem el, ( lehetett volna többet is, de mindig vártam, hogy mikor húzza fel a motor a gépet :)) ) félmagasan repülő kondára meg szarvasokra. Majd holnap kerül előhívásra, oszt meglátom a sikert/ sikertelenséget..