4 hülye bármelyik meccsen belefér, sőt 3 szinte mindenütt van.! :o)))
Semmi fikázás, fasszopózás, cigányozás nem volt. A "csürhe" című nóta egyszer volt, Djogo -véleményes- szándékosánál. :o))) (talán még mikor H.Z. felrúgta a széket, a harmadik a kamu fault után)
Buzi Cz.L. is alig volt, Zalán sem kapott komoly dózist.
Tehát összefoglalva nagyon rendben volt a körmendi szurkolás, sőt komolyan, néha borzongató volt. Gratulálok nekik!
Senkit nem zavart, hogy elmondtuk néhányszor az "indul a buszt" a végén, nem voltunk sugárfertőzöttek, meg hasonlók.
Így van. Meccs után pár körmendi átjött megnézni hogyan ünneplünk. (Költői kérdés: Ha különben sem látnak bennünk potenciális ellenfelet, akkor minek jönnek át? ) Itt a megjelenésen kívül persze nem történt semmi. Különben Zsebe+pár helyi rögtön kapcsolt is, aztán be is rántotta B.P.-t, hogy még véletlenül se álljon fel neki senki (szerintem talált volna egy idő után közülünk magának embert, biztosan)
Utána a buszhoz "vonulásnál" is kaptunk egy diszkrét sorfalat a hazaiak részéről. Viszonylag sok rendőr+készenlétis+biztonsági volt jelen. Esélytelen volt a balhé így (legalábbis velünk+tőlünk senki sem akart boxot...). Valami mégis kerekedett (amit MNK-n is írtak már körmendi vert körmendit - mert azt hitte talán, hogy paksi --- piros-kék gatya :) ). Jelzem, szerintem részünkről nem volt ugatás (én nem hallottam - pedig ott voltam) + ha lett volna nem csak a piros-feketék kapnak egy little készenlétis attackot. A zsaruk egyből kapcsoltak, és rá is álltak az egyik srác hátára. Egy másik sikeresen elfutott (élete talán legjobb 60m-ét tudhatja maga mögött :) ) a salakos foci pálya irányába. Volt még valaki akit vagy kergettek, vagy letepertek, de ez tőlünk viszonlyag távolabb volt. A rendőrök részéről az egyik elvágódott a sárban :))
Igazából a helyiek keresték a kontaktot, de nagyon (meg főleg minek???). Aztán, hogy a rendőrök tették a dolgukat most ismét mi vagyunk a bunkók. Kész :)
Remélem, hogy a tisztelt ingyen buszos mókusőrs jól megnézte, hogy milyen egy szurkolótábor! Valahogy így néz ki, amikor a Körmendiek szurkolgatnak!
A meccsen jobb volt a Paks, de ha a végét nem butáskodjuk el, akkor meg lehetett volna! Így is gyönyörű, amit idén műveltünk!!! /most látszott, hogy milyen amikor 220 millió forintnyi különbség van két csapat között/
A meccs végi botrány meg egyszerűen nevetséges volt, hihetetlen, hogy mekkora huligán vagyok!!! :-)))
Amikor a meccs után az iskolaudvaron kellett várakozni,mert nem engedtek ki minket a zsaruk,ott jelent meg 4 körmendi,én erről beszélek!Megjelentek,nagyképüztek egyet,mutatták magukat,aztán megfordultak és elmentek!Látták jól,hogy mennyi zsernyák volt ott,tudták,hogy nem lehet semmi,ez nem műbalhé akkor semmi!
Igen, engem is ez lepett meg a legjobban, hogy pl. Bucsira ráuszította a parancsnokuk a beosztottait, pedig az üvöltözésen kívül nem csinált semmit....
Mondjuk az a gázdudás fazon nálatok megérdemelne úgy másfél év letöltendőt egy süketszobában, három nehézpótnyi petárdával a füle mellett felrobbantva. A hülye buzi :)