Látnod kell bizony, de nem lesz könnyű, hacsak nincs Japánban protekciód, mert nálunk egyetlen filmjét sem játszották, kivéve a japán filmklubokat.
Itt csak a filmben van ilyen haja, egy elmebeteg gyilkolós diákot alakít, bár ebben a filmben mindenki elmebeteg és mindenki mindenkit gyilkol.
Ezt a Battle Royale-t (2001) melegen ajánlom, hatalmas egy film. Igazi japán csemege, hektoliter szám folyik a(mű)vér. Egy csomó országban be sem merték mutatni.
Nézd meg ezt a két honlapját, rajta van összes filmje egy csomó fotóval.
Masanobu 1. - ezen még énekel is két saját számot.
Utánanéztem ennek a japán fiúkának, hát ő se semmi. Természetesen színész, modell és popsztár. Nagyon fiatalka még. Ebből a generációból egyedül csak Matsuda-val vagyok hajlandó lepaktálni. De azért gyönyörködjünk benne.
Harpokratesz: ez hihetetlen, direkt a férfias képeket töltöttem be , hogy hű legyek a topichoz. De úgy tűnik, nem sikerült. Valójában egy 5 tagú japán rockzenekar látható. Fenn a hiányzó két tag, a legfemininebbek. *még mindig nem emésztette meg, hogy hölgyeknek tűnnek; attól fél, baj van a látásával*
Tényleg szép szeme van, de azért én ezzel vitatkoznék, hogy neki lenne a legszebb szeme :))) Ott van pl. mindjárt Colin Firth :)) AZ a híres pillantása, a B&B-ben :))))))))De teszek én be neked olyan, de olyan szempárt... ha kívánod, természetesen.
még én sem vettem meg, kiváncsi leszek milyen lesz DVD-n, igazából vásznon kell látni, kiváló kép-és hangminőségben. nem tudom mennyire jön át DVD-n az az infernós atmoszférája. félek, hogy nem teljesen.