Sziasztok.Peugeot 207 2006.1.6 i nél milyen gyakran (km) kell cserélni vezérlést?Illetve melyik jó minőségü gyártó szettjet érdemes belerakni(vizpumpa stb)? Elnézést hogy ide írok,de a 207 forumon nem kaptam választ.köszönöm
Ez kell a felvarrothoz is? Mert akkor beszállnék én is, kezdek fura hangokat hallani a ventilátor felől, bár minden más tekintetben a hűtés-fűtés oké. Ha előjele esetleg egy javításnak, akkor a szállítási költség megosztása okán rendelhetnél kettőt, csak előbb tudnom kellene, hogy az újabb klímába is ez kell-e. Itthonról meg majd eljut hozzám, az már részletkérdés.
OK! Van esetleg vamai leírás a cseréhez? Club oldaéűn nem találtam de lehet csak nem voltam elég alapos. Ahogy látom van ott két imbusz csavar szerintem azok mögött lehet ez a kis szerkentyű.
1-2 napha érdekesen kattan valami a közép konzol alsó része felől mikor bekapcsolom a fűtést. Kétzónás digit klímás. Hiába állítom atonos hőfokra az egyik oldal mindig hidegebb. Ha emelek a hőfokon ott ahol hidegebb rendszerint megjavul. Nem használom most a klímát. Kicsit kerregő hang is társul hozzá. Mintha nem lenne kenés a fogaskerekek között :). Az ablakot megcsináltam :).
Mostanában rakoncátlankodni kezdett a paripa váltója...városi forgalomban (dugó) 1 idő után az 1-est csak egy nagy rántás kíséretében hajlandó bevenni... segíthet rajta egy váltóolaj csere( nem mellesleg milyen olajat ajánlotok bele?).
Szia,gondoltam rádírok,na akkor most,keressd meg melyik keréknél van ez a hang,és a kereket vedd le nézd át mit látsz,féknyerget is leveheted belenézni,betét milyen vastag,találkoztam már olyan hibával elrohadtt az ABS jeladókarika és az okozta a hibát,de ezt az OBD ki is írta.
Szia.Én úgy tudom,hogy a 9hx motorkodnál egytömegű lendkerék van.A márkaszervíz ezt mondta.Ezért is szeretik ,mert ugyan csak 90le,de nincs benne kettöstömegű és részecskeszűrő(fap) sem.
Jó ez alap, de én voltam a fővárosin amikor még lakókocsikból tolta szinte mindenki, meg utána is kijártam haverok miatt sokat. Az utóbbi 10 évben nem igazán járok oda, de nagyjából tudom akik régóta ott vannak azok azért rendszerint normálisak és ha netán beszívnak vmi tényleg ócskát akkor azt inkább haszon nélkül adják tovább mint vkit kajak átverjenek, nekik nem éri meg.
De volt ott olyan is aki télen a Passat-ba berakta a klima kapcsolót és simán eladta klimásnak vki teljesen laikusnak (igazi palimadárnak) persze ezeket hirdette és vhol találkoztak ahová akkor 1x ment és sosem többet. Sajnos vannak ilyenek is.
Sziaztok van egy 2005 1.6HDI 90 LE 307 es a kérdésem az lenne:most hogy kicsit hidegebb lett reggelente hidegen inditva amig el nem ér egy bizonyos hőfokot a motor kicsit egyenetlen az alapjáratom olyan mintha kihagyna egy henger.Utána már melegen normális nem füstöl fogyasztásom nagyon jó megy is rendesen ez lehet hogy injektor lesz?Hiba kod nincs.Valamint az 1.6HDI 90 LE 9HZ motorban van kettös tömegü lendkerék?