Robitól délután szerencsésen hazaérkeztem, nem törtem ki a nyakam, nem ütöttek le... - kicsit izgultam 20+4 jeggyel és ugyanennyi DVD-vel a hónom alatt, míg haza nem értem ;o)
Bocs mindenkitől, hogy csak most írok, de teljesen belemerültem a DVD-be: szenzációsan jó lett! És hihetetlen jó látni, hogy mindenhol felállva ünnepelték Őket! Stb. stb...
Már alig várom, hogy Ti is a kezetekbe kaphassátok, úgyhogy mail-eket kérek mindenkitől, mikor és hol adhatom át a cuccokat!!!
A vidéken élőktől pedig az ötleteket várom, hozzájuk hogyan juttassam el minél hamarabb - pl. van-e pesti ismerősük, akivel mostanában találkoznak... vagy egyéb ötletek?
(Egy pici rossz hír a végére: a mexikói DVD először a koncerten vásárolható meg... - előbb nem, sajnos.
Jó hír: lehet, hogy akkor már Robi szólólemezét is megvehetjük végre!)
Persze, hogy lesz helyünk :o)), úgy lett, ahogy Robi megígérte:ahová kértük, megkaptuk! Hogy hová? Az 5-6-7. sorok közepére (a 3-4. sorok a tiszteletjegyeseké, úgyhogy rögtön mögöttük fogunk ülni!): az 5-6. sorokba 8-8 db jegy, a 7. sorba pedig 4db (+én kértem még 2-2 jegyet az 5. és a 7. sorokba, így jön ki a 20+4 jegy)
Eddig csendben lapítottam, de most már gondoltam idejövök én is normálisan, hozzászólásilag, ha már egyszer cirrocumulus volt olyan isszonyúan rendes és kedves, hogy nekem is rendelt jegyet. Szóval már én is igen várom a concertet, annyira nem vagyok "tudós" Solaris-ügyben, de nagyon szeretem majdnem mindenfajta zenéjüket. :-)
És nagyon jó, hogy végre mehetek koncertre!!! :-)))
Bár úgy lenne, de ezt a pár hónapot már csak kihúzzuk valahogy - számomra ez már édes várakozás: végre várhatjuk, nem pedig sóvárgunk csupán utána, mint eddig
Felhőtündér! Azt kérted, jelezzük, ha valami nem stimmel... Nekem az időpont tűnik túl távolinak.... Nem tetetnéd át valami korábbi időpontra, Te biztosan el tudnád intézni... :))
"Rendeltem jegyet, számom a 107-es, és a harmadik sor közepére kértem."
Hú, de kár, hogy nekem csak ennyit írtál, nem írtad, hogy mennyit kértél - de mindjárt írok Robinak, remélem, tud még segíteni.
Gondolom, még ma egyeztetjük Robival, hogy melyik nap vehetem át tőle a jegyeket és a DVD-ket, úgyhogy nemsokára :o))
Egyébként azért volt ennyire sürgős, mert ma szállítják ki a jegyeket az elárusító helyekre és Robi megígérte nekünk, hogy előtte a mi rendelésünket még kiveszi a csomagból... KÖSZÖNET ÉRTE ROBINAK!!!
Én is "körtelefonokat és kör-emaileket kör-sms-eket" küldözgettem az ismerőseimnek, de ha egyszer ennyire sürget az idő, Ők legfeljebb a hátunk mögé ülhetnek, már ha méltóztatnak válaszolni és/vagy jegyet rendelni...
Végül is ekkora kategóriában a különbségek tényleg elenyészőek, ezért vállaltam én is az I. kategóriát, hiszen valóban a legfontosabb, hogy jó helyen érezzük jól magunkat. Jelntkezetek minél többen, hadd jöjjön össze egy jó kis csapat kelettől nyugatig! Ja, és minél gyorsabban!!!
Szerencsére szinte mindegyikőtök e-mail címét tudom, berené ugyan nem publikus, de vele volt már levélváltásom, úgyhogy tudtam neki is írni. Inkább csak azt várom, hogy itt a fórumon vagy akár mail-ben jelezze, aki részt akar venni ebben a csoportos rendelésben, magyarán, mindenkinek jó-e ez az I. kategóriás jegyár - bár olyan kicsi a különbség az árak között, hogy ezen nem érdemes spórolni, inkább jó helyeken ülhessünk, mint messzebb.
Szia minden érdeklődő! Bár cirrocumulusnak javasoltam ezt a hozzászólást, de nem tudom mikor tud időt szakítani, hogy leüjön a gépe elé és az időt meg sürgetőnek tartom. Minél előbb tudassátok vele az e-mail címeteket, hogy megtudja küldeni a számlaszámát, amire aztán gyorsan utalnátok a jegyek árát. Úgy sejtem, hogy a legdrágább jegyekre szóló helyet néztük ki magunknak, tehát erre is figyeljetek! És remélem nem követek el titoksértést, ha elárulom, hogy Erdész Robi azt ígérte cirrocumulusnak, hogy a mi rendelésünket, jegyeinket külön figyelemmel fogják kezelni. :o))