hali, windows media playerrel is, bsplayerrel is, meg még pár az origo szoftverbázisáról leszedett lejátszóval is. de, mondom még a nero sem hajlandó videoCD-t csinálni belőle. :-(
13 lemez? Akkor két rész van 1 lemezen? Az extrákról nem írnak semmit...
Persze kíváncsi vagyok az eredeti hangra, de ki kell várni, amíg magyar szinkronnal is kiadják. A Mylord úgy az igazi.
Hankiss Ágnes - a Hír TV-n a Péntek 8 című műsor vezetője - az egyik adásban elmondta, hogy kislányával imádják ezt a sorozatot, felveszik a részeket és az ismétéléseket is mindig megnézik. :-)
Legalább egy fél éve nem jártam már ezen a fórumon, és amint látom, akkor ezek szerint másoknak is feltűnt ez az Öreg-féle sztori Mabelnél. Anno ezt már én is jeleztem, de ettől még nagyon jó a sorozat, a napokban kezdem el újra nézni. Jó lenne, ha valahol újra ismételnék, mert a videókazettáim már eléggé megviselt állapotban vannak!!
az alábbiakat most találtam, hosszas össze-vissza szörfözgetés után egy fórumban.
Can any one out there help me,i am going Barking mad trying to obtain yrml on either vhs or DVD,if any bod out there can flog me the series on either format or put me in contact with someone who can i will be able to get some sleep this year !!!!!!!!!!!!
a válasz:
You Rang M'Lord is due for a release on DVD next spring or thereabouts. I think this will be the first series only though.
tudtok valamit a szavazásról?
valamikor tavasszal lehetett a gyártó társaság honlapján szavazni, hogy adják ki a Mylord-ot DVD-n. el is mentem a honlapjukra, klikkeltem is, de nem voltam azóta Londonban. :-)
tavasszal hiába kerestem, minden volt, de Mylord sajnos nem, videón sem. :-(
annyira jó lenne angolul is hallani őket.