Megállapodás nélkül búcsút intene az Európai Uniónak Nagy Britannia, Boris Johnson a Brexitet támogatja minden erővel és mindenképp kiléptetné az országot
2019-ben, akár az Európai Unió zsarolása ellenére.
A kilépéspárti és a bennmaradáspárti anarchisták is egyre elszántabbak, a liberális EU pártiak már többször is
rátámadtak a kilépéspárti szimpatizánsokra, Nigel Farage a Brexit Párt elnöke is előrehozott választásokat
követel, a Parlament megbuktatta a demokráciát Boris Johnson brit kormányfő szerint, ezért hajlik az előrehozott választásokra
Friss rendkívüli! Leszavazta a brit parlament az október 31-i brit kilépést az EU-ból, a brit liberális ellenzéki anarchisták tüntetnek az EU-ban maradásért, eközben a Brexit pártiak és a Brexin pártiak összeverekedtek London utcáin! Nigel Farage , a Brexit Párt elnöke is előrehozott választásokat követel! Ki fogunk lépni az Európai Unióból október 31-én, felháborító, hogy a brit parlament szembe megy a népszavazás eredményével, ezért a választókra bízom a döntést, előrehozott választások lesznek október 15-én, mondta Boris Johnson brit kormányfő!
Te vagy proli, ami az angolnál is fertelmesebb, kb a magyar és azoroszkeveréke. BP 1-3 mandátumra számíthat. ennyire elég egyéni választókerülertekben a bruttó7 %. BP nem British Prertloeum, hanem Brexit Party.
A felmérések szerint a CON vezet, amíg a többség által elutasított Corbyn a LAB elnöke, ez nem változhik. A libdem és a korábban sehol nem lévő Zöldek joönnek fel. A Skót Nemzeti Párt, az északír szeparatisták és unonisták hozzák a szomkásos formájukat. Mivel Nagy-Britanniában csak egyéni választókerületek vannak,az előrehozott választás többismerletlenes egyenlet.
A magyarok és a egyéb kelet-európaiak miatt kapott eyhe többséget a Brexit. Nem a szintén súlyos hiány miatt szükséges orvosok, hanem asz odaáramlott, angolul nem, vagy néhány szót beszélő, mindenfajta segélyt lehívó csőcselék következtében. Nekem félig angol, féig magyar haverom magyarázta, hogy az angol prolinál nincs fertelmesebb csőcselék, de találkoztak vele.