Keresés

Részletes keresés

Kamukáze Creative Commons License 2005.08.08 0 0 304
OFF

"Ellenkezőleg, az feltételezhető, hogy az USA & Co se tévedésből követett el katonai agressziót Irak ellen."

Ertem. Es ennek kereteben bombaztak le az eskuvoi menetet.

- Uraim! Mai feladatunk harci orjarat. A masodlagos cel egy eskuvoi menet lebombazasa. Felderito muholdjaink berepulnek a korzetbe, es megvizsgaljak az osszes fellelheto golflabda markajat. Prowlerek fogjak zavarni az eskuvoi menet legvedelmet, mikozben mi alacsonyrol legeppuskazzuk oket.

Egyebkent erdekes modon az iraki ellenallok leginkabb sajat honfitarsaikat robbantgatjak lelkesen, nyilvan az USA & Co katonai agressziojara valaszul.

ON
Előzmény: Antisystem (300)
Antisystem Creative Commons License 2005.08.08 0 0 303

Azt viszont fenntarttom, hogy serto dolgok vannak benne, de teljes joguk, hogy azt csinaljanak amit akarnak es ha nem akarom elfogadni nem megyek oda.

Akkor min megy a fennakadás, amikor Sólyom pont ugyanezt mondta? - addig nem mén oda, és kész.

ÜdV

Előzmény: geszthi (270)
Antisystem Creative Commons License 2005.08.08 0 0 302

Már elnézést de ebből ugy tűnik mintha a fekete őslakos lenne.

A fekete az USA-ban? Csak pont annyira, mint a fehér... A különbség pusztán annyi, hogy az utóbbi rabolni meg gyilkolni ment oda, az előbbieket meg sokáig erőszakkal vitték az utóbbiak...

ÜdV

Előzmény: kőbalta (299)
Antisystem Creative Commons License 2005.08.08 0 0 301

Sehol egy hír Sólyomról. Nem is tudják ki az.

Államfő, mint a Bush. Csak okos meg van némi gerince...

Mellesleg a Népszabó Fórumán húzzák a lábát.

Ja, szóval az USA által pénzelt ex-Hayek funkciai,  a Seres meg a Révész ott proviznak...

ÜdV

Előzmény: Törölt nick (290)
Antisystem Creative Commons License 2005.08.08 0 0 300

Ezek szerint feltetelezheto, hogy a londoni robbantok tevedesbol robbantottak?

Ellenkezőleg, az feltételezhető, hogy az USA & Co se tévedésből követett el katonai agressziót Irak ellen.

ÜdV

Előzmény: Kamukáze (298)
kőbalta Creative Commons License 2005.08.08 0 0 299

Az amerikai feketékre erőszakkal lett ráerőszakolva az ottani fehérek kulturája... 

Már elnézést de ebből ugy tűnik mintha a fekete őslakos lenne.

Előzmény: Nem tudom. (296)
Kamukáze Creative Commons License 2005.08.08 0 0 298
"Egyetértek. Tök mindegy, hogy egy esküvői menetet Irakban vagy Londonban bombáznak szét. Ugyanúgy gyilkosság."

Ezek szerint feltetelezheto, hogy a londoni robbantok tevedesbol robbantottak?
Előzmény: Caperucita Roja (107)
hotorpe Creative Commons License 2005.08.08 0 0 297
csak nem akart lemaradni a második háború alatti legnagyxobb dicsőségünkről, akkor is hadat üzentünk amerikának
Előzmény: alfredoo (283)
Nem tudom. Creative Commons License 2005.08.08 0 0 296
A kettot nem lehet ossze hasonlitani. Az amerikai feketekre eroszakkal lett raeroszakolva az ottani feherek kulturaja a kezdet kezdetetol, tehat ma lenyegeben ott nincs magyarazat arra, hogy nem egyenloek. A ciganyoknak teljesen mas a kulturajuk es az ertekrendjuk gyakorlatilag meg mindig.

Ma vannak dolgok amikrol azt mondjak, hogy fekete-kultura, pl. rap-zene, de ez egy nagyon felszines dolog, mert a managerek nagyresze nem fekete.

N t.
Előzmény: Bimbum (154)
Nem tudom. Creative Commons License 2005.08.08 0 0 295
Speciel en nem szavaztam meg a NATO tagsagot. De talan ez mellekes..

A gond az, hogy az amerikai hadsereg most beront Itakba olajat lopni, katonai tamaszpontot epiteni a sajat elitje szamara a tovabbi olajlopasokhoz. Ezt szerintem senki sem szavazta meg. (Legalabb is a referendumban nem emlekszem, hogy szerepelt volna ilyen kitetel, de lehet, hogy tevedek.)

N t.
Előzmény: Callie (133)
Alpha Lyrae Creative Commons License 2005.08.08 0 0 294
bár a párolják is jó, de a pártolják jobb
Előzmény: Alpha Lyrae (293)
Alpha Lyrae Creative Commons License 2005.08.08 0 0 293
érdekes (vagy tulajdonképpen természetes), hogy Kéri, TGM, Stump egyöntetűen párolják Sólyom személyét és a ujjlenyomatosdin sem akadtak fel. ellenkezőleg.
(jó hallani, hogy egy ponton túl ezek az emberek is le tudják vedleni politai elkötelezettségeiket és drukkolni egy Civil KE-nek.)

innentől kezdve már tényleg értelmét vesztett dolog a sólyomi beszóláson vekengeni.
Előzmény: Törölt nick (292)
Lajhárfaművész Creative Commons License 2005.08.08 0 0 291

Az a helyzet, hogy én éppen akkor nem jártam ott, de az egyik ismerősöm barátjának a huga majdnem mosogatólány lett abban a vendéglátó egységben, ahol az általam leírtak megtörténhettek volna. (Megtörténtek?)

Ui.: Várjuk már meg, amíg bánt bennünk az Elnök úr.

Előzmény: Törölt nick (289)
Törölt nick Creative Commons License 2005.08.08 0 0 290
Vizenyös szemekkel bámulom a White House és a State Dept. hómlapját. Sehol egy hír Sólyomról. Nem is tudják ki az.
Mellesleg a Népszabó Fórumán húzzák a lábát. Rendesen. A kégli miatt.
Törölt nick Creative Commons License 2005.08.08 0 0 289
Bingo. Járt ott?
Előzmény: Lajhárfaművész (288)
Lajhárfaművész Creative Commons License 2005.08.08 0 0 288

"Csak teória..."

Tízezer lehetőségből említettél néhányat. Én a legvalószínűbbnek azt gondolom, hogy protokolláris a veleje a dolognak. Egyszer, valamikor, ottan USÁ-ban, nem adtak neki halkést a halhoz, s bicskával volt kénytelen elfogyasztani az eledelt.

Előzmény: Törölt nick (287)
Törölt nick Creative Commons License 2005.08.08 0 0 287

Csak teória...

Sólyomot valahol, valamikor, az amerikai oldalról valami sérelem érte. Lehet ez magán, politikai, diplomáciai, protokolláris, gazdasági vagy egyéni dolog.

Ez ott koslatott a lalke mélyén. Évek vagy évtizedek óta. Egy seb ami nem akart, nem tudott, nem bírt begyógyulni. Lehet, hogy visszamondtak neki valamit, lehet, hogy elfeljtkeztek róla valahol, lehet, hogy kissebb volt egy csekk. Nem tudni. 10000 lehetöség van. Igy aztán "hatalomra kerülésének" elsö cselekedete a kvittelés.  Elsö baklövés. S egy alkotmányjogásztól ez nem szép.

Az elefántok nem felejtenek.

Így van ez oda vissza.

Törölt nick Creative Commons License 2005.08.08 0 0 286

Mit vernek a fejetekbe? Hol? Kik?

Észnél vagy?

Előzmény: anzix (284)
anzix Creative Commons License 2005.08.07 0 0 285
Helo! ennek semmi értelme.. izraelben a legkedveltebb autómárkák a német kocsik és akkor mi van?
Előzmény: geszthi (277)
anzix Creative Commons License 2005.08.07 0 0 284
"de teljes joguk, hogy azt csinaljanak amit akarnak es ha nem akarom elfogadni nem megyek oda."

Sajna a mostani egyesült államok ezt nem egészen így gondolja..mert az igaz hogy azt csinálnak amit akarnak de ha neked vagy másnak nem tetszik akkor ôk jönnek érted/értem/értük és beleverik a fejekbe..
Előzmény: geszthi (270)
alfredoo Creative Commons License 2005.08.07 0 0 283

aab

a haza es a nemzet erdekeben ezt nem akartuk megtenni mert elso hivatali tenykedese az usanak torteno haduzenet lett volna... solyom inkabb egy szeliditett kiadas. oruljunk a mi solyom urunknak...

hiszen hadat is uzenhetett volna... mi meg rohamozhatnank rogyasig... lanyi ur lenne a rakatas szakasz parancsnoka...

Előzmény: Törölt nick (282)
Törölt nick Creative Commons License 2005.08.07 0 0 282

Tetszettetek volna saját elvárásaitoknak megfelelő Köztársasági Elnököt adni az országnak, kedves ballibesek.

alfredoo Creative Commons License 2005.08.07 0 0 281

geszthi

tehat ha ugy vesszuk dr regos aki megakadalyozta ezt a tortenelmi talalkat melyen alakitotta a magyar vilagtortenelmet. ha doktor regos meg nem akadalyozta volna, a mi mesenk is tovabb tartott volna es hosunk, korunk hose nem kenyszerult VOLNA ilyen vargabetuk (igy mondjak???) megtetelere... vagy vargakiteronek mondjak helyesen?

Előzmény: geszthi (279)
alfredoo Creative Commons License 2005.08.07 0 0 280

geszthi

haat ha magyarazni kell/kellene, akkor bizony maradunk ebben hogy nem erted es ha visszaneztem be kell vallanom hogy butan nezek magam elee es en sem ertem. mi ez a baromsag fekete meg voros cimkevel. miert nem feher zaszlorol irtam? egyaltalan hogy tetelezem fel hogy ragika fekete avagy voros cimkeset inna es az barmilyen mertekben befolyasolna iras es olvasaskezseget...

ez (sajnos) ugy hulyeseg ahogy van!

Előzmény: geszthi (278)
geszthi Creative Commons License 2005.08.07 0 0 279
Ja kerem amilyen a baratja....

Elebb Bushon kivul eladta a vilagon legvergozosebb dumat a nyugati civilizacio vedelmeben az iszlam barbarizmus ellen Bostonban,
majd dobja az USA-t mert bukott es meg mertek hivni azonnal az utodjat, Medgyessyt (amire o ugye annyit vagyott 1998-tol),
majd latva az USA vegigvitte sikresen akaratat irak ugyben, frranciak nemetek is elhallgattak ujra valtott az USA partisagra.
Előzmény: mamicska (276)
geszthi Creative Commons License 2005.08.07 0 0 278
Ezt bevallom nem ertem kedves alfredoo.
Előzmény: alfredoo (273)
geszthi Creative Commons License 2005.08.07 0 0 277
Igen az a tarsasag, bar ez Bayer volt. A nezok meg nagyban tapsoltak neki (hogy utana meg hazamenjenek es nezzek az amcsi filmeket meg igyak az amcsi kolat es egyek az amcsi modi dolgokat)
Előzmény: alfredoo (275)
mamicska Creative Commons License 2005.08.07 0 0 276
előtte még leforgathatott egy többrészes sorozatot Amerikáról:-)
Előzmény: geszthi (272)
alfredoo Creative Commons License 2005.08.07 0 0 275

geszthi

arra gondolsz AKI megmondta hogy meg kellene vizsgalni az usa allamainak es nepeinek felelosseget a szept 11-i provokacios tamadasban?

Előzmény: geszthi (272)
alfredoo Creative Commons License 2005.08.07 0 0 274

geszthi

azt hiszem vissza kell vonulnom es bunbocsanatot kell tartanom. igenis itt van nekunk a nemzethalal. hiszen az index mai helyzeteben meeg az sincs kicsukva hogy nekiallunk es dr regossel fogunk levelezni... ez komoly. hiszen nem tudjuk hogy ki kicsoda. akaar te, akaar en lehetunk/lehetnenk dr regos... a maga taxiflottajaval...

Előzmény: geszthi (271)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!