Keresés

Részletes keresés

Cs. András Creative Commons License 2002.07.24 0 0 185
Na, most már láttam az Illusions hercegnős/lovagos változatát. Nekem nagyon tetszik. Egy részt nem igazán értek, amikor a bal oldalon elmegy a háborúba a faszi, a jobb oldalon meg Alanis áll fel az asztaltól. Aztán a következő részben meg a lovag jön vissz a harcból, a jobb oldalon pedig nem Alanis jön vissza, hanem a faszi. Szóval itt nem értem, hogy mit is akar mondani a rendező. De ennek ellenére tök jó. BTW, ki rendezte?

Szerintem az egyik legjobb Alanis klip, a saját rendezéső So Pure. De rég láttam!

Cs. András Creative Commons License 2002.07.12 0 0 184
Nem tudom hogy van-e még. Tegnap belenéztem az elejébe, és ez tkp. egy össze-vissza vágott koncertfilm, sok backstage jelenettel meg marháskodással. Vagyis az első 10 percből ez jött le.
Előzmény: Törölt nick (183)
Törölt nick Creative Commons License 2002.07.12 0 0 183
Sziasztok!

Hohó úgylátom nem csak Loreena kincseket lehet ott találni:)

Erről a DVD-ről valaki tud bővebb infót, mi van rajta, milyen a minősége, van-e még?

Előzmény: Cs. András (174)
Cs. András Creative Commons License 2002.06.06 0 0 178
Egy ismerősöm a Media Marktban vett egy Alanis DVD-t 4000 Ft alatt. nem tudom, hogy van-e még belőle, de ha valakit érdekel... hajrá.
Törölt nick Creative Commons License 2002.06.05 0 0 177

Azt ajánlom, ezzel inkább próbálkozz itt, itt, és itt.

Előzmény: balkezes (176)
balkezes Creative Commons License 2002.06.05 0 0 176
Kedves Mindenki!

Fontos kérdésem, illetve segítségkérésem lenne...Van egy bandánk, amiből hiányzik egy basszusgitáros...tudnátok ajánlani valakit? Ének-ritmusgitár, dob, szóló megvan, tényleg csak bassz kell, meg esetleg szinti
Britpop-ot és rockot játszunk, bár annál tágabb értelemben. Oasis, Coldplay, Doves, Gomez, Radiohead, Blur és az amerikaiak: Incubus, Third Eye Blind, RHCP, BRMC. Ez az eddigi irány, nem vagyunk teljesen kezdők, 7 fellépésünk volt eddig, köztük a Rocktogonban is, de megfogyatkoztunk. Ha ismertek valakit, vagy közületek valaki zenél, ajánljatok, írjatok, stb...

Előre is köszönöm! :)

U.i.: Csak mondom - ha konrétabb infótok van - , hogy 19 évesek vagyunk, érettségi után. Ennyi.

balkezes Creative Commons License 2002.06.05 0 0 175
Kedves Mindenki!

Fontos kérdésem, illetve segítségkérésem lenne...Van egy bandánk, amiből hiányzik egy basszusgitáros...tudnátok ajánlani valakit? Ének-ritmusgitár, dob, szóló megvan, tényleg csak bassz kell, meg esetleg szinti
Britpop-ot és rockot játszunk, bár annál tágabb értelemben. Alanis az én személyes kedvencem, de fiú létemre nem énekelhetek tőle...szóval:
Oasis, Coldplay, Doves, Gomez, Radiohead, Blur és az amerikaiak: Incubus, Third Eye Blind, RHCP, BRMC. Ez az eddigi irány, nem vagyunk teljesen kezdők, 7 fellépésünk volt eddig, köztük a Rocktogonban is, de megfogyatkoztunk. Ha ismertek valakit, vagy közületek valaki zenél, ajánljatok, írjatok, stb...

Előre is köszönöm! :)

U.i.: Csak mondom - ha konrétabb infótok van - , hogy 19 évesek vagyunk, érettségi után. Ennyi.

Cs. András Creative Commons License 2002.06.04 0 0 174
Akinek kell egy P Illusions egyszámos promo maxi az Edit változattal asszem kilencszáz forintért, az látogasson el ide: Vas utca 5.
Törölt nick Creative Commons License 2002.06.03 0 0 173

Ez véletlenül kimaradt: /FONT - ezt kell az egész végére írni szintén "<" ">" jelekkel.

Előzmény: Törölt nick (172)
Törölt nick Creative Commons License 2002.06.02 0 0 172

Nem, sajna ez mai napig nem sikerült senkinek...(nem csoda:-)

Az általad említett két dolgot így lehet csinálni:

FONT COLOR="Ide vagy egy szín-nevet angolul, vagy a szín HTML kódját kell beírni" SIZE="ide pedig számot 1-től 7-ig">Szöveg

És persze az elejére "<" , a végére pedig ">" jelet kell tenni. (Idézőjel nélkül)

Előzmény: balkezes (170)
Törölt nick Creative Commons License 2002.06.02 0 0 171

Nekem csak a "live unreleased" felvételek közül van meg néhány, ezekből sajnos semmi nincs...

Előzmény: balkezes (169)
balkezes Creative Commons License 2002.06.02 0 0 170
Benő:
Tudom, h nagyon rég volt, de egyszer volt a fórumon szó arról a 2 magyar számról. Kérted, h "fordítsák" :) le.
Sikerült? Ha igen, elküldenéd a címemre?

Köszi

U.i.: Hogy lehet olyan üzenetet küldeni ide, mint a tegnapi "Boldog Szülinapot" - nagy és színes?

U.u.i.: Látta valaki a "weird" Alanis Morissette - Wash Me c. gyalázatot? (Pop It Video - MTV)

Előzmény: Törölt nick (168)
balkezes Creative Commons License 2002.06.02 0 0 169
Sziasztok!
Az alanismorissettefans.com-on, a song database menüben, a "még sosem adták ki" alatt van jónéhány dal. Ha valamelyikőtök ráér, és megnézi, mondjátok, nincs meg esetleg mégis nektek onnan valami???
Most írok ide először, szerintem ez a hölgy a 90es évek legleslegjobb, legérdekesebb, legértékesebb, legkreatívabb, legkülönlegesebb női énekese. Pont. :)

Wake Up!
B

Törölt nick Creative Commons License 2002.06.01 0 0 168
Lehet, hogy ez nem érdekel mindenkit, de azért megemlítem, hogy

Ma 28 éves Alanis!♥

Törölt nick Creative Commons License 2002.05.19 0 0 167

Aha, valószínű akkor én is ezt láttam. Egy kicsit olyan, mint a 96-os You learn live klipje.
Előzmény: Cs. András (165)
worstcase Creative Commons License 2002.05.18 0 0 166
Megnéztem a Dogmát. Csak ajánlani tudom mindenkinek, nagyon jó, gondolatébresztő film. Na meg hát persze Alanis is szerepel benne, és nem is akárkit alakít :). Ti láttátok már? Mi a véleményetek róla?
Cs. András Creative Commons License 2002.05.18 0 0 165
Most egy új változatát láttam az Illusions klipnek. Ez egy másik élő felvétel, de tele van backstage képekkel, hogyan hülyéskedik Alanis meg ilyesmik.
Sprint Creative Commons License 2002.05.07 0 0 164
Figyeljetek!
Alanis Morissette hétvége (máj. 11-12.) lesz a Radio Bridgen! Sok jó szám + játékok, nyeremények!

:)))

Cs. András Creative Commons License 2002.05.02 0 0 163
Dzsízösz, miért van az, hogy az összes Alanis maxi egyforma? :o) Ez minimum a harmadik ilyen borító.
Előzmény: Törölt nick (162)
Törölt nick Creative Commons License 2002.05.02 0 0 162

Így fog kinézni
[A hivatkozott kép már nem található meg a tar.hu-n] a borító.
Törölt nick Creative Commons License 2002.04.28 0 0 161

Most olvasom, hogy az egyik Precious Illusions kislemezen meg fog jelenni egy Offer c., teljesen új szám.
Cs. András Creative Commons License 2002.04.28 0 0 160
Na tessék. Az új Alanis klip, az a Presious valami egy koncertfelvétel. Tényleg megy az MTV-n.
Volvo Cowgirl Creative Commons License 2002.04.27 0 0 159
Ja, és az új albumot valami 3500 Ft körüli összegért láttam egy-két hete a MediaMarktban...
Volvo Cowgirl Creative Commons License 2002.04.27 0 0 158
A "Hands Clean" szokott menni... elég sokszor láttam...

meg az "Ironic" is a VH1-on a Pop-Up Video-ban:-)

Előzmény: Cs. András (157)
Cs. András Creative Commons License 2002.04.27 0 0 157
Az unokatesóm (aki már múltkor becsapott hasonló rémhírterjesztéssel) azt állítja, hogy exclusive megy az MTV valami Alanis klip. Én még nem láttam, és tegnap néztem az mtv:neu műsort és szó nem volt Alanisról.
Cs. András Creative Commons License 2002.04.24 0 0 156
Jééé, nem ez az. Más a borítója. 2 live track van rajta: Ironic/Hand In My Pocket
Előzmény: Törölt nick (155)
Törölt nick Creative Commons License 2002.04.24 0 0 155
Őt

vetted meg?
Előzmény: Cs. András (151)
Törölt nick Creative Commons License 2002.04.24 0 0 154
Őt

vetted meg?
Törölt nick Creative Commons License 2002.04.23 0 0 153

Én azt olvastam, hogy a Precious Illusions lesz, és asszem' május 8-án jelenik meg.
Előzmény: Sprint (152)
Sprint Creative Commons License 2002.04.23 0 0 152
hű, ez tényleg jó túrás volt! :)

új kislemezről viszont még sajnos nem hallottam

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!