Na, most már láttam az Illusions hercegnős/lovagos változatát. Nekem nagyon tetszik. Egy részt nem igazán értek, amikor a bal oldalon elmegy a háborúba a faszi, a jobb oldalon meg Alanis áll fel az asztaltól. Aztán a következő részben meg a lovag jön vissz a harcból, a jobb oldalon pedig nem Alanis jön vissza, hanem a faszi. Szóval itt nem értem, hogy mit is akar mondani a rendező. De ennek ellenére tök jó. BTW, ki rendezte?
Szerintem az egyik legjobb Alanis klip, a saját rendezéső So Pure. De rég láttam!
Nem tudom hogy van-e még. Tegnap belenéztem az elejébe, és ez tkp. egy össze-vissza vágott koncertfilm, sok backstage jelenettel meg marháskodással. Vagyis az első 10 percből ez jött le.
Fontos kérdésem, illetve segítségkérésem lenne...Van egy bandánk, amiből hiányzik egy basszusgitáros...tudnátok ajánlani valakit? Ének-ritmusgitár, dob, szóló megvan, tényleg csak bassz kell, meg esetleg szinti
Britpop-ot és rockot játszunk, bár annál tágabb értelemben. Oasis, Coldplay, Doves, Gomez, Radiohead, Blur és az amerikaiak: Incubus, Third Eye Blind, RHCP, BRMC. Ez az eddigi irány, nem vagyunk teljesen kezdők, 7 fellépésünk volt eddig, köztük a Rocktogonban is, de megfogyatkoztunk. Ha ismertek valakit, vagy közületek valaki zenél, ajánljatok, írjatok, stb...
Előre is köszönöm! :)
U.i.: Csak mondom - ha konrétabb infótok van - , hogy 19 évesek vagyunk, érettségi után. Ennyi.
Fontos kérdésem, illetve segítségkérésem lenne...Van egy bandánk, amiből hiányzik egy basszusgitáros...tudnátok ajánlani valakit? Ének-ritmusgitár, dob, szóló megvan, tényleg csak bassz kell, meg esetleg szinti
Britpop-ot és rockot játszunk, bár annál tágabb értelemben. Alanis az én személyes kedvencem, de fiú létemre nem énekelhetek tőle...szóval:
Oasis, Coldplay, Doves, Gomez, Radiohead, Blur és az amerikaiak: Incubus, Third Eye Blind, RHCP, BRMC. Ez az eddigi irány, nem vagyunk teljesen kezdők, 7 fellépésünk volt eddig, köztük a Rocktogonban is, de megfogyatkoztunk. Ha ismertek valakit, vagy közületek valaki zenél, ajánljatok, írjatok, stb...
Előre is köszönöm! :)
U.i.: Csak mondom - ha konrétabb infótok van - , hogy 19 évesek vagyunk, érettségi után. Ennyi.
Benő:
Tudom, h nagyon rég volt, de egyszer volt a fórumon szó arról a 2 magyar számról. Kérted, h "fordítsák" :) le.
Sikerült? Ha igen, elküldenéd a címemre?
Köszi
U.i.: Hogy lehet olyan üzenetet küldeni ide, mint a tegnapi "Boldog Szülinapot" - nagy és színes?
U.u.i.: Látta valaki a "weird" Alanis Morissette - Wash Me c. gyalázatot? (Pop It Video - MTV)
Sziasztok!
Az alanismorissettefans.com-on, a song database menüben, a "még sosem adták ki" alatt van jónéhány dal. Ha valamelyikőtök ráér, és megnézi, mondjátok, nincs meg esetleg mégis nektek onnan valami???
Most írok ide először, szerintem ez a hölgy a 90es évek legleslegjobb, legérdekesebb, legértékesebb, legkreatívabb, legkülönlegesebb női énekese. Pont. :)
Megnéztem a Dogmát. Csak ajánlani tudom mindenkinek, nagyon jó, gondolatébresztő film. Na meg hát persze Alanis is szerepel benne, és nem is akárkit alakít :). Ti láttátok már? Mi a véleményetek róla?
Az unokatesóm (aki már múltkor becsapott hasonló rémhírterjesztéssel) azt állítja, hogy exclusive megy az MTV valami Alanis klip. Én még nem láttam, és tegnap néztem az mtv:neu műsort és szó nem volt Alanisról.