Tudjátok mi zavar a Paleo-s videóval kapcsolatban, az hogy MÉG MINDIG NINCS MEG!
Ha valaki (kedves ersekdora - 'megrobalom mégegyszer') feltudja rakni az tegye meg a kedvemért és értesítsen. Ma még gép közelben vagyok, legközelebb csak 20-a után valamikor.
" egyben vagy bontva eladó egy nem 100-as, introvertált, magától lepusztult porhüvely, kevéssé ráncos szürkeállománnyal, gyenge humorérzékkel, növekvő májjal, csökkenő önbizalommal, orr-bitális bajokkal,kinyomozhatatlan, kivágott családfával.
jelige:" boldogok a lelki szegények, mert övék..."
a Chain of flowers Budapest concert review oldaláról - általam beküdöttön kivül - megjelent:-)
Review from Vas Nepe newspaper (Aug. 6th, 2002)
" Rain and melancholy with Cure "
The crowd of tenthousands got a really hard rain on the first day of Sziget. Yet at the entrance you could feel that
something big can happen: a relevant part of the sziget-population prepared for the nearly quarterhundred years
old The Cure' s gig. Boys and girls dressed in black, took the boot 'Martens', made make-up, and prepared their
hair with gel in style of Robert Smith. He's a little bit fat now -and he looked a little bit funny with his painted
typical make-up- but his voice is the usual. Forest, lovesong, Inbetween days, Kiss me (WHAT's THIS???) :the
43 years old Robert Smith sang and danced. A little bit of time we have to wait until the first encore- for the big
hits, but for the fanatic followers made this catartical experience from the first minute.
Lnézést hogy mindig belepofázom és közbevágok magamnak, de még valami: Érsekdora be fog ide nyomni 1 képet amelyen az Agnessel vagyok 1xre.
ez az egyetlen közös képem ezzel a tót-osztrák-magyar-székely keverék művésznővel (életbűvésszel).
és csak azért akarom hogy itt bent legyen mert:
1., nagyon Yo (ló)képű vagyok rayta,
2., +féltékennyé akarom T-enni a Vadnyuszit, hogy lássa millen nőkkel hurcolűászom magamat.
3., a többi a képre van irva:-)
na, ehhez mit böffent e népes pépes gyülekezet?
/ a pépes nem sértés, de aki fiatalkoru, annak pépes kijár/.:-) sorry
most mán annyi nőm van. de nem lehetne egyet realizálni?:-)))))))))))))))
mongyik megfogom valamelyik kezét?:-))) vagy netán a lábát. sőt, továbbmegyek, egyszerre 2 lábat fogom. vagy a nyakam fogja:-)
Nagyon kedves vagy. Ami azt a bevezezést illeti, nagyon megköszönném, mivel ebben a témában még csak szárnybontogató vagyok.
Bátyám egyik barátja nagy Cure örőlt, és elkezdte nekünk hozni az albumokat, én meg beraktam, és nagyon figyeltem, és nagyon megszerettem. :)
Valamicskét azért tudok róluk, mert mikor a 80- as évek végén keztem felfedezni a körülöttem lévő világot, akkor volt a Lullaby nagy sláger, és én nagyon féltem tőle. :)
szeretettel körbeveszünk,
ápoló gondossággal bevezetünk a kjur rejtelmeibe, kislány:-)
tanácsolhatok még 2db magyar nyelvű weblapot:
w3.swi.hu/darksite
és www.tar.hu/thelostflowers
ezeken találsz kisebb dogokat a cure-tól..magyarul is.
jo szorakázást.
Ui: csak azé irtam illen fülbemászo szépeket, mera tudom hogy muttkor is lebazarintottak hogy el akarom üldözni anno az Érsekdorát, és most meg annyira szeretjük egymást vele.igaz Dori? mondd irdd hogy szerecc:-)