Ez Tata, Tatabánya, Oroszlány és vonzáskörzete vasútmodellezőinek topicja. Itt lehet megbeszélni a klubhoz tartozó dolgokat, segíteni egymásnak. Lehet csereberélni. infót közölni kiállításokról, börzékről. A haragszom rád tipusú üzeneteket , azt kéretik nem itt nyilvánosságra hozni.
http://gvk-egyesulet.hu/
A jövőben lehetne olyat kérni, hogy ha valaki megy modellvasút-boltba, és vállal megbízást, akkor az legyen publikus? Mostanában nehezen szánom rá magam, hogy Pestre menjek, vásárolnivalóm meg lenne. Ha én megyek, vállalok beszerzést.
Zotya: Vasárnap betonozunk, de még nincs sóderünk, úgy hogy a vasútmodell klub lerakhatna síneket, és jöhetne egy pár vagonnal kavics meg silóskocsiban cement. Ez lenne egy világrekorder modul rendszer :)
A MÁV kocsit itt a Börze fórumban hirdette egy srác és a Déli Pu.-n adta át. Ez adta az ötletet, hogy át metróztam az Erkel utcában levő Modell Kit boltba. Mert még nem voltam ott sosem, és az akciós ÖBB-s személy kocsit akartam megvenni, de már nem volt, hát meg vettem ezt a Piko kocsit akcióban. Akartam olajozót is venni de nem volt nekik, így vissza a Déli Pu-hoz, mert onnan 10perc séta a Vasutmodell.com bolt az alagúttal szemben. Ott vettem egy Fleischmann olajat, és ott sem volt már a keresett személykocsi, meg végül kaptam egy Roco 2007/2008 nagy katalógust ingyen.