Nem gondoljátok, hogy pont azért borzasztó a kettős tulajdonlás, mert minden egyes meccs után 30-40 hozzászólás azt bizonygatja, hogy bunda volt-e vagy nem? Én ezért utálom ezt az egészet, mert nincs olyan meccs, amiről el tudnám hinni, hogy tiszta volt, pedig lehet, hogy az volt.
A Fradi meccsről csak annyit, hogy ebben a szezonban szerintem messze ez volt a legjobb meccsünk, ha az UTE ellen egy héttel korábban így játszunk, 3 góllal nyerünk. Jellemző volt, hogy annyira hajtottak, hogy a 60 perctől már járni nem tudott egyik játékosunk se. Az első "ellenfél szidalmazást" is a második félidő közepe fele hallottam csak. Az viszont mindenképpen a mi kritikánk, hogy 70 percnyi emberelőnyben sem tudunk gólt lőni. (Habár meggyőződésem, hogy a gólunk nem volt les.) Az viszont tipikus magyar labdarugás, hogy a bíró nem merte megadni a második pirosat, inkább nem vette észre, hogy megütötték. És ez a TeleSport szerint profi és bölcs viselkedés a bírótól. Az igazsághoz viszont az is hozzátartozik, hogy visszanézve az összefoglalót, gyanús, hogy Illés színészkedett.
Nagyon tetszett Pető Zoli játéka, Welton Silváról viszont minden jót visszavonok, és nagyon remélem nyáron elküldik ezt a kiváló fizikumú, 31 kilós "erőcsatárt".
Ha Illesnek megy a jatek,legtobbx nyernek.
Ha akarmilyen oknal fogva hianyzik,nagyon megerzik.
Aztan oszi elsobol lettek hatodikak is,mikor Varszeginek semmi koze nem volt a FRADI-hoz.
Bundaugyben nem ertem,a jogi egyetemet elvegzo Fuzi dr-t hogy tudtak belevenni?
Vegigkiserheti palyafutasat.
Bognar edzot is azert rugtak ki,mert nem akart tovabb bundazni?
Nem leplezte le a bunosoket.
En megertem vagy 40 bajnoksagot.
Voltak bundak,koztudott.Viszont sokkal kevesebb,mint amit pletykalnak.
Azok bundaznak legjobban,kiknek semmi eselyuk a bajnoksagra.
A szezon elejen nem szamit Varszegi penze,bundazasa.Bajnokok lesznek,mert ok a legjobbak.
Abban a pillanatban,mikor a dobogorol lekerulnek,Varszegi mindenkit megvett.
Most az Ujpestet is megvette,ketszer egymasutan?
Én mikor mondtam, hogy csalás van? Bemásoltam pár adatot, és feltettem néhány kérdést. Te meg egyből úgy érezted, hogy meg kell magyaráznod a tényeket. MIÉRT?
nem tudom miért várjátok, hohy tiszta legyen VG a fociban amikor már megmutatta mit tud a privatizációban.egy kis bunda itt egy kis bunda ott attól függ,mi,hol éri meg jobban neki.
Teljesen hülyének nézitek???
Akkor én is rombolok egy kicsit:) Szóval épp én említettem, hogy a mostani meccsen egy szinte teljesen egyértelmű bizonyítékot lehetett látni (én nem tudom visszanézni, de Kék Skorpió is megerősített), ennek ellenére Illés teljesítményében szokott ilyen visszaesés lenni, évekkel ezelőtt is néha hónapokra lenullázta magát, aztán ,,bepótolta" a hiányzó gólokat. Erről ő maga is beszélt egyszer régebben, úgyhogy önmagában a hullámzó játéka nem kéne hogy árulkodó legyen az őt ismerő MTK-szurkolóknak, szerintem ezért kételkednek még mindig néhányan.
1888. november 16-án hívta össze alakuló közgyűlését a Magyar Testgyakorlók Köre. Az alapító tagok a magyar arisztokrácia és a zsidó polgárság köréből verbuválódtak
Legalább kicsit pörög a topikotok. örülj neki, különben a kutya se ír ide:)
Amúgy ezek a dolgok titeket is érintenek, mellesleg egy MTK-s kezdte a vitát ha jól látom egy ferencvárosival, lg "csak" beszállt - ha úgy tetszik segíteni - harmadiknak és végül ketten maradtak.
A mesét meg a nem én gyártom, hanem te. Neked nincsenek bizonyitékaid. Nekem nem kellenek, mert én azt mondom, hogy nincs csalás. Bizonyítanom nem nekem kell.
BVSC-nek 5 pont előnye volt előttetek (illetve 8, de eggyel kevesebb meccset játszottatok. amikor azt is lejátszottátok, akkor 5 pont lett az előny), az MTK-nak pedig 20...
demagóg meg azért vagy, mert tényekre gyártasz mesét. Vagy más tényeket hozz fel, vagy mesére reagálj mesével.
A tények pedig azok, hogy a tavalyi eset nem egyedülálló a magyar futball történetében.(BVSC, MTK(más idény), Tatabánya).
Olyan is volt, hogy a Fradi öszi hatodik helyezése után lett bajnok. Van olyan, hogy egy csapat megtáltosodik, és olyan is, hogy semmi sem sikerül. Ez még nem bizonyiték.
na még egy pár tény
Az MTK tavasszal 55%-al esett vissza az őszi teljesítményhez képest
1,09 góllal lőttek kevesebbet meccsenként
1,53-al kaptak többet meccsenként.
Mikor volt utoljára olyan, hogy Béla ennyire visszaesett volna? Szerintem ő se tud ilyenről.
Ja és még egy dolog. Pompert minden nap látni vodkával a kezében fehérvár mulatóhelyein. Béla a családjával van reggeltől estig, nyilvános helyen nem is látni. Ennyi.
Én csak konkrétumot írtam, meg kérdéseket...te meg esti mesét.
Egyébként meg nem csak Pomper, hanem pl. ti is. Békéscsaba, Kaposvár remekül fizetett. És ha már a pletykáknál tartunk....neked nagyon rossz lehet a füled, hogy nem hallasz semmit...
Most "terelsz", hogy téged idézzelek. A teljesítményromlás még nem bizonyiték, ha annak oka a kérdés.
Pomperről köztudott, hogy kaszinózott, tartozott és ezért eladott pár meccset, tippmixre.
Pár meccset. Nem egy egész idényt. Ahhoz egy egész csapat kell már. Kis város Budapest, ha pletykáról van szó, te is tudod, mégse került nyilvánosságra semmi.
Ez se derült ki. Ha kiderül volna, akkor bírósági ügy lenne, mert ez az a kategória.
Csak feltételezések vannak. Azok az MTK-FTC ügyben is megvannak...
mondok egy nevet
Illés Béla
2001/2002
ősszel 14 gól
tavasszal 3 gól (abból egyet az utolsó forduló 93. percében az Újpestnek, tét nélküli szituban)
"valamennyi stikli, meccseladások (Pomper, stb.) mindenhol vannak"
na ez is kiderült (Pomper és az alvilág).
Tájékoztatnál arról, mely MTK játékosok adják el(adták el tavaly a meccseket)? Mert nevek nem kerültek elő. Márpedig játékosok nélkül ez nem megy. És egy se került szóba. Illetve, hogy miért érte meg nekik(pl. Illésnek hjány millióért érte volna meg?(nélküle aligha menne a dolog))
mert ebből él...valamennyi stikli, meccseladások (Pomper, stb.) mindenhol vannak. És ha egyszer kipakol, akkor soha sehol nem fogják már alkalmazni...ha befogja a pofáját, akkor lehet...
Nemrég beszéltek páran Várhidivel. Hát érdekes dolgokat mondott a Vidiről, legalábbis amit visszahallottam....de nem mondhat el semmit nyilvánosan...soha sehol nem lesz többé edző akkor.