Nem akartam soha más nevében írni, főleg a tiedben. Csak ugye tanult kolléga nem lépett ki a fórumból, én meg beléptem, de nem vette figyelembe a gép és ezt nem vettem észre.:(((
Az edző szól hozzád, ahhoz képest te vagy a legfiatalabb, még bírnod kéne az éjszakázást(talán a csajozást is, de Te nem vagy rá képes, mint a góllövésre sem-ezt a Vili írta be-), nézd meg a Milánt!Ennyi évesen 3 napot alvás nélkül is kibírtunk, még Radó is!
Segítek: NEM! Az talán nem baj, hogy amíg nem vagyok itthon, addig is képzem magam, heti kétszer edzek nagypályán (ami csütörtökön nem látszott, mert a második harmadban már nem kaptam levegőt, csak még mielőtt emiatt is baszogatnál:-), habár három óra alvás után mit is várhat az ember), és megteszek mindent, hogy remek formába lendüljek a jövő hétvégi fordulóra.
Én is szeretnék gratulálni Tuji!!!! Nagyonnagyvagy!!!!!
Örömmel nézem ahogy a fórum két táborra oszlik, és szopatja egymást. Ezekhez a témákhoz sajnos nem tudok hozzászólni - és ezért ne haragudjatok rám :-) - , ugyanis én nem vagyok jó munkásember, sem tanár, gyerekem sincs még és sorolhatnám...de jó ez így nekem. Szerintem.:-)
Van egy borász barátom NEKEM aki a megyei borvrsenyen igen szép eredményt ért el a boraival. Nevezetesen 2 arany és 2 ezüst érem termett a somlóhegyi tőkéken ANDRÓNYI LÁSZLÓ barátom (NEKEM!!!) keze munkájától! Ezúton teszem közzé a hírt mivel az Ő szerénysége tiltja ezt! GRATULÁLOK!!!!!!!!!!!!!!!!!!
RADIKÁM olyan szinten mint Te, nem 32 évesen de még 85 éves koromba is nyomom majd kerekesszékkel vagy járókerettel! Bocsi! A gyereknek nemtudom mi köze az egészhez! Azt nevelje az anyja! Te neveled másokét az iskolában! Állítólag! :-)
Milyen munkanélküli segélyről beszélsz Te bukfencmester??? Nem tudom mit dumálsz olyanról amiről fogalmad sincs! Nem vagyok regisztrált munkanélküli, semmilyen nyilvántartásban nem szerepelek nem működöm együtt a Munkaügyi Központal ergo semmilyen támogatást nem kapok és nem is kaptam soha! Nem Én vagyok az aki 0 munkáért leakasztom állam bácsiról a nagy lóvét, meg a 13 havit, meg mindenféle plusz juttatást! Olyan ne pofázzon aki egész nyáron a faszát veri fizetésért! Én elhajtanálak titeket kruplit kapálni a földekre, bár lehet, hogy előtte el kellene végeznetek egy tanfolyamot, hogy tudjátok melyik végén kell megfogni a kapát!!!!
BUZI TANÁROK! NAPLOPÓK! INGYENÉLŐK! :-) És HAJRÁ TUJI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!