mar jelentkeztem neten 1 test drive ra de a kocsogok meg nem jelentkeztek muszaly leszek oket felhivni kiv lennek mind 2tore a benzin es a disel re is :)) de nekem inkabb a disel smakkol jobban..
Na erre amire te használnád teljesen tökéletes :) Hosszú távon 140-150es utazóval 7 liter alatt marad a fogyasztás :-) Gyors, kényelmes, nem drága a fenntartása, mi kell még? :)
koszi a valaszod!!!! es had kerdezzem meg miert a combit valasztottatok es a fogyasztasa jo??? naon erosen gondolkodom rajta hosszu utakra lenne hasznalva ugyanis angliaban elek es ugye bar jarnek vele haza szarnek a repcsire szoval mar csak donteni kellene vegre...
Bár nem én lettem kérdezve, de leírom a véleményem.
38. héten lett megrendelve
43. héten gyártották
45. héten kaptam meg
Véleményem szerint a külső-belső megjelenés/kivitel nagyon szép. Az alkalmazott anyagok kellemes tapintásúak, az ülés rendesen tart oldalirányban (és persze nagyon tetszetős).
Futómű/kormánymű, fék illetve a motor is bőven megfelel.
Ezidáig 500km-t tettem meg vele, de egyre jobban "szerelmesedek" bele. Nagyon ki van találva.
Pont ugyanaz, mint az enyém :) Én cirka 4 hónapot vártam rá :) Ja azt előre mondom, hogy sokat fogsz szemezni a kipufogógáz visszajelző ikonnal :) Egyelőre csak annyit tudnak vele csinálni, hogy törlik a hibatárolót, mert nincsen hozzá semmi program még. Amúgy 8at kajál átlagban, sok várossal, azon kívűl meg 160-170el :)