Ha esetleg az Újpest megverné a Fradit, akkor még bőven lesz idejük a fiúknak kitalálni egy vesztes koreográfiát a Győr ellen.
És abban az esetben, ha tényleg ki akarnának cseszni a lilák a zöldekkel - amit kétlek, ugyanis a Várszegi forgatókönyv szerint az UTE a másik UEFA-induló - és lefeküdnének az MTK-nak uccsó fordulóban, akkor is a Debrecen bármit bevállalna, hogy a Fradi nyerje a meccsüket - ellenkező esetben nem indulnának az UEFA kupában.
Nos úgy látszik, VG elszúrta a dolgot megint (bár ez valszeg már nem veszélyezteti komolyan a bajnokság végkimenetelét), ezúttal a Siófok látszik beleköpni a levesbe, tavaly ugye a ZTE. Talán be kellet volna venni őket is a buliba, hogy biztosra lehessen menni az idén. Persze, ahogy a mostani gazdasági helyzet áll (lásd alább) már ez sem igazán járható út.
Annak azért örülök, hogy tegnap, ha nem is eget verő jó játékkal, de győzött a csapat idegenben, nem egészen barátságos közegben. Ez azért nagyon kellett már csak az 1:6 miatt is.
Viszont a két Fotex csapat nemzetközi szereplését illetően elég borulátó vagyok ezekkel a játékoskeretekkel és főleg ezzel a mentalitással (itt elsősorban a Fradira gondolok), amit csak a hazai játékvezetők tolerálnak.
Nos úgy látszik, VG elszúrta a dolgot megint (bár ez valszeg , ezúttal a Siófok látszik beleköpni a levesbe, tavaly ugye a ZTE. Talán be kellet volna venni őket is a buliba, hogy biztosra lehessen menni az idén. Persze, ahogy a mostani gazdasági helyzet áll (lásd alább) már ez sem igazán járható út.
Annak azért örülök, hogy tegnap, ha nem is eget verő jó játékkal, de győzött a csapat idegenben, nem egészen barátságos közegben. Ez azért nagyon kellett már csak az 1:6 miatt is.
Viszont a két Fotex csapat nemzetközi szereplését illetően elég borulátó vagyok ezekkel a játékoskeretekkel és főleg ezzel a mentalitással (itt elsősorban a Fradira gondolok), amit a hazai játékvezetők tolerálnak.
Nyertünk, és ezzel a csapattal ez a lényeg! Teljesítették a fiúk a minimumot, azaz hajtottak a győzelemért (lehet, hogy szentségtörés, de egyedül Bélán nem láttam, hogy meg akarna szakadni). Én tegnap Smiljanicot találtam a legjobbnak, de most már úgy érzem, Pető Zolit sem szabad elküldeni a szezon végén - ha másért nem, a hozzáállása miatt. Hajdú továbbra sem tud kijönni, Bajzát fejesénél viszont óriásit fogott. Az kicsit kellemetlen volt, hogy 10 emberrel is 60%-ban náluk volt a labda, de mi most ennyit tudunk.
Azt én is tiszteletben tartom, hogy a Debrecen hajtott, de a játékosai nagyon sokat rugdalóztak, dobálták magukat és ezzel hergelték a közönséget. Azok pedig vevők voltak erre, és bár nem szokásom foglalkozni a nézőkkel, tegnap minősíthetetlen volt a viselkedésük. Normális ember ezért sem jár meccsre.
Kupára fel, hajrá kékek!
Mert tavaly annyira elcsaláták a játékosaitok a meccset, hogy a Ferenczi még 5 méterről sem talált be üres kapuba. Emlékezz!
Amúgy, most nagyobb a tét, mert különben nem indulunk UEFA-ban.
Azért a bíróval malacunk volt, a két állítólagos 11-esből más befújt volna 1-et... A debreceniek azzal szúrták el többek között, hogy rengeteget reklamáltak. Iliét pedig nem is minősítem... Az azért szimpi volt a DVSC-ben, hogy nagyon hajtottak és, mentek előre, más kérdés, milyen eredménnyel.
Őszintén: én egyiktől sem vagyok elájulva, de persze a Tiéd összehasonlíthatatlanul jobb. Szerintem is sima cigi a mai meccs, de ezt a csapatot látva én azzal is elégedett lennék, ha a srácok az első perctől az utolsóig küzdenének. Az sem lenne semmi.
Van velemenyem,valszeg hasonlo a Tiedhez.
En mar eleg regota irogattam az egyik forumba,talan ide is,hogy az mellett,hogy en Varszeginek halas vagyok,nagyon nem egeszseges,hogy ket csapata van.
Az MLL/MLSZ felelossege ez,mar akkor kellett volna valami torvenyt hozni,ennek elharitasara,mikor csak felvetodott,hogy megveszi a dozsat.
Egy szemelynek ne lehessen ket csapata.
Egyebkent,remelem nem irtam elozoleg semmi bantot,csak kerdeseket tettem fel...
Valaszt nem is nagyon vartam,mert ezeket a kerdeseket mar tobbx tobb helyen feltettem,valasz meg nem jott.
Részlet a honlapról a legutóbbi Egervári interjúból:
"Nagyon nehéz mérkőzésre számítok, hiszen a Loki hazai környezetben a legveszélyesebb csapatok közé tartozik. Egyike azoknak a kluboknak, akik komolyan vették az átigazolási időszakot és mind létszámban, mind minőségben megerősödtek. Elvégzett munkájuk eredményeikben is megmutatkozik. "
Mostmár minden interjúban kritizálja, hogy nem igazoltak a csapatnak senkit a szünetben. Egy csapatot így is tönkre lehet tenni.