hat nem tudom en jobban szeretem a diseleseket most 1 bmw316osom van elotte 1 octaviam volt1.9tdi az utobbit jobban szerettem ezert is gondolkodom a rs tdibe. azt el is hiszem hogy ide inkab a ts motor illik.. tempomatot mindenkepp tetetnek bele mivel angliaban elek szoval hosszu utakra is lenne hasznalva. mindenestere koszonom az informaciokat. udv....
hali leltem 1 rs video oldalt eleg jo http://www.youtube.com/results?search_type=related&search_query=skoda%20octavia&search_sort=&search_category=0&page=3
A xenon hogy viselkedik amikor tonkre megy? Met ha felkapcsolom akkor villan egyet de nem muxik. ez kontakthiba vagy igy viselkedik az elhasznalt xenon izzo ?
Kiszedtem az egész lámpatestet és rákötöttem közvetlenül a 12v-ot. DE akor is csak 1 villanás és annyi. az izzó megment ? Valaki elmagyarázná miért van az hogy azt nem lehet csak úgy cserélni hanem valami spéci beállítás is kell. Legalábbis ezt hallottam.
TAMAS-1 te írtál valami ilyenjellegű hibáról. mi a végkifejlett ?
Hja azt nem mondtam hogy egy OCT I RS-ről van szó.
205/55R16 méretben megérkeztek a Dunlop WinterSport 3D tesztgyőztes gumik. Olcsón :-) Ha valakit érdekel, dobjon egy mailt. Más méret, más márka is megoldható.
Igen nekem is kb ennyit csal a GPShez képest! Azt mondom ez legyen a legnagyobb gond :-) A kis sárga lámpa nem gyulladt még ki neked? Most voltam egy kb 500km-es úton, pályán 180-190 (GPS szerint) városon kívül 140-150 (szintén Gps), városon belül 70 körül mentem, és a kúton mérve (mindig teletankolom) 7,3 jött ki, fedélzeti számítógép szerint meg 7,2. Az arányok 50 % pálya, 10% város, és 40 % azon kívűl voltak. De mentem már vele vak sötétben, 80-90es tempóval (őzikékkel teletűzdelt környék), akkor 5,6ot evett :-) De ez eddig sem volt gyakori és a jövőben sem lesz. Huzamosabb autópályás hajtásnál szerintem 8.5-9 körül jönne ki a fogyasztás. Amúgy összességében teljesen meg vagyok vele elégedve :-) Mondjuk az kicsit gáz, hogy még mindig nincs a márkaszervízeknek programjuk hozzá, úgyhogy ha kigyullad a sárga ikon max törölni tudják a hibatárolót. Véleményem szerint az elektronikai résszel nem stimmel valami, de ez az autó viselkedését nem befolyásolja.
600km 150km/h átlag-al 8,8liter/100km. mint az adatokból is látszik ez nem volt egy spórolós út ;)
2.100km után negatívum: 6..8 km/h-val többet mutat az óra mint a tényleges sebesség, és ahogy megfigyeltem a megtett útra is többet mér mint a valódi távolság. Lehet ez? JW nálad ez hogy néz ki?
Köszönöm JW a segíteni kész hozzáálásod! Én a régebbi RS-t venném. Bevallom csalódott vagyok mert nagyobb diskurzusra számítottam! Azért jelentkeztem ide mert arra gondoltam itt majd jól megbeszélhetem igazi haszálókkal a tapasztalatokat. Továbbra is várom a véleményeteket! Köszönettel! vilta
Én a közel jövőben vásárplnék egy használt rs ocit. Sok minden érdekellne. Fogyasztás város/országút. Tényleges és nem a gyári adatok. Fenntartási költség, hibalista. Egyébbiránt egy 1.6-os benzin gázos ocim van. Nagyon meg vagyok vele elégedve. Csak hát az rs a nagy szerelem. Vágyakozzak utána vagy nem éri meg venni? Minden tapasztalatot legyen az negatív vagy pozitív szívesen fogadok! Köszönettel mindenkinek aki válaszol nekem! viltak
mar jelentkeztem neten 1 test drive ra de a kocsogok meg nem jelentkeztek muszaly leszek oket felhivni kiv lennek mind 2tore a benzin es a disel re is :)) de nekem inkabb a disel smakkol jobban..
Na erre amire te használnád teljesen tökéletes :) Hosszú távon 140-150es utazóval 7 liter alatt marad a fogyasztás :-) Gyors, kényelmes, nem drága a fenntartása, mi kell még? :)
koszi a valaszod!!!! es had kerdezzem meg miert a combit valasztottatok es a fogyasztasa jo??? naon erosen gondolkodom rajta hosszu utakra lenne hasznalva ugyanis angliaban elek es ugye bar jarnek vele haza szarnek a repcsire szoval mar csak donteni kellene vegre...
Bár nem én lettem kérdezve, de leírom a véleményem.
38. héten lett megrendelve
43. héten gyártották
45. héten kaptam meg
Véleményem szerint a külső-belső megjelenés/kivitel nagyon szép. Az alkalmazott anyagok kellemes tapintásúak, az ülés rendesen tart oldalirányban (és persze nagyon tetszetős).
Futómű/kormánymű, fék illetve a motor is bőven megfelel.
Ezidáig 500km-t tettem meg vele, de egyre jobban "szerelmesedek" bele. Nagyon ki van találva.