Siouxsie and the Banshees release a "best of" on September 30th 2002 through Universal. This worldwide album release features 15 fully remastered classics including Christine, Killing Jar, Cities in Dust and Hong Kong Garden...
még meg sem köszöntM, igazán rendS vagy, de a te bőrödről tapintatosan csak akkor irhatok ha van tapasztalatom.
most akkor ki intézi a lengyel gyerekkel a dógot? merakkor én nem, és akkor majd megosztozunk a koncon. jo???????????
Hűha!
Eddig rajtam/miattam még soha nem veszekedtek! :)
Ettől most fülig ér a szám! :)
De a precizitás kedvéért: ha nagyon pontos akarok lenni, én még (már) fiatalkorúnak számítok (17), szóval már jogsim is lehetne.
Jóvan, majd ha nyittok, pontosabb info (emilkében) és esküszöm megnézem! Veled még úgysem talákoztam:)) Ebben a felsorolásban még a kedvesem is találhat kedvére valót.:)) Csak vigyázz, mert ha tetszik a hely, és szolídak az árak, a végén még odaszokunk:))
ISMERJÜK 1MÁST?
JA, A KÉP AGNESSEL BIZ NEM A SZIGETEN KÉSZÜLT. MINT EGY LEVÉLLEL ALÁBB IRTAM JULIUS ELSŐ HETÉBEN VALAHOL NYUGATON:-)
ÉS AGNES TÉLLEG NEM JÖTT EL.......PEDIG VADNYUSZIT MENNYIRE FÉLTÉKENNYÉ TETTEM VOLNA:-))))
A KÉPEN AGNESSA-VAL VAGYOK LÁTHATÓ JULIUS ELSŐ HETÉBEN. EZT A KÉPET CSAK VADNYUL FÉLTÉKENNYÉ TEVÉSE MIATT RAKTAM BEH. HOGY LÁSSA MILLEN YO NŐKET TUDOK MAGAM MELLÉ ÁLLÍTANI.
1. G csillag...:én viszont nem gondoltam rád ezért is irok:-)Cure, Sisters, Siouxsie, Joy jöhet, a többit nyugisan otthonhagyhatod.
2. Dori: A Gallupot nem tudod megsérteni. Igaz, Gallup?
Na látod. Mi már több mint két éve ismerjük egymást és ennél sokkal durvább dolgok is voltak már köztünk, és mégsincs örök hari.
3.Zseti: Halál jó lett az egyik kép amit csináltál rólunk, majd megmutatom. Tudod, az a komoly "szenvedő" Cure-os arc.
1. zseti: A város nevét akarod? Tyűűű, de bizalmas infót kérsz! Nos... akkor hát a város ne-ne-neve... ..... . . ..... . . ............ ... najóbudapestazonbelülis1belsőbbrésze. Várható zenék (nem mindet szeretem): Cure, Depeche, Nine Inch Nails, Massive Attack, Portishead, Manson, Recoil, Erasure, Dead Can Dance, Sneaker Pimps, Mission, Sisters, Creatures, Siouxsie, Cranberries, Björk, Andersen, Sexepil, Kispál, Neo, Cas!o Samples, Joy Division, New Order, Kraftwerk, Purity, De/Vision, Paradise Lost, Faith No More, Prodigy, Gargabe, Echo & The Bunnymen, Glove, Nitzer Ebb, Linkin Park, Tori Amos, Kate Bush, Madness, Hooverphonic, Placebo, Radiohead, stb., stb., meg ilyen elektronikus minimalista instrumentális zenék, mint amiket pl. a tavalyi DM-koncertek előtt hallhattatok, de a Szigetes Cure előtt is olyasmik szóltak.
2. lovecat: Nincs semmi, csak azért lettél te a 2. pont, hogy lásd, rád is gondolok. :-)
3. Vilja, gallup: Szeretném felhívni a figyelmetek arra, hogy a kiskorú nőszemélyekre - akár mint topicnyitó - előjogot élvezek! ;-)
COF-on az oldal a koncert felvételek birtokosainak adataival. A Budapesti felvétel birtokosa: Kjur (kjur@go2.pl) Egyébként fogalmam sincs honnan vettem, hogy a lengyel ember csaj - tiszta hülye vagyok - de legalább van önritikám.
Nem leszek gépközelben majd két hétig (péntek reggeltől), tehát én csak utánna tudok vele kapcsolatba lépni (biztos beszéli az angolt - az is elég ha csak írja+olvassa:), ha van kedved(-etek) írj(-atok) neki.
Úgy látom, minidisc-en van meg neki az audio, hamarosan várható tőle a budapesti video is!!! (talán egyszerre kellene megszerezni)
A Paleos dologgal, meg az a helyzet amit írtam, hogy az ASFRecorder nem találja (valszín, mert letörölték). A COF-on nem találom. (Ha hazajöttem a nyaralásból le tudom tölteni majd valahonnan? - Please)
Ne vitázzunk már(mondom ezt én,aki tegnap hülyeségeket beszélt depressziós rohamában)!
Inkább tartsunk össze!Olyan kevesen vagyunk "normális emberek":-(((
nem cseszegettelek, csak pelda volt.. es szerintem az, hogy nem birod egyesek arcat (se), az inkabb egyeni dolog, mint vmi, amibol itt altalanositani kellene.. eppen csak arra celoztam, hogy ma en is sokat irtam, meg maskor is, mert ez van, es engem éppen nem csesztél le eddig, ki tudja miért (én), de majd most fogsz.
én szivesen elolvasnám a te 30 beirásod, és ha nem érdekelne, akkor meg nem olvasnám el, de lehet, hogy más igen, és egyébként meg lehet lapozni. Megsértődni meg nem érdemes, ezt már mások is sokszor megtehették volna. Joéjt.