Szijjasztok!
Valaki találkozott már Rogerrel? Mármint beszélgetett is vele úgy "komolyabban"? Kíváncsi vagyok, hogy milyen lehet... Tényleg olyan happy mindig, mint ahogy mondja,írja? Esetleg megvan valakinek valamelyik szóló albuma?
jo, tuloztam, tudom, hogy nem, de akkorse lehet kellemes, ha honapokon at, mindennap tucatszor az a poen, hogy éppen kinek ment az agyára ..
én egyszer se viselném el, és azért mert ő igen, még nem biztos, hogy ez jó.
persze, tegnap meg én szivattam.. :)
Siouxsie and the Banshees release a "best of" on September 30th 2002 through Universal. This worldwide album release features 15 fully remastered classics including Christine, Killing Jar, Cities in Dust and Hong Kong Garden...
még meg sem köszöntM, igazán rendS vagy, de a te bőrödről tapintatosan csak akkor irhatok ha van tapasztalatom.
most akkor ki intézi a lengyel gyerekkel a dógot? merakkor én nem, és akkor majd megosztozunk a koncon. jo???????????
Hűha!
Eddig rajtam/miattam még soha nem veszekedtek! :)
Ettől most fülig ér a szám! :)
De a precizitás kedvéért: ha nagyon pontos akarok lenni, én még (már) fiatalkorúnak számítok (17), szóval már jogsim is lehetne.
Jóvan, majd ha nyittok, pontosabb info (emilkében) és esküszöm megnézem! Veled még úgysem talákoztam:)) Ebben a felsorolásban még a kedvesem is találhat kedvére valót.:)) Csak vigyázz, mert ha tetszik a hely, és szolídak az árak, a végén még odaszokunk:))